• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba ben klomeni kullandığım ay hamile kaldım tek yumurtayla 19.5mm di 3 gün ilişki 31ekimde çatladı. 13 gün sonra test yaptım ve çift çizgiyi gördüm 😇
Bana doktor İlişki için bir gün veremem ama 5 gün yaşıyor spermler dedi gün verirsem müneccim olmam lazım dedi ilaç bitince çarşamba tekrar gidicem kontrole bakalım ne olacak 🙄 zaten eşim şehir dışında çarşamba yada perşembe gelecek

Arkadaşlar merhaba bende bugün klomene başladım ama kendimi biraz garip hissediyorum sanki içimden bir yaratığa dönüşecekmişim gibi bir his var okadar anlam yükledimki internette yazılanları okuyarak 😅 ilaçla birlikte ekstra yapılmadı gereken bir şey var mı yapan varmı yapıp da faydasını gören var mı 🥰

Ben bugun son hapımı içtim ve bir haftadır aşırı depresif bir haldeyim 🙄 herşeyi ilaca bağlamak istemiyorum ama yan etkilerindede belirtilmiş sonuçta.

Ben bugun son hapımı içtim ve bir haftadır aşırı depresif bir haldeyim 🙄 herşeyi ilaca bağlamak istemiyorum ama yan etkilerindede belirtilmiş sonuçta.
Bende ilk hapta kasığımda hafif batmalar oldu ama belkide psikolojik 🙄 inşallah işe yarar üzerinde hormon ilacı yazıyor çünkü gereksiz hormon almak zararlı

Bilmiyorum onca sene ne okuyor bu doktorlar bir şey yapmıyorlar 1 seneyi geçtim artık onda da değilim çikolata kisti dokuya yapılıp yumurtaları çürütebilen Bi kist türü müdahale etmeleri şartken bir şey yapmıyorlar bana klomen vermeyen doktor başka doktora yönlendirdi o verir diye zaten daha önce gitmiştim o doktora kendisi de yoktu yardımcısı vermedi ilacı 3 ay sonra kontrole gel dedi yolladı
Nerede oturuyorsun ? Daha iyi bi doktor bul o zaman zaten 1 senedir olmuyorsa daha neyi zorluyor acaba

Bana doktor İlişki için bir gün veremem ama 5 gün yaşıyor spermler dedi gün verirsem müneccim olmam lazım dedi ilaç bitince çarşamba tekrar gidicem kontrole bakalım ne olacak 🙄 zaten eşim şehir dışında çarşamba yada perşembe gelecek
Valla sen fırsat buldukça yapın belli olmaz biraz da sizin elinizde

Bende ilk hapta kasığımda hafif batmalar oldu ama belkide psikolojik 🙄 inşallah işe yarar üzerinde hormon ilacı yazıyor çünkü gereksiz hormon almak zararlı

Kasıklarımda birşey hissettim desem yalann olur ama moralim 0. Inşallah işe yararda değdi deriz.. ❤️

Ben zaten gün içerisinde hep ayaktayım çok yoruluyorum okul öncesi öğretmeniyim birde gerginlik yorgunluğa eklenirse atlayayım camdan yani 🥳

Iş hayatı güzel ya kafan başka şeylerle meşgul oluyor belki gerginlik yapmaz sende. Herkeste aynı olacak diye birşey yok umarım olmazda. 🌼

Nerede oturuyorsun ? Daha iyi bi doktor bul o zaman zaten 1 senedir olmuyorsa daha neyi zorluyor acaba
Kocaeli de bayağı doktora göründüm çikolata kisti olduğunu bile anlamadı hiç biri emarda çıktı kistin türü sadece 1 doktor var görünmek istediğim özel hastanede Bi kaç ay sonra inşallah gideceğim

Merhaba kızlar,ben de bu ay klomene başlayacağım,2 farklı doktora gittim,biri adetin 3.günü başla günde 1 tane 5 gün boyunca kullan dedi, diğer doktor da 30 kasımda başla günde 2 tane iç dedi, 30 kasım adetimin sekizinci günü oluyor,hangisinin dediğini yapmalıyım,siz nasıl kullandınız klomeni.adetin kaçıncı günü başladınız

Merhaba kızlar,ben de bu ay klomene başlayacağım,2 farklı doktora gittim,biri adetin 3.günü başla günde 1 tane 5 gün boyunca kullan dedi, diğer doktor da 30 kasımda başla günde 2 tane iç dedi, 30 kasım adetimin sekizinci günü oluyor,hangisinin dediğini yapmalıyım,siz nasıl kullandınız klomeni.adetin kaçıncı günü başladınız
Canım valla bende bugun basladim adetim bitti başladım iste günde 1 tane 5 gün icicem cuma günüde kontrol var bakalm neler diycek

Yani adetinin 5. Gününe mi denk geldi canım bugün
Aynen canım 3. Güne denk getirdim kontrolü bi kac kisi önermisti adetin 3. Günü git ayrintili bi kac test yapiyorlar diye. Gittim işte 6 aydir deniyoruz ama 1 senedir deniyoruz dedim cünkü beklemek istemiyorum 🙄 5. Gün basladım 5 gün kullanıp 29unda kontrole gidicem bakalm ne kadar gelisti yumurta 😊

Umarım biz de kalırız, darısı bizim başımıza, hayırlı olsun bu arada, sağlıkla gelsin bebişin
İnşallah canım.Dualarım hep sizinle isteyen herkese Rabbim nasip etsin ben zor süreçlerden geçiyorum umarım sağlıkla gelir bebeişleriniz

Back