16. Gün kesin idrarda cikar canim. Test yap beklemeMeraba arkadaslar konuyu simdi okudum bende 2 ay klomen ve catlatma ignesi oldum ilk cok agrilarim oldu kasik agrim halsizlik karnim cok sismisti yuruyemiyordum bile ama martin 18 inde catlatma ignesi oldum ama hic agrim olmadi sadece bir kere oda 2 gun sonra yanlis hatırlamıyorsam ve simdi catlatma ignesinden sonra 16. Gunum sizce test yapayim mi yoksa bekliyeyim mi daha hi bu arada soylemeyi unuttum 10. Gunde evde test yaptim ignenin etkisi gecmisti.... rabbim t isteyen herkese ve bizlerede hayirli evlatlar nasip etsin insallah
Sabah olsun yapcam insallah sonucu yazarim16. Gün kesin idrarda cikar canim. Test yap bekleme
Hayirli sonuclarla gel insallahSabah olsun yapcam insallah sonucu yazarim
Test yaptın mı canımSabah olsun yapcam insallah sonucu yazarim
Yapmadim biraz daha beklim dedim sanirim cesaret edemiyorumBUgün üç günüm kaldı canım
Kendini nasıl rahat hissettiğin önemli bende bianlık yapmıştımYapmadim biraz daha beklim dedim sanirim cesaret edemiyorum
malesef canim yapmama gerek kalmadi dun hasta oldumKendini nasıl rahat hissettiğin önemli bende bianlık yapmıştım
malesef canim yapmama gerek kalmadi dun hasta oldum
Insallah olur canim hakkinda hayirlisi olsun stres yapma gelisir yumurtalarin. Doktor yeterli buyuduyse catlatma ignesi verebilir yeterli degilse bi kac gun sonra tekrar cagirirMerhaba,ben ilk kez klomen kullandım,yarın yumurta kontrolü için gideceğim.Ya hiç büyümemişse ya yeterizse gibi gibi bir sürü korku var içimde.Regl düzensizliği var bende ama pko değilim.Yumurtlamam da geç olduğu için ilacın işe yaramamasından korkuyorum.Her şeyin zamanı var biliyorum ama inşallah kısa sürede güzel sonuçlar alırız hepimiz
Merhaba canım o kaygı hepimizde ve her anımızda var maalesef çocuk olucakmı olunca çocuğum bana tutunacak mı erken Doğum mu şusu busu iyi kafayı yemiyoruzMerhaba,ben ilk kez klomen kullandım,yarın yumurta kontrolü için gideceğim.Ya hiç büyümemişse ya yeterizse gibi gibi bir sürü korku var içimde.Regl düzensizliği var bende ama pko değilim.Yumurtlamam da geç olduğu için ilacın işe yaramamasından korkuyorum.Her şeyin zamanı var biliyorum ama inşallah kısa sürede güzel sonuçlar alırız hepimiz
Şimdi çıktım doktordan büyümeye başlamış Çarşamba yeniden göreyim dedi iki tane işaretledi,inşallah biraz daha büyürMerhaba canım o kaygı hepimizde ve her anımızda var maalesef çocuk olucakmı olunca çocuğum bana tutunacak mı erken Doğum mu şusu busu iyi kafayı yemiyoruzstrese girme hiç herşeyin hayırlısı olsun hakkında inşallah büyümüştür
Canımmm ne yaptın bende kesemi gördüm bugün şükürler olsun iğne vuruldun mu kaç tane büyümüşŞimdi çıktım doktordan büyümeye başlamış Çarşamba yeniden göreyim dedi iki tane işaretledi,inşallah biraz daha büyür ☺
Ah çok çok sevindim darısı başımızaCanımmm ne yaptın bende kesemi gördüm bugün şükürler olsun iğne vuruldun mu kaç tane büyümüş
Catlatma ignesi yaniltiyor canim. Gecen ay banada boyle olmustu. Bi kac gun daha bekleBen bu ay 2. Kez klomen kullandım yumurtalarım büyüyor sıkıntı yok çatlatma iğnesi yaptırdım adetime 5 gün var dayanamayıp test yaptım ama bilemedim
Tebrik ederim canim hayirlisiyla kucaginada almak nasip olsun darisi başimizaBikaç gün sonra yaptım yine çift çizgi kan verdim hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?