- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın her ay umut etmekten bile yoruldum artık sürekli hayal kırıklığıAhh ya her ay aldığımız idrar testleri aylardır( ben bir daha idrar testi yapmayacağıma söz verdim kendime ve eşime, 3-4 gün gecikince kan testi yaptırıcam Allah nasip ederse.. negatif görmemek için test yapmaktan korkar olduk çok iyi anlıyorum
Az önce baktım yine 15 gün geciken var demiş ama gebelik yok hiç istemiyorum gitmekAhh ya her ay aldığımız idrar testleri aylardır( ben bir daha idrar testi yapmayacağıma söz verdim kendime ve eşime, 3-4 gün gecikince kan testi yaptırıcam Allah nasip ederse.. negatif görmemek için test yapmaktan korkar olduk çok iyi anlıyorum
Rabbim isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın her ay umut etmekten bile yoruldum artık sürekli hayal kırıklığı
Evet cok stresli bi dönem canim Doğru diyorsun sabırlı olmalıyız Rabbim yardımcımız olsun inş hamile olduğumuzu yazarız buraya Allah büyük canim :)Canım benim ya gerçekten çok zor çok stresli bı dönem stres bile okadar etkiliyor ki insanı üzme tatlı canını biliyorum çok zor ama güçlü sabırlı olmalıyız rabbim dualarımızı kabul eder insâllah
Yok iğne vermedi çatlama problemi yok dedi ama bilmiyorum evet bu ay baslicam tekrar 5.gün günde iki kere.Pardon regliniz başlamış görmemişim, bu ay yeniden başlayacak mısınız?
Yok iğne vermedi çatlama problemi yok dedi ama bilmiyorum evet bu ay baslicam tekrar 5.gün günde iki kere.
Evet cok stresli bi dönem canim Doğru diyorsun sabırlı olmalıyız Rabbim yardımcımız olsun inş hamile olduğumuzu yazarız buraya Allah büyük canim :)
Rabbim tekrar yasatmasin canım en kısa zamanda güzel haberler veririz birbirimizeBen bir kere gebe kaldım kendiliğinden ama Rabbim cennetine erken aldı, 17 haftalıktı hiç suyu kalmamıştı, böbrekleri gelişmemiş.. sunİ sancı ile dogurdum minicik bebegimi çok güzel bir kızdı. Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın. O yüzden olacaksa da hayırlısıyla sağlıkla huzurla gelsin inşallah
Rabbim tekrar yasatmasin canım en kısa zamanda güzel haberler veririz birbirimize
Kendi kendimı motive etmekten yoruluyorum bazenNasıl stres yapmasak, keşke elimizde olsa
Canim cok üzüldüm Rabbim sabır versin inşallahBen bir kere gebe kaldım kendiliğinden ama Rabbim cennetine erken aldı, 17 haftalıktı hiç suyu kalmamıştı, böbrekleri gelişmemiş.. sunİ sancı ile dogurdum minicik bebegimi çok güzel bir kızdı. Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın. O yüzden olacaksa da hayırlısıyla sağlıkla huzurla gelsin inşallah
Allah razı olsun çok teşekkür ederimCanim cok üzüldüm Rabbim sabır versin inşallah
Kızlar yarın doktora gidicem dua edin bana hayırlı haberlerle döneyim evimeAllah razı olsun çok teşekkür ederim
Kızlar yarın doktora gidicem dua edin bana hayırlı haberlerle döneyim evime
Canım tedavin hayırlı olsun diyelim, senin kaç gün oldu ve adetin kaçıncı günü başladınBrnde bu ay ilk defa kullandım hayırlısı olsun insallah
Sağol canım hepimiz için hayırlısı olsun ben adetin 5 günü başladım 5 gün sabah aksam içtim ilaç biteli iki gün oldu doktor tatilde olduğu icin takip yapamıyor o yuzden ayin 1den 9una kadar ilişki dedi bat tarihimde 20siCanım tedavin hayırlı olsun diyelim, senin kaç gün oldu ve adetin kaçıncı günü başladın
Sağol canım hepimiz için hayırlısı olsun ben adetin 5 günü başladım 5 gün sabah aksam içtim ilaç biteli iki gün oldu doktor tatilde olduğu icin takip yapamıyor o yuzden ayin 1den 9una kadar ilişki dedi bat tarihimde 20si