Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaslar size bir sorum olacak es gecmeyip cevap verirseniz sevinirim
Gecen ay hormon testi yaptirdim.
Tsh : 1.14
Fsh : 4.19
Ploraktin : 10.19
Lh : 2.21
Estaradiol: 19 cikti
Doktor iyi dedi. Hsg tupler acik.
Esim semen testi verecwk bu ay bir o kaldi.
Simdi onumuzdeki ay yumurta takibi yaptirmayi dusunuyorum ozelde.
Doktor hersey iyiyken klomen verebiliyor mu?
Yani bir sorun yoksa da disaridan muhahele edilebiliyor mu?
Bu arada adetlerim duzenli pko kist vs yok

Arkadaslar size bir sorum olacak es gecmeyip cevap verirseniz sevinirim
Gecen ay hormon testi yaptirdim.
Tsh : 1.14
Fsh : 4.19
Ploraktin : 10.19
Lh : 2.21
Estaradiol: 19 cikti
Doktor iyi dedi. Hsg tupler acik.
Esim semen testi verecwk bu ay bir o kaldi.
Simdi onumuzdeki ay yumurta takibi yaptirmayi dusunuyorum ozelde.
Doktor hersey iyiyken klomen verebiliyor mu?
Yani bir sorun yoksa da disaridan muhahele edilebiliyor mu?
Bu arada adetlerim duzenli pko kist vs yok
Merhaba, ne kadar süredir çocuk için çabalıyorsunuz? Yaşınız kaç? Ben kendi hikayemde klomene 6 ayda gebelik oluşmadığından dr tavsiyesi ile ilk bu ay başladım. Prolaktinim sınırda 26 onun dışında sorunum yok. Eşimde de sorun yok. Benim tek derdim yaşım 34 :) yeni karar verdik çocuğa.. bol şans hepimize..

Merhaba, ne kadar süredir çocuk için çabalıyorsunuz? Yaşınız kaç? Ben kendi hikayemde klomene 6 ayda gebelik oluşmadığından dr tavsiyesi ile ilk bu ay başladım. Prolaktinim sınırda 26 onun dışında sorunum yok. Eşimde de sorun yok. Benim tek derdim yaşım 34 :) yeni karar verdik çocuğa.. bol şans hepimize..
Canim bende 30 yasindayim. 10 aydir deniyorum 4 aydir ust uste ovulasyon testi kullandim. En azindan yumurtlama gunlerimi sabitledim yani anlamis oldum.
32 gunde bir adet oluyorum ve 18. Gun bazen 19. Da yumurtluyorum.
Doktor hersey iyi dedi. Hsg sonrasi sansimin artacagini soyledi ama bilmiyorum bata 2 gun kaldi sabah ki testim negatifti. Adeti bekliyorum. Eylulde yumurta takibine baslayacagim o yuzden sormustum. Cevap verdigin icin tesekkur ederim.. insallah en kisa zamanda yuzumuz guler.

Canim bende 30 yasindayim. 10 aydir deniyorum 4 aydir ust uste ovulasyon testi kullandim. En azindan yumurtlama gunlerimi sabitledim yani anlamis oldum.
32 gunde bir adet oluyorum ve 18. Gun bazen 19. Da yumurtluyorum.
Doktor hersey iyi dedi. Hsg sonrasi sansimin artacagini soyledi ama bilmiyorum bata 2 gun kaldi sabah ki testim negatifti. Adeti bekliyorum. Eylulde yumurta takibine baslayacagim o yuzden sormustum. Cevap verdigin icin tesekkur ederim.. insallah en kisa zamanda yuzumuz guler.
İnşallah canım.. ben tedaviden hep ürktüm,iğne filan hep korkutur. Dilerim hiç gerek kalmaz bunlara.. eşin için keçiboynuzunu es geçme.. ben bir doktordan bile duydum bu kürü..

İnşallah canım.. ben tedaviden hep ürktüm,iğne filan hep korkutur. Dilerim hiç gerek kalmaz bunlara.. eşin için keçiboynuzunu es geçme.. ben bir doktordan bile duydum bu kürü..
Bir ara onu da denedik canim. Ilk basta severek yedi sonra birakti. Benim esim pek zora gelmez. :)
Insallah dedigin gibi tedavisiz mudahelesiz evlatlarimizi kucagimiza aliriz

Bir ara onu da denedik canim. Ilk basta severek yedi sonra birakti. Benim esim pek zora gelmez. :)
Insallah dedigin gibi tedavisiz mudahelesiz evlatlarimizi kucagimiza aliriz
İnşallah.. belki hamilesindir Allah büyük.. değilsen de tahminime göre bu ay klomen ile yumurta takibi başlayacaktır.. sevgiler

Günaydın kızlar yine ben :işsiz::işsiz: temmuz 9 da rahim filmi çekildi ve sağ tüp tamamen kapaliymis..çok moralim bozuk...ve yaz tatilini degerlendirmek için aşılama yaptırmak istiyorum. .İzmir de irenbe tüp bebek merkezi varmış orayı iyi diyorlar. Bilgisi olan arkadaş varsa paylasirsa sevinirim. .çok iyi hissetmiyorum resmen yarim kadın gibi bişeyimm :KK43: aşılama da da sadece sol tupe Sperm yollanabilcekmis sağ kapalı oldgundan
Merhaba tesadufen gordum paylasiminizi.irenbe tup bebek merkezinde kaan bozkurtu oneririm.sevgiler

Merhaba çok merak ettiğim bir şey var daha önce çatlatma iğnesi klomen falan kullandık tedavi olumlu olmadı. Bugün çatlatma iğnesinin 10. Günü ve çok yoğun akıntım var. Günlük ped kullanıyorum. Böyle olan var m aranızda ?

Baya zaman geçmiş ama yine de yazayım dedim biz de 4 aydır falan bekliyoruz bebek ama yok doktora gittim hormonlar ve karından yaptığı ultrason normal ama klomen başladı aslında doktor biraz bekleyin olur daha erken dedi ama biz bşrwz hızlandıralım diye klomene başladık yarın yumurta kontrolü yapacak ve ben hiç alttan muayene olmadım çok korkuyorum

Baya zaman geçmiş ama yine de yazayım dedim biz de 4 aydır falan bekliyoruz bebek ama yok doktora gittim hormonlar ve karından yaptığı ultrason normal ama klomen başladı aslında doktor biraz bekleyin olur daha erken dedi ama biz bşrwz hızlandıralım diye klomene başladık yarın yumurta kontrolü yapacak ve ben hiç alttan muayene olmadım çok korkuyorum
Bende geçen ay dr'umu değişip başka dr gittim ilk gittigimde alttanmuayane etti az çok edeceğini biliyodum yumurtalıklara baktı klomen verdi kullan gel dedi. Kullanıp gittim tekrar alttan muayane etti yumurtalıklar büyümüş ama istediğim kadar değil dedi ve catlatma iğnesi vurdu. Bende alttan muayaneden korkuyodum ama caremiz yok herşeye katlanacaz bebek için

7
Bende geçen ay dr'umu değişip başka dr gittim ilk gittigimde alttanmuayane etti az çok edeceğini biliyodum yumurtalıklara baktı klomen verdi kullan gel dedi. Kullanıp gittim tekrar alttan muayane etti yumurtalıklar büyümüş ama istediğim kadar değil dedi ve catlatma iğnesi vurdu. Bende alttan muayaneden korkuyodum ama caremiz yok herşeye katlanacaz bebek için
Hangi şehirdesiniz? Benim bir de vajinismus geçmişim var o yüzden stres yapıyorum bakalım yarın alttan yapacak mı

7
Hangi şehirdesiniz? Benim bir de vajinismus geçmişim var o yüzden stres yapıyorum bakalım yarın alttan yapacak mı
Bende vajinismusluydum. Başka ilde bakildim Gümüşhanede bakildim. Valla ben ilk muayane gittiğimde alttan baktı klomeni verdi tekrar gittim yine alttan baktı yumurtalıkların büyümusluge. Yani senide alttan muayane eder büyük ihtimalle. Ama korkacak bisey emin ol. Bende korkuyodum.

Bende vajinismusluydum. Başka ilde bakildim Gümüşhanede bakildim. Valla ben ilk muayane gittiğimde alttan baktı klomeni verdi tekrar gittim yine alttan baktı yumurtalıkların büyümusluge. Yani senide alttan muayane eder büyük ihtimalle. Ama korkacak bisey emin ol. Bende korkuyodum.
Vajinismus etkileri devam ediyor mu peki snein

Vajinismus etkileri devam ediyor mu peki snein
Ister istemez yine kastigim oluyo ama yıllardır ilişki yasayan bi insanda bile oluyorken bizde olması normal. Sen ne durumdasın

Ben de öyle kasıyorum Bi de bazen emin olamıyorum tam birleşme olup olmadığından
Ben mesela giriş esnasında hep ıkınıyorum bol bol nefes alıyorum yani öyle daha iyi oluyo gibi bana öyle geliyo yani sanada tavsiye ederim dene en azından

Birkaç saat sonra gideceğim kontrole inanılmaz stresliyim ama çatala yatırırsa diye

Birkaç saat sonra gideceğim kontrole inanılmaz stresliyim ama çatala yatırırsa diye
Stres yapmakta haklsın bende alttan muayaneden çok korkardim korktuğum başıma geldi ve korktuğum gibi olmadı. Sakinol elinden geldiği kadar güzel günler icin herşeye değer bence

Back