Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim Rabbim evladına sağlıkli uzun ömürler versin. Bizede nasip etsin inşallah en kısa zamanda

Kızlar çok şükür gittim doktora 4 haftalık hamileymisim Rabbime şükürler olsun 2036 çıktı beta HCG rabbim hepinize nasip etsin inşallah umudunuzu kaybetmeyin çok mutluyum ağlıyorum sabahtan beri
Cok sevindim canim insallah saglikla kucagina alirsin darısı bizim başımıza:) bizde bu güzel haberi alırız ve burda paylaşırız insallah

Merhaba kızlar :) yarin klomen icmeye baslicam bende ama topiklerde okuyorm hep midem bulandi, kustum ,agrim oldu ,sancim oldu yazmislar. Bu belirtiler herkeste oluyor mu korkmaya basladim valla

Merhaba kızlar :) yarin klomen icmeye baslicam bende ama topiklerde okuyorm hep midem bulandi, kustum ,agrim oldu ,sancim oldu yazmislar. Bu belirtiler herkeste oluyor mu korkmaya basladim valla
canim merhaba bende cuma aksami basladim topiklerde okudukca stres oldum MasAllah 2 gun ictim bi sıkıntim olmadi iyi dusun iyi olsn insAllah ama benimki aksam pespese iciliyo hani bas agrisi falan oluyo biraz ama uykuya gectgm icn 2 3 saate cok anlamadm ackcasi

ilaclar bende de cok etki etmez aslinda mide bulantisi falan olmaz pek ama okudugm topiklerde cogu kisi oyle yazinca korktm açikcasi yarin baslicam bende :) icim rahatladi valla :) cok tesekkur ederim.

ilaclar bende de cok etki etmez aslinda mide bulantisi falan olmaz pek ama okudugm topiklerde cogu kisi oyle yazinca korktm açikcasi yarin baslicam bende :) icim rahatladi valla :) cok tesekkur ederim.
zaten olumsuz dusundukce yan etkileri daha cok hissedicez emin ol bak bide normalde ilac etkilemezmis ne guzel bunu da oyle dusun.ben normal zamnda da her seyden midesi bulunan ikac icemeyen bi insanim dusun

zaten olumsuz dusundukce yan etkileri daha cok hissedicez emin ol bak bide normalde ilac etkilemezmis ne guzel bunu da oyle dusun.ben normal zamnda da her seyden midesi bulunan ikac icemeyen bi insanim dusun
:) insallah ya, bide ustune bebiş olursa super olcak :) 11. Aydayım beklemedeyiz hala.

Kizlar ben sabah akşam kullandım gliforla birlikte bence glifordan kaynaklı cunku gecen ayda tek Glifor kullandığımda istifar ederek gunlerimi geçirdim artık istifar etmekten etlerim vücudum ağrıdı o yuzden Klomen bitince bi kac gün sonra onuda bıraktım biraz dinlenmek için şu içsem bile bir yudum geri çıkartıyorum Allah'ım insallah ugraslarimizi boşa cikartmaz

Ca
Canim bende de yan etkileri olmustu oyuzden bu basligi acmistim zaten ilaci kullanirken degilde ilac bittikten bi kac gun sonra buyuk ihtimal yumurtlama donemimdi cok agrim sancim olmustu . Kasiklarimda alt karin bolgesinde filan ilaci kullandigim ilk aydi zaten doktorum yumurtaliklarim da tembellik oldugu icin vermisti klomeni reglm de gecti sonra onuda ilacin yan etkisi sandim yumurta takibine gidememistim cunku ama cok sukur doktora gittigimde hamile oldugumu soyledi suan 6 haftalik hamileyim sen hic korkma agri sancida olursa olur hersey bebeklerimizi kucagimiza almak icin zaten biraz fedakarlik biraz sabir rabbim herkesin gonlune gore verir insallah

Son düzenleme:
ayyy rabbim hayırla saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah :* bende basladm 3.gunum bugun soyledign gibi kasiklarimda biraz batma oluyor o kadar korkulacak birsey yokmus :) umarim benimde bu ay olur. hicbir sorun yok bende de esimde de 11 ay oldu sanirim cok stres yapiyoruz :) bizede dua et insallah :* (tesekkur ederim cevabin icin)

Ya canim insallah sende guzel haberler alirsin bu ay insallah dua edicem :))

Kizlar Klomen kullanıp yumurtlama döneminde uyuşuk gibi bi kasik ağrısı oldu mu sizde?

Alt karnıma kum torbası bağlanmış gibiydim canım ben uyuşuk gibi evet
Acaba yumurtladimmi doktor kontrolüne gidemedim ya izinde oldugu icin merak ediyorum iki gün önce bel ağrım vardı gün boyunca simdide adetime on gün var göğüslerim hassasiyetlesti göğüs ucum var ama içine doğru o da cikmaya başladı sutyensiz duramayan ben gece sutyeni çıkartıp yattım acaba ilactanmi hep bunlar

Akıntın bitti mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…