• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
selam kızlar. ben klomen kullandım, olmadı femara kullandım. 7 ay her yumurtlama döneminde yumurta takibi için doktora gittim. Olmadı olmadı...Amaaaaaa 8. ay bebek konusunu aklımdan çıkardım. Kontrolüme de gitmedim veeee o ay hamile kaldım. 3 aylık kızım var şimdi :KK200:. Biliyorum bunu söylemek kolay ama stresten uzak durun derim. Allah isteyen herkese evlat nasip etsin.

selam kızlar. ben klomen kullandım, olmadı femara kullandım. 7 ay her yumurtlama döneminde yumurta takibi için doktora gittim. Olmadı olmadı...Amaaaaaa 8. ay bebek konusunu aklımdan çıkardım. Kontrolüme de gitmedim veeee o ay hamile kaldım. 3 aylık kızım var şimdi :KK200:. Biliyorum bunu söylemek kolay ama stresten uzak durun derim. Allah isteyen herkese evlat nasip etsin.
Allah hayırlısıyla bebegeni kucağına sağlıklı bi sekilde almayı nasip etsin insallah :KK200:
Bende ovulasyon testi almayı düşünüyorum birazdan kafama taktigimdan değil yumurtladimmi ilaçla diye merak ettigimden

Kızlar çok şükür gittim doktora 4 haftalık hamileymisim Rabbime şükürler olsun 2036 çıktı beta HCG rabbim hepinize nasip etsin inşallah umudunuzu kaybetmeyin çok mutluyum ağlıyorum sabahtan beri

Kızlar çok şükür gittim doktora 4 haftalık hamileymisim Rabbime şükürler olsun 2036 çıktı beta HCG rabbim hepinize nasip etsin inşallah umudunuzu kaybetmeyin çok mutluyum ağlıyorum sabahtan beri
Cok sevindim canm hayırlı olsun Allah'ım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin insan hiç dururmu ağlamaktan mutluluk gözyaşları aksın boşver :KK15:

Allah hayırlısıyla bebegeni kucağına sağlıklı bi sekilde almayı nasip etsin insallah :KK200:
Bende ovulasyon testi almayı düşünüyorum birazdan kafama taktigimdan değil yumurtladimmi ilaçla diye merak ettigimden
yook doğum yaptım ben. :)) kızım 3 aylık oldu. ben de denedim o testlerden. ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama. bir testimde negatif olmasına rağmen, doktor yumurtlamanın gerçekleştiğini söyledi. bebişler en doğru zamanı bular. Umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsın:)

yook doğum yaptım ben. :)) kızım 3 aylık oldu. ben de denedim o testlerden. ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama. bir testimde negatif olmasına rağmen, doktor yumurtlamanın gerçekleştiğini söyledi. bebişler en doğru zamanı bular. Umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsın:)
Ozaman uzun ömür versin insallah:)
Testleri internettenmi almıştın yoksa eczanedenmi

Canım benim çok sevindim, tebrik ederim Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin, bana umut oldun inşallah ben de bu ay hamile olacağım :KK200::anneadayı:

Nazlıcım sen de test al kuzum içim rahatlar belki, ya da başka dr a git baksın olmuş mu yumişler :)

Yani doktorun yönlendirmedi mi ben yokum ama şu bakabilir diye? Nasıl işmiş öyle o ? Ya kist olursa
İyi bi doktor aslinda diger gittiğim doktorlara binbasar bakalım bu ay idare edicem artik panik yapmıyorum onceki gibi akışına bıraktım hayırlısı nasılsa oyle olur zaten

Bakmazlar bence internetten alacamda bu Klomen herkeste ağrı sancı felan yapıyormuş bende hiç Bsy olmadı :KK70:

Yani evde boş boş oturunca daha çok agrı sancı hissediyorum ben :) mesela bugün sağ kasıgım sızlıyor cumartesi pazar bi şeyim yoktu habire gezdik, bugün evdeyim diye herhalde :s

Back