Anladım klomeni kaç ay kullanıyoruz acaba bu ayda olmassa ucuncu ayda da tekrr veriyolarmı acaba bende bu ayda olmassa asılama yaparız dedı kafam karıstıEvet ben klomenle yumurtayı büyütüp sonrasında çatlatma iğnesi vuruyorum benimde ikinci ayım iğnede
anladım bisey sorcam peki çatlatma iğnesinin belli bi saati var mı peki bende hic saat solemedıler ilk aydaKlomeni de üç aydır kullanıyorum. İlk ay sadece günde iki tane kullandım olmadı büyümedi . İkinci ayımda klomeni günde dört tane içtim ve büyüdü ama gebelik olmadı. Şimdi bu ay tekrar günde dört tane klomen içtim yarına kadar doktor yumurtan büyür dedi sonra iğne vururuz dedi
Belli bir saat söylemedi bana doktor gün verdi mesela o gün iğneyi vur ve sonra ilk iki gün ilişki önerdianladım bisey sorcam peki çatlatma iğnesinin belli bi saati var mı peki bende hic saat solemedıler ilk ayda
Malesef onu bilmiyorumBen de dün kontrole gittim yumurtalar büyümüş cts iğne vuracaklar çatlatma iğnesi haftaya cts de progresteron için tahlil istedi o ne tahlili acaba
Arkadaşlar merhaba bende bugün hastalandım dr um hastalandığında gel demişti amh değerim düşük çıkmıştı çok hap ve iğne ile yumurtalarını büyütüp çatlatabiliriz demişti.sizden ricam klomenle birlikte iğne olayını bana gidişatını anlatabilir misiniz nasıl oluyor
Femara verdi bana da kullandım beş gün sonrasında merional iğne bi gün sonra ovitrelle vurdum bekliyorum şuan inşallah güzel haberler alırım4 kez klomen ve catlatma ignesi kullandim bana hic bi faydasi olmadi ama hamile kalanlar var bilemedim. Insallah size yarar.
Sende umudunu yitirme allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah4 kez klomen ve catlatma ignesi kullandim bana hic bi faydasi olmadi ama hamile kalanlar var bilemedim. Insallah size yarar.
Bende bu ay femarayla ayni etkide bi ilac kullandim letü diye 10 gün kullandim catlatma ignesi vuruldum beklemedeyiz. Hakkimizda hayirlisiFemara verdi bana da kullandım beş gün sonrasında merional iğne bi gün sonra ovitrelle vurdum bekliyorum şuan inşallah güzel haberler alırım
BEnde öyle inşallah hayırlı haberler alırız.iğne vurulalı kaç gün oldu adetine ne kadar var canımBende bu ay femarayla ayni etkide bi ilac kullandim letü diye 10 gün kullandim catlatma ignesi vuruldum beklemedeyiz. Hakkimizda hayirlisi
BEnde öyle inşallah hayırlı haberler alırız.iğne vurulalı kaç gün oldu adetine ne kadar var canım
ben iğne vurulalı 12 gün oldu bat 2 Nisan
Ben her an adet olacakmışım gibi sancı var o yüzden adet tarihimi bekliyorum yaa yapmıcam
Aynen canim. Benimde icimde yoktur gibi his var ama alistigimiz icin negatifleri gormeye o yuzden korkuyoruz aslinda. Neyse genede bekle hastalanirsan da uzulme obur aya gene devam. Benim bu ay olmazsa zaten obur ay asilama istiyorum o yuzden kafam rahat biraz. Olursa olur diyorumHamileliğin erken belirtileri ve adet belirtileri benzermiş evet ama ne bileyim sanki olmadı gibi bir his içimde o sebepten bekliyorum umutsuzum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?