Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bugün klomene başlıyorum hakkımızda hayırlısı..

Tek yumurta gelişmişti 17-18 mm çatlama iğnesini ile kullandım çok şükürler hamileyim darısı sana ve tüm isteyenlere
Nr kadar sonra oldu bebiş sizin bizim ki 1 yılı geçti 1 kimyasal gebelik sebepsiz infertilite dediler yani her şey normal bakalım ne olcak bundan sonra

Nr kadar sonra oldu bebiş sizin bizim ki 1 yılı geçti 1 kimyasal gebelik sebepsiz infertilite dediler yani her şey normal bakalım ne olcak bundan sonra
Bende 2 düşğk yaşadım hatta biri kimyasal da denilebilir evliliğimden sobra hamile kaldım 1 yıl sonra oldu klomen kullandığım ay hamile kaldım ama onay soğan kürü yaptım klomen den önceki 2 ayda doktor vitamin ve b12 iğnesi verdi troid şeker ilacı kullanıyorum şeker ilacını önlem amaçlı verdi ayrıca kistim vardı onuniöşnde ilaç verdi yani iki ay tedaviden sonra 3. Ay klomen verdi klemnle soğan kürünü uyguladım 10 gün sonrada kontrole gittim çatlama iğnesi verdi iğnenşn 14. Günü beta 54 çıktı

Ben ilk kullandığımda hamile kaldım güzel ve zor bi süreçti serbest bırak kafani nasılsa olur de insallah olur
Onecelikle herkese meraba ben foruma yeni uye olanlardanim beni anlasa anlasa burdaki arkadaslar anlar heralde. Yarin bende klomen kullanmaya baslayacagim. Ama merak ediyorum aceba igne migne biseler yapmadan yumurtasi catlayan varmi?yani klomen kullansak ve ovulasyon testleriyle duzenli takip etsek ona gore iliskiye girsek. Varmi bu sekilde basarili olan. Isallah vardir. Biraz umut ariyorumda bu hayir mubarek gece vakti:)

Ben ilk kullandigim ay hamile kaldım yumurta takibi yapıldı 15. Gün birisi 21 birisi 22 birisi 15 mm 3 yumurta gelişti aynı zmn da ovulasyon testiyledetakip yaptım dediğin gbi o gün silikti testte ve beni yaniltabilirdi doktor takibi önemli dr bakti ve 36 saat sonra çatlar catlatma ignesinden sonra ddi ve dediği gbi o gün hemen iğneyi alıp vururdum 36 saat sonra bi ağrı oldu ve iliski oldu ovulasyon testinde o günlerde silikti bence takibini iyi yaptır ve iğneden korkma küçük bisi ztn garanti oluyo sadece

Tesekkur ederim cevap icin.peki senin yumurtan tam olarak kacinci gun catladi yani klomenin 5 gunluk kullaniminin ardindan.

Merhaba ben klomeni kullandığım ay hamile kaldım tek yumurtayla 19.5mm di 3 gün ilişki 31ekimde çatladı. 13 gün sonra test yaptım ve çift çizgiyi gördüm

Merhaba ben klomeni kullandığım ay hamile kaldım tek yumurtayla 19.5mm di 3 gün ilişki 31ekimde çatladı. 13 gün sonra test yaptım ve çift çizgiyi gördüm
Ayyy tebrik ederim darisi basimiza isalah. Bisey diycem gun asiri iliskiye nezaman basladin klomen bitincemi yoksa klomeni kullanmaya basladigin gunden itibarenmi???

Ya ben 20 yaşındayım diye bana klomen vermiyor bu doktor ya ne alaka yaşım anlamadım Bi türlü

Ayyy tebrik ederim darisi basimiza isalah. Bisey diycem gun asiri iliskiye nezaman basladin klomen bitincemi yoksa klomeni kullanmaya basladigin gunden itibarenmi???
Klomenle beraber gün aşırı ilişkiye başladım sonra klomenin dördüncü günü gittiğimde 9 mm olmuştu sonra bıraktık ilişkiyi doktor 4 gün sonra çağırdı gittiğimde 19 mm olmuştu sonra tekrardan gün aşırı ilişki

Ya ben 20 yaşındayım diye bana klomen vermiyor bu doktor ya ne alaka yaşım anlamadım Bi türlü
Doktorunu değiştirmelisin o zaman bende 21 yaşındayım ilk önce takip edelim dedi ettik yumurtlama oldu ama yumurta olgunlaşmadı sonra ben klomen istedim diye verdi ve bu ay iğnesiz deneyelim eğer çatlama olmazsa öbür ay iğne ile çatlatırız dedi ve çok şükür gerek kalmadı. Boş yere 1 sene bekletiyorlar Senin tercihin bu neden 1 senen yabana gitsin ki

Bilmiyorum onca sene ne okuyor bu doktorlar bir şey yapmıyorlar 1 seneyi geçtim artık onda da değilim çikolata kisti dokuya yapılıp yumurtaları çürütebilen Bi kist türü müdahale etmeleri şartken bir şey yapmıyorlar bana klomen vermeyen doktor başka doktora yönlendirdi o verir diye zaten daha önce gitmiştim o doktora kendisi de yoktu yardımcısı vermedi ilacı 3 ay sonra kontrole gel dedi yolladı

Arkadaşlar merhaba bende bugün klomene başladım ama kendimi biraz garip hissediyorum sanki içimden bir yaratığa dönüşecekmişim gibi bir his var okadar anlam yükledimki internette yazılanları okuyarak ilaçla birlikte ekstra yapılmadı gereken bir şey var mı yapan varmı yapıp da faydasını gören var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…