- 10 Kasım 2019
- 264
- 429
- 18
Bana doktor İlişki için bir gün veremem ama 5 gün yaşıyor spermler dedi gün verirsem müneccim olmam lazım dedi ilaç bitince çarşamba tekrar gidicem kontrole bakalım ne olacakMerhaba ben klomeni kullandığım ay hamile kaldım tek yumurtayla 19.5mm di 3 gün ilişki 31ekimde çatladı. 13 gün sonra test yaptım ve çift çizgiyi gördüm
Arkadaşlar merhaba bende bugün klomene başladım ama kendimi biraz garip hissediyorum sanki içimden bir yaratığa dönüşecekmişim gibi bir his var okadar anlam yükledimki internette yazılanları okuyarakilaçla birlikte ekstra yapılmadı gereken bir şey var mı yapan varmı yapıp da faydasını gören var mı
Bende ilk hapta kasığımda hafif batmalar oldu ama belkide psikolojikBen bugun son hapımı içtim ve bir haftadır aşırı depresif bir haldeyimherşeyi ilaca bağlamak istemiyorum ama yan etkilerindede belirtilmiş sonuçta.
Nerede oturuyorsun ? Daha iyi bi doktor bul o zaman zaten 1 senedir olmuyorsa daha neyi zorluyor acabaBilmiyorum onca sene ne okuyor bu doktorlar bir şey yapmıyorlar 1 seneyi geçtim artık onda da değilim çikolata kisti dokuya yapılıp yumurtaları çürütebilen Bi kist türü müdahale etmeleri şartken bir şey yapmıyorlar bana klomen vermeyen doktor başka doktora yönlendirdi o verir diye zaten daha önce gitmiştim o doktora kendisi de yoktu yardımcısı vermedi ilacı 3 ay sonra kontrole gel dedi yolladı
Valla sen fırsat buldukça yapın belli olmaz biraz da sizin elinizdeBana doktor İlişki için bir gün veremem ama 5 gün yaşıyor spermler dedi gün verirsem müneccim olmam lazım dedi ilaç bitince çarşamba tekrar gidicem kontrole bakalım ne olacakzaten eşim şehir dışında çarşamba yada perşembe gelecek
Bende ilk hapta kasığımda hafif batmalar oldu ama belkide psikolojikinşallah işe yarar üzerinde hormon ilacı yazıyor çünkü gereksiz hormon almak zararlı
Ben zaten gün içerisinde hep ayaktayım çok yoruluyorum okul öncesi öğretmeniyim birde gerginlik yorgunluğa eklenirse atlayayım camdan yaniKasıklarımda birşey hissettim desem yalann olur ama moralim 0. Inşallah işe yararda değdi deriz.. ❤
Ben zaten gün içerisinde hep ayaktayım çok yoruluyorum okul öncesi öğretmeniyim birde gerginlik yorgunluğa eklenirse atlayayım camdan yani
Kocaeli de bayağı doktora göründüm çikolata kisti olduğunu bile anlamadı hiç biri emarda çıktı kistin türü sadece 1 doktor var görünmek istediğim özel hastanede Bi kaç ay sonra inşallah gideceğimNerede oturuyorsun ? Daha iyi bi doktor bul o zaman zaten 1 senedir olmuyorsa daha neyi zorluyor acaba
Canım valla bende bugun basladim adetim bitti başladım iste günde 1 tane 5 gün icicem cuma günüde kontrol var bakalm neler diycekMerhaba kızlar,ben de bu ay klomene başlayacağım,2 farklı doktora gittim,biri adetin 3.günü başla günde 1 tane 5 gün boyunca kullan dedi, diğer doktor da 30 kasımda başla günde 2 tane iç dedi, 30 kasım adetimin sekizinci günü oluyor,hangisinin dediğini yapmalıyım,siz nasıl kullandınız klomeni.adetin kaçıncı günü başladınız
Yani adetinin 5. Gününe mi denk geldi canım bugünCanım valla bende bugun basladim adetim bitti başladım iste günde 1 tane 5 gün icicem cuma günüde kontrol var bakalm neler diycek
Aynen canım 3. Güne denk getirdim kontrolü bi kac kisi önermisti adetin 3. Günü git ayrintili bi kac test yapiyorlar diye. Gittim işte 6 aydir deniyoruz ama 1 senedir deniyoruz dedim cünkü beklemek istemiyorumYani adetinin 5. Gününe mi denk geldi canım bugün
Ay insallah bende bu ayın sonunda bu mesajı yazarım burayaBen de ilk kullanımda hamile kalanlardanım
Umarım biz de kalırız, darısı bizim başımıza, hayırlı olsun bu arada, sağlıkla gelsin bebişinBen de ilk kullanımda hamile kalanlardanım
Amin canımAy insallah bende bu ayın sonunda bu mesajı yazarım burayaRabbim saglıklica kucagına almayı nasip etsin canım benim
İnşallah canım.Dualarım hep sizinle isteyen herkese Rabbim nasip etsin ben zor süreçlerden geçiyorum umarım sağlıkla gelir bebeişlerinizUmarım biz de kalırız, darısı bizim başımıza, hayırlı olsun bu arada, sağlıkla gelsin bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?