Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim öncelikle geçmiş olsun.saniyorum PCO yok sende ben PCO hastasiyim ilk klomen kullanimimda hamile kaldım şuan 7 haftalık hamileyim.doktorum bana adetimin 4.gunu ilaca başla dedi 5 gün kullandım ilaç bitince 10 gün ilişki dedi ve uyguladim o ara hamiş kalmışım ve bana gelde demedi çatlatma iğnesi de olmadım siz daha sanslisiniz inşallah tutmuştur canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Mrb kizlar bende 24 temmuzda klomen sonrasi catlama ignesi oldum.vuruldujtan sonra 2 gun kasik agrisi hafif akinti oldu gecti. Simdi 16.gunumdeyim 1haftadir sabahlari adet olacak gibi agrim akintim oluyor.benim yumustalar 31mm 10mm 10mm di acikcasi umudum yok.13 ve 14 gunler erken gebelik testim negatif cikti.2gundurde ara ara kahverengi akintim var sanirim bu ay basarisiz olduk.
kanda baktirmadinizmi

kanda baktirmadinizmi
Aynen kanda kesin sonuç veriyor ev testleri bazen yanıltıcı olabiliyor.Bu arada sunuda eklemek istiyorum biz 2 yıldır çocuk istiyorduk ama olmuyordu:( gitmedigim özel hastane özel doktor kalmamıştı.. kimi çikolata kistin var kimi pko kimi polibin var dedi oyalayıp durdu en sonunda devlet hastanesi ne gittim tek sorunumun pko olduğunu söyledi yumurta tembelliği varmis klomen yazmıştı işte doktor o ay hamile kalmışım ben direk acilde kan vermiştim kesin sonuç almak için bazen o lekelenmelre bebek yerini temizliyor derler inşallah öyledir

hmm hayirlisi kanda kac cikti deferiniz

0.1 cikti umutsuz vakka yani . Valla gulüyorum ağlanacak halime. Regl im artmazsa doktor pazartesi çağırdı kiste dönüştüyse ilaç vercek. Insallah diger arkadaslarin iyi habarleriyle teselli olurum

Canim öncelikle geçmiş olsun.saniyorum PCO yok sende ben PCO hastasiyim ilk klomen kullanimimda hamile kaldım şuan 7 haftalık hamileyim.doktorum bana adetimin 4.gunu ilaca başla dedi 5 gün kullandım ilaç bitince 10 gün ilişki dedi ve uyguladim o ara hamiş kalmışım ve bana gelde demedi çatlatma iğnesi de olmadım siz daha sanslisiniz inşallah tutmuştur canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ben 18 yasimdan beri pko ile savasiyorum resmen. Etrafimdakiler adet sancisindan kivranirken ben onlarin yerinde olmak isterdim hep. Bebisini saglikla büyüt inşallah. Dadisi başimiza

Ben 18 yasimdan beri pko ile savasiyorum resmen. Etrafimdakiler adet sancisindan kivranirken ben onlarin yerinde olmak isterdim hep. Bebisini saglikla büyüt inşallah. Dadisi başimiza
Amin canım inşallah moralini yüksek tut benimde genetik pko.adetlerim benimde hep düzensiz di ama çok büyük bir hastalığımiz yok çok şükür tedavi edilebiliyor .iyi haberlerini alırız inşallah

Selam kizlar nerelerdesiniz son durum ne hamis olan var mi aramızda[/QUOT
merhaba ben guya hamile oldugumu haber edecektim yani oyle umutlanmis kendimi o kadar tutmama ragmen 3. gun adet gecikmesinde kan testi yaptim 2.39 cikti yani sıfır dr o an oyle soylrdi tutamayip aglamaya basladim sonrdan kafama dank etti daha erken oldugunu bi 5 gun daha beklemem gerektgni bide o 2. 39 bile umut oldu brnm icin sifirdan nefret ediyorum cunku. ama malesef bugun 4. gunum ve sabah kanamam basladi yarin buyuk ihtimalle yoğun bi kanama gecircem adet oldum herhalde sancisida var cunku

cyclo prognova kullanmama rağmen neden boyle oldu anlamadim adetim gecen aydan itibaren duzensizlesti ondan bu ilaci kullandim ama bu seferde 4 gun geciktirdi normalde 27 28 gunde bir oluyordum bu ay 30 gun gecti bunda bi fikri olan var mi liften kafam cok karisik bu hormon ilaci bi ise yaramadi mi sizce ne yapmaliyim

Amin canım inşallah moralini yüksek tut benimde genetik pko.adetlerim benimde hep düzensiz di ama çok büyük bir hastalığımiz yok çok şükür tedavi edilebiliyor .iyi haberlerini alırız inşallah

Insallah csnim benim..2018 yili sans getirsin bize

cyclo prognova kullanmama rağmen neden boyle oldu anlamadim adetim gecen aydan itibaren duzensizlesti ondan bu ilaci kullandim ama bu seferde 4 gun geciktirdi normalde 27 28 gunde bir oluyordum bu ay 30 gun gecti bunda bi fikri olan var mi liften kafam cok karisik bu hormon ilaci bi ise yaramadi mi sizce ne yapmaliyim
Merhaba canm
Aynı durumu bende yaşıyorum kullandığımız hormon ilaclarindan galiba
Çünkü bende klomen kullandığım aylarda oldu iki aydırda aspir seri kullaniyorum aynısı oldu 31 32. Günlerde geldi ama bu ay 27.günde geldi şaşırdım
Gecikince ne kadar umitleniyor insan değilmi anlayabiliyorum seni Canm
Hayırlısı hakkımızda

Merhaba canm
Aynı durumu bende yaşıyorum kullandığımız hormon ilaclarindan galiba
Çünkü bende klomen kullandığım aylarda oldu iki aydırda aspir seri kullaniyorum aynısı oldu 31 32. Günlerde geldi ama bu ay 27.günde geldi şaşırdım
Gecikince ne kadar umitleniyor insan değilmi anlayabiliyorum seni Canm
Hayırlısı hakkımızda

kızlar bende prolaktin için dostineks kullandığım ilk ay 30. gün regl olmuştum. normalde 27 yada 28. gün olurdum.. ilaç bitti yine 27-28 de oldum. sonra değerim yükseldi ilacı yeniden kullandım ve herhangi bir düzensizlik olmadı.. bu ay da klomene başladım bugün 15. günüm ovulasyon tetsi yapıyorum pik dün oldu. her ay 11 yada 12 de olurdu.. demem o ki sanırım alt üst ediyor bu ilaçlar. bakalım ben de sonuç ne olacak..

kızlar bende prolaktin için dostineks kullandığım ilk ay 30. gün regl olmuştum. normalde 27 yada 28. gün olurdum.. ilaç bitti yine 27-28 de oldum. sonra değerim yükseldi ilacı yeniden kullandım ve herhangi bir düzensizlik olmadı.. bu ay da klomene başladım bugün 15. günüm ovulasyon tetsi yapıyorum pik dün oldu. her ay 11 yada 12 de olurdu.. demem o ki sanırım alt üst ediyor bu ilaçlar. bakalım ben de sonuç ne olacak..
Kesinlikle öyle benim sabit yumurtlama günüm yok her ay farklı günlerde oluyor 13 14 16 18.günlerde yumurtluyorum
Buda gününü tam kestirmedigim için sıkıntı oluyor .

Slm kizlar benim merak ettigim 5 gun klonen ve sonrasinda catlama ignesi yapiliyor ve 36 saat icinde yumurta catliyor deniliyor.ogunleri degerlendiriyoruz.benim merak ettigim daha sonrada catlama olabiliyormu yani örnegin igneden 5gün veyaz 7 gun sonrada catlayabiliyormu

Slm kizlar benim merak ettigim 5 gun klonen ve sonrasinda catlama ignesi yapiliyor ve 36 saat icinde yumurta catliyor deniliyor.ogunleri degerlendiriyoruz.benim merak ettigim daha sonrada catlama olabiliyormu yani örnegin igneden 5gün veyaz 7 gun sonrada catlayabiliyormu
evet ben böyle bir durumun olabileceğini okumuştum. hatta yumurta çatladıktan bi kaç gün sonra kontrol için gidildiğin de bekleyen olgun yumurtanın da heran çatlayabilceğini doktorun söylediğini de duydum..

evet ben böyle bir durumun olabileceğini okumuştum. hatta yumurta çatladıktan bi kaç gün sonra kontrol için gidildiğin de bekleyen olgun yumurtanın da heran çatlayabilceğini doktorun söylediğini de duydum..

Haydaaaa napicaz ozaman yaa. Bu is üniversiteye girmekten zor oldu.7 bilibmeyenli denklem gibi

Back