Bende kullandim bu ay kuzum klomen catlatma ignesi. Benimde 19mm olmustu bugun ignenin 7.gunu bekliyorum:)Meraba ben bu ay bes gun olmak uzere klomen kullandim kontrole gittigimde bir tane yumirtam 18 mm ye ulasmisti doktor gun asiri iliski onderdi ve dun gittgimde doktor yumurtan catlamis dedi ilk ayinda hamile kalan vr mı ve ben normalde cok usuyen biriyim geceleri sicak basiyor hamilelik belirtisi olabilir mi ? Bata 1 hafta var
sizin adetin kaçıncı gününde 19 mm ulaşmıştı? ben de klomen kullandım 11.günde 11mm ve 12 mm sağ overde iki yumurta gözlemledi doktor ve iğne vurmadıBende kullandim bu ay kuzum klomen catlatma ignesi. Benimde 19mm olmustu bugun ignenin 7.gunu bekliyorum:)
Ben ilk kullandığımda hamile kaldım güzel ve zor bi süreçti serbest bırak kafani nasılsa olur de insallah olurMeraba ben bu ay bes gun olmak uzere klomen kullandim kontrole gittigimde bir tane yumirtam 18 mm ye ulasmisti doktor gun asiri iliski onderdi ve dun gittgimde doktor yumurtan catlamis dedi ilk ayinda hamile kalan vr mı ve ben normalde cok usuyen biriyim geceleri sicak basiyor hamilelik belirtisi olabilir mi ? Bata 1 hafta var
Adetin 1.gununden sayarsak 15.gun 19mm olmustu canimsizin adetin kaçıncı gününde 19 mm ulaşmıştı? ben de klomen kullandım 11.günde 11mm ve 12 mm sağ overde iki yumurta gözlemledi doktor ve iğne vurmadı
anladım canım ovulasyon testi yapıyorum 13.günden beri silik çıkıyor kafama takılıyor en iyisi yarın doktora tekrardan gitmek 16.günüm bugün belli olur çatlayıp çatlamadığı heraldeAdetin 1.gununden sayarsak 15.gun 19mm olmustu canim
Bnde bir yumurta olustu amaBende ilk kullandigim ay hamile kaldim cok sukur catlatma ignesi olmadan darisi sana olsun insallah
Peki belirti oldu mu hicBen ilk kullandığımda hamile kaldım güzel ve zor bi süreçti serbest bırak kafani nasılsa olur de insallah olur
Bana igne yapilmadi amaBende kullandim bu ay kuzum klomen catlatma ignesi. Benimde 19mm olmustu bugun ignenin 7.gunu bekliyorum:)
Bnm 13. Gununde ulasmisti 18 milimesizin adetin kaçıncı gününde 19 mm ulaşmıştı? ben de klomen kullandım 11.günde 11mm ve 12 mm sağ overde iki yumurta gözlemledi doktor ve iğne vurmadı
Meraba ben bu ay bes gun olmak uzere klomen kullandim kontrole gittigimde bir tane yumirtam 18 mm ye ulasmisti doktor gun asiri iliski onderdi ve dun gittgimde doktor yumurtan catlamis dedi ilk ayinda hamile kalan vr mı ve ben normalde cok usuyen biriyim geceleri sicak basiyor hamilelik belirtisi olabilir mi ? Bata 1 hafta var
Canım ben bugün tekrar gittim solda 19 mm sağda 20 mm yumurta oluşmuş. Bugün 17.günüm ve doktor ovitrelle çatlatma iğnesi yazdı. Tabi önce estradiol değerime attı en az 400se vurdurun dedi şimdi online baktım 559muş. İnşallah iğne tutarBnm 13. Gununde ulasmisti 18 milime
İnsallh tutar bana igne yzmadiCanım ben bugün tekrar gittim solda 19 mm sağda 20 mm yumurta oluşmuş. Bugün 17.günüm ve doktor ovitrelle çatlatma iğnesi yazdı. Tabi önce estradiol değerime attı en az 400se vurdurun dedi şimdi online baktım 559muş. İnşallah iğne tutar
İnsallh hamile kalirsin bna igne yzmadi eger adet olursan 3 ay klomen kulln yine olmzsan goruselim dedibenimde 2.ayım canım adetimin 12.günü solda bir tane 19 mm olmuştu sağdada 2 tane 12mm yum wardı.ben hep soldan 1 tane yumurtluyorum klomenin sayesinde geçen ay bir bu ay 2 tane yum oldu. iğneninde 4.günü bakalım hayırlısı
Peki belirti oldu
Sadece yumurta catlamasindan 6 gun sonra adetin 15.günü çatladı yani 22 sinde fln çarşıda yürüyemedim bi ağrı girdi kramp gbi oturdum biraz geçti başka belirti hatırlamıyorum ne mide bulantısı ne baş dönmesi biraz halsizlik o kdr halada öyle muayeneye gitmesem ve karnım hafif belli olmasa hamile degil gbiyimPeki belirti oldu mu hic
Klomen kaç mg dı cnmBende ilk kullandigim ay hamile kaldim cok sukur catlatma ignesi olmadan darisi sana olsun insallah
Bende bu ay gittim adetin. 3 günü klomen kullandım 1 hafta snra gittiğimde 19 ml sol taraftaki ama sağdaki iki tane 9 10 ml di bi kaç gün sonra çağırdığında dr çatlamıştı yumurtam progestan verdi 1 aralığa kadar adet olmazsan gel kan tahlili yapalım dedi olursanda da 3. 4 günü gel dedi bekliyorum bakalım 10 günüm varMeraba ben bu ay bes gun olmak uzere klomen kullandim kontrole gittigimde bir tane yumirtam 18 mm ye ulasmisti doktor gun asiri iliski onderdi ve dun gittgimde doktor yumurtan catlamis dedi ilk ayinda hamile kalan vr mı ve ben normalde cok usuyen biriyim geceleri sicak basiyor hamilelik belirtisi olabilir mi ? Bata 1 hafta var
İnsallh hamile kalirsin bna igne yzmadi eger adet olursan 3 ay klomen kulln yine olmzsan goruselim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?