Klomen Kullananlar

Evet ben klomenle yumurtayı büyütüp sonrasında çatlatma iğnesi vuruyorum benimde ikinci ayım iğnede
Anladım klomeni kaç ay kullanıyoruz acaba bu ayda olmassa ucuncu ayda da tekrr veriyolarmı acaba bende bu ayda olmassa asılama yaparız dedı kafam karıstı

Klomeni de üç aydır kullanıyorum. İlk ay sadece günde iki tane kullandım olmadı büyümedi . İkinci ayımda klomeni günde dört tane içtim ve büyüdü ama gebelik olmadı. Şimdi bu ay tekrar günde dört tane klomen içtim yarına kadar doktor yumurtan büyür dedi sonra iğne vururuz dedi
anladım bisey sorcam peki çatlatma iğnesinin belli bi saati var mı peki bende hic saat solemedıler ilk ayda

Ben de dün kontrole gittim yumurtalar büyümüş cts iğne vuracaklar çatlatma iğnesi haftaya cts de progresteron için tahlil istedi o ne tahlili acaba 🙄

anladım bisey sorcam peki çatlatma iğnesinin belli bi saati var mı peki bende hic saat solemedıler ilk ayda
Belli bir saat söylemedi bana doktor gün verdi mesela o gün iğneyi vur ve sonra ilk iki gün ilişki önerdi

kızlarr pazartesi hastaneye gittim bi tane yumurtam buyumus bugun gttim tekrar ikilemiş döllenmeye hazır dedi iğne için de bekleyelim coğul gebelik riskli olabılır dedı kafamı karıstırdı bugun baya

Arkadaşlar merhaba bende bugün hastalandım dr um hastalandığında gel demişti amh değerim düşük çıkmıştı çok hap ve iğne ile yumurtalarını büyütüp çatlatabiliriz demişti.sizden ricam klomenle birlikte iğne olayını bana gidişatını anlatabilir misiniz nasıl oluyor

4 kez klomen ve catlatma ignesi kullandim bana hic bi faydasi olmadi ama hamile kalanlar var bilemedim. Insallah size yarar.

Femara verdi bana da kullandım beş gün sonrasında merional iğne bi gün sonra ovitrelle vurdum bekliyorum şuan inşallah güzel haberler alırım
Bende bu ay femarayla ayni etkide bi ilac kullandim letü diye 10 gün kullandim catlatma ignesi vuruldum beklemedeyiz. Hakkimizda hayirlisi

Ben de klomen kullandım çatlatma iğnesi vuruldum adet tarihim salıya denk geliyor ama bildiğin biraz sonra hastalancam gibi sancım var progesteron tahlili yaptırdınız mı peki

Ben her an adet olacakmışım gibi sancı var o yüzden adet tarihimi bekliyorum yaa yapmıcam

Bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ilişki sırasında aşırı sancı ve agrı çektim. Sonra haline bıraktım dış gebelik geçirdim ve 2 ay hastanede yattım iç kanamadan ve bebek düşmediği için. Dış gebelik içinde gördüğüm metex tedavisi yüzünden 1 sene bekleyecem çocuk yapmam yasak. Yaşım 37 bu gidişle bu doktorların bilgisizliğiyle 40 a kadar beklerim tahminen. İşin espirisi bir yana arkadaşlar iyi doktor seçimi yapın bırakın 2 ay sonra olsun ama seçiminiz sizi benim gibi en kötüsüne yönlendirmesin. Zaten herşeyin bir vakti zamanı var ve hepimize en iyi zamanda gelecek en güzeli. Acele etmeyin akışına bırakmakta fayda var

Hamileliğin erken belirtileri ve adet belirtileri benzermiş evet ama ne bileyim sanki olmadı gibi bir his içimde o sebepten bekliyorum umutsuzum yani :(

Hamileliğin erken belirtileri ve adet belirtileri benzermiş evet ama ne bileyim sanki olmadı gibi bir his içimde o sebepten bekliyorum umutsuzum yani :(
Aynen canim. Benimde icimde yoktur gibi his var ama alistigimiz icin negatifleri gormeye o yuzden korkuyoruz aslinda. Neyse genede bekle hastalanirsan da uzulme obur aya gene devam. Benim bu ay olmazsa zaten obur ay asilama istiyorum o yuzden kafam rahat biraz. Olursa olur diyorum

Back