• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normalde fazla akıntım olmaz benim adet düzensizliği yuzunden ama dün birden farkettim bi ıslaklık gibi olmuştu şaşırdım yani
Bence devam edin bi gün dolu bi gün boş :) madem yumurtalara bakılmadı, şanşa bırakma kuzum. Dün kontrole gittim ben yumurta salınımı bitmiş dedi direk bi rahatlama geldi İnan :) yumurta gününü bilince görev gibi oluyo, böyle sen keyfini çıkara çıkara iki günde bir :halay:

Bence devam edin bi gün dolu bi gün boş :) madem yumurtalara bakılmadı, şanşa bırakma kuzum. Dün kontrole gittim ben yumurta salınımı bitmiş dedi direk bi rahatlama geldi İnan :) yumurta gününü bilince görev gibi oluyo, böyle sen keyfini çıkara çıkara iki günde bir :halay:

:KK71:hadi bakalim hayırlısı insallah bu ay guzel haberler alırız görev gibi olurda insanda merak ediyor acaba yumurtladimmi diye son on gün bakalım ne olcak senin ne kadar kaldi

Benimde 20 ağustos :dua:hadi bakalim anlimda köşede kocaman sivilce çıktı iki gündür boynuz gibi :KK70:
Stresten neremizde ne çıkacağını şaşırdı benimde çenemde var öyle kocaman bi şey :KK49: bi de ben çalışmıyorum şu an hep evdeyim ve hep yalnızım gitcek gelcek kimsem de yok, akşama kadar düşün düşün :KK17:

Stresten neremizde ne çıkacağını şaşırdı benimde çenemde var öyle kocaman bi şey :KK49: bi de ben çalışmıyorum şu an hep evdeyim ve hep yalnızım gitcek gelcek kimsem de yok, akşama kadar düşün düşün :KK17:
He aynı ben Hic sorma Bide eşimin ailesiyle birlik oturuyoruz :işsiz:

He aynı ben Hic sorma Bide eşimin ailesiyle birlik oturuyoruz :işsiz:
Ya en azından yanında birileri var kafan meşgul olur iyi yönünden bak ben şeytanlı gibi öyle yapayalnız, sinirlerim bozuluyor, düşünme stres yapma diyorlar nasıl düşünmesem ki :işsiz:

Ya en azından yanında birileri var kafan meşgul olur iyi yönünden bak ben şeytanlı gibi öyle yapayalnız, sinirlerim bozuluyor, düşünme stres yapma diyorlar nasıl düşünmesem ki :işsiz:
Keske oyle olsam bende cunku Hic oyle guzel geçinen insanlar değil maalesef bir an önce yılbaşı gelsede evimi ayirsam :kızgın:

Merhaba kızlar ben yeni üyeyim 10 aylık evliyim ve bebek hasreti cekenlerdenim. Benim hormon testlerim ve eşimin testleri temiz çıktı bi problem yok. Geçen ay doktor yumurtlama takibine başlayacağız ama suan kist görünüyor basit kist geçer dedi. Bu ay regl olduğum da gidicem ama yumurtlama takibi nasıl yapılır çok merak ediyorum ve her takipte ilaç veriliyor mu acaba. Uzun oldu k bakmayın

İnsallah canm
Ocak ayında kimyasal Gebelik geçirdim bu en azından hamile kalabildigimin bi umudu diye dusunuyorum
Ben de şubatta 17 haftalık bebegimi kaybettim ve evet tek tesellim hamile kalabiliyormuşum :( ama o zamandan beri olmuyor nedense dr stres Yok diyor nasıl yok olcak bilemiyorum ben

Merhaba kızlar ben yeni üyeyim 10 aylık evliyim ve bebek hasreti cekenlerdenim. Benim hormon testlerim ve eşimin testleri temiz çıktı bi problem yok. Geçen ay doktor yumurtlama takibine başlayacağız ama suan kist görünüyor basit kist geçer dedi. Bu ay regl olduğum da gidicem ama yumurtlama takibi nasıl yapılır çok merak ediyorum ve her takipte ilaç veriliyor mu acaba. Uzun oldu k bakmayın
Canım açtığın konuda anlatmıştım benim süreci, genelde böyle oluyor diğer konuları da oku, klomen ve çatlatma ignesi ile alakalı yardımcı olacaklardır

İki günde bir gidip muayene oluyosun canim belki ilk ay ilaç vermez kendiliğinden buyuyormu catkiyormu diye bakmak için sonra genellikle Klomen kullandiriyorlar ama kist gitmeden Klomen vermezler

Naptın o gün Canm Nasl gecti
Kolay geçti şükür ki, bebek çok tatlı zaten biraz sevdim sonra uyudu, kucağıma aldığımda bi ara gözlerim doldu kayınvalidem habire dua okuyordu bilmem bebeğe nazar değmesin diye bilmem benim de olsun diye sormadım:) ama korktuğum gibi olmadı çok şükür, benim de çok olacak inşallah bu ay :KK200:

Kolay geçti şükür ki, bebek çok tatlı zaten biraz sevdim sonra uyudu, kucağıma aldığımda bi ara gözlerim doldu kayınvalidem habire dua okuyordu bilmem bebeğe nazar değmesin diye bilmem benim de olsun diye sormadım:) ama korktuğum gibi olmadı çok şükür, benim de çok olacak inşallah bu ay :KK200:
İnsallah canim insallah doktor Banada demişti stress yaparsan olacağı varsada olmaz diye ilişki esnasında düşünürsen felan diye o ay sen biraz dinlen deyip dogum kontrol hapi vermişti onu kullandım aklımdan çıktı gitti Nasl olsa olmayacak diye o aya kadar söylemesi ayıptır ilişkiden Hic bsy anlamazdm bitse hemen derdim o ay dedimki demekki bayanlarda bsy hissediyormus o aydan sonra kafama eskisi kadar takmadm yoksa her gece rüyamda bebek görürdüm hemen hamilelige yorardm felan filan

Back