- 15 Mayıs 2017
- 350
- 304
- 103
- 29
Hmm hakkımızda hayırlısı olsun canm insallah hepimiz en kisa zamanda anne oluruz simdi ben yatıyorum iyi gecelerHiç ağrı falan olmadı sadece akıntım vardı canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmm hakkımızda hayırlısı olsun canm insallah hepimiz en kisa zamanda anne oluruz simdi ben yatıyorum iyi gecelerHiç ağrı falan olmadı sadece akıntım vardı canim
İnşallah canım amin hayırlı geceler :)Hmm hakkımızda hayırlısı olsun canm insallah hepimiz en kisa zamanda anne oluruz simdi ben yatıyorum iyi geceler
Allah hayırlısıyla bebegeni kucağına sağlıklı bi sekilde almayı nasip etsin insallahselam kızlar. ben klomen kullandım, olmadı femara kullandım. 7 ay her yumurtlama döneminde yumurta takibi için doktora gittim. Olmadı olmadı...Amaaaaaa 8. ay bebek konusunu aklımdan çıkardım. Kontrolüme de gitmedim veeee o ay hamile kaldım. 3 aylık kızım var şimdi . Biliyorum bunu söylemek kolay ama stresten uzak durun derim. Allah isteyen herkese evlat nasip etsin.
Cok sevindim canm hayırlı olsun Allah'ım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin insan hiç dururmu ağlamaktan mutluluk gözyaşları aksın boşverKızlar çok şükür gittim doktora 4 haftalık hamileymisim Rabbime şükürler olsun 2036 çıktı beta HCG rabbim hepinize nasip etsin inşallah umudunuzu kaybetmeyin çok mutluyum ağlıyorum sabahtan beri
yook doğum yaptım ben. :)) kızım 3 aylık oldu. ben de denedim o testlerden. ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama. bir testimde negatif olmasına rağmen, doktor yumurtlamanın gerçekleştiğini söyledi. bebişler en doğru zamanı bular. Umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsın:)Allah hayırlısıyla bebegeni kucağına sağlıklı bi sekilde almayı nasip etsin insallah
Bende ovulasyon testi almayı düşünüyorum birazdan kafama taktigimdan değil yumurtladimmi ilaçla diye merak ettigimden
Ozaman uzun ömür versin insallah:)yook doğum yaptım ben. :)) kızım 3 aylık oldu. ben de denedim o testlerden. ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama. bir testimde negatif olmasına rağmen, doktor yumurtlamanın gerçekleştiğini söyledi. bebişler en doğru zamanı bular. Umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsın:)
Ayy insallaahh
Senin ilacın bittimi nezaman başladın takip yaptiriyonmu adete ne kadar kaldi
Kızlar çok şükür gittim doktora 4 haftalık hamileymisim Rabbime şükürler olsun 2036 çıktı beta HCG rabbim hepinize nasip etsin inşallah umudunuzu kaybetmeyin çok mutluyum ağlıyorum sabahtan beri
teşekkür ederim :) ben eczaneden aldım. Ovulasyon testi diyince veriyorlar.Ozaman uzun ömür versin insallah:)
Testleri internettenmi almıştın yoksa eczanedenmi
Of benm doktorumda tatile gidecek zamanı buldu: (Benim klomen bugün bitecek cumartesi de kontrol var bakalım duruma göre çatlatma ignesi yapılıcak hayırlısıyla inşallah :)
Gittim sordum bizde yok dediler internetten alcm mecburteşekkür ederim :) ben eczaneden aldım. Ovulasyon testi diyince veriyorlar.
Of benm doktorumda tatile gidecek zamanı buldu: (
Bakmazlar bence internetten alacamda bu Klomen herkeste ağrı sancı felan yapıyormuş bende hiç Bsy olmadıNazlıcım sen de test al kuzum içim rahatlar belki, ya da başka dr a git baksın olmuş mu yumişler :)
İyi bi doktor aslinda diger gittiğim doktorlara binbasar bakalım bu ay idare edicem artik panik yapmıyorum onceki gibi akışına bıraktım hayırlısı nasılsa oyle olur zatenYani doktorun yönlendirmedi mi ben yokum ama şu bakabilir diye? Nasıl işmiş öyle o ? Ya kist olursa
Bakmazlar bence internetten alacamda bu Klomen herkeste ağrı sancı felan yapıyormuş bende hiç Bsy olmadı
Hahahah:)Yani evde boş boş oturunca daha çok agrı sancı hissediyorum ben :) mesela bugün sağ kasıgım sızlıyor cumartesi pazar bi şeyim yoktu habire gezdik, bugün evdeyim diye herhalde :s
Hahahah:)Yani evde boş boş oturunca daha çok agrı sancı hissediyorum ben :) mesela bugün sağ kasıgım sızlıyor cumartesi pazar bi şeyim yoktu habire gezdik, bugün evdeyim diye herhalde :s