Merhaba bence doktorunuz gerçekten iyiyse alttan muayene için hiç gerilmeyin bende bi doktorun yüzünden çok korku olmıştu sonraki doktorum da alıştım ve alttan bakınca herşey daha net oluyor zaten bende bi ay klomen kullandım yumurtam çatlamıştı ama gebelik olmamıştı sonraki aya rahim filmi istedi elhamdülillah ona gerek kalmadan Rabbim nasip ettiİşte beni ayrıca geren bir konu da o oof of
Merhaba canımmerhaba kızlar
benim bu ay ikinci kullanmam pazartesi kontrolum var bakalm neler olcak cok umıtlenmek de istemiyorum ilkinde cok uzuldum hayrlısı olsun siz klomen +iğnemi kullanıyorsunuzMerhaba canım bendede yumurta tembelliği var ve ben üç aydır klomen kullanıyorum henüz bir zararını görmedim hatta ben günde dört tane içiyorum. Yumurtalarım da bu sayede büyüyor ve geçen ay klomenle birlikte çatlatma iğnesi vurduk .olmadı bu ay tekrar aynı şekilde deneyecez.bikaç kişiden duydum fazla klomen kullanmak kist yapıyormuş diye de bnde bişey olmadı
Evet ben klomenle yumurtayı büyütüp sonrasında çatlatma iğnesi vuruyorum benimde ikinci ayım iğnedebenim bu ay ikinci kullanmam pazartesi kontrolum var bakalm neler olcak cok umıtlenmek de istemiyorum ilkinde cok uzuldum hayrlısı olsun siz klomen +iğnemi kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?