• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah canim insallah doktor Banada demişti stress yaparsan olacağı varsada olmaz diye ilişki esnasında düşünürsen felan diye o ay sen biraz dinlen deyip dogum kontrol hapi vermişti onu kullandım aklımdan çıktı gitti Nasl olsa olmayacak diye o aya kadar söylemesi ayıptır ilişkiden Hic bsy anlamazdm bitse hemen derdim o ay dedimki demekki bayanlarda bsy hissediyormus o aydan sonra kafama eskisi kadar takmadm yoksa her gece rüyamda bebek görürdüm hemen hamilelige yorardm felan filan
Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin hayırlısıyla inşallah

İki günde bir gidip muayene oluyosun canim belki ilk ay ilaç vermez kendiliğinden buyuyormu catkiyormu diye bakmak için sonra genellikle Klomen kullandiriyorlar ama kist gitmeden Klomen vermezler
Cevabın için Sağol canım. Kist gider diye ümit ediyorum.21 i regl günüm bi aksilik olmazsa 23 ünde kontrole gidicem. İnşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alıriz

Canim bende bir ay kullandim ama bi kac aylik tedaviden sonra netice alanlarda var gercekten cok zor bi donem yumurta takibi filan yaptirdinmi peki
İyi bir doktor bulsam her şey yoluna girecekte maalesef koca memlekette doğru düzgün bir doktorla karşılaşmadım

Bende bi ay klomen kullandım sanirim yine hüsran adetin 23. Günü kan testi (hormon tesi) yaptı gebelik yoktu zaten 1 hafta sonra adet olmam gerekiyodu yani pazartesi inşallah geç döllenme olmuştur diyorum :anneadayı::dua:

Niye o kadar erken test yaptirdinizki
Klomen kullanılınca belli bi gün sonra hormon testi yapiyolar progesteron hormonuna bakiyolar eğer 10 dan yüksekse klomen ise yaramış içerde yumurtan var gibi benim sınırda 11 falan bazılarının 24 oluyomus onların daha çok yumurtası var yani Inşallah anlarabildim:KK200:

Klomen kullanılınca belli bi gün sonra hormon testi yapiyolar progesteron hormonuna bakiyolar eğer 10 dan yüksekse klomen ise yaramış içerde yumurtan var gibi benim sınırda 11 falan bazılarının 24 oluyomus onların daha çok yumurtası var yani Inşallah anlarabildim:KK200:

Anladım Canm ben gebelik icin bakıldı sandım benim doktorum izinde oldugu icin takibe felan gidemedim ilk kullanisim maalesef sonucu cok merak ediyorum :110:

Benim 2 gün kaldı dün adet sancısı çektim ama bugün sadece kasik ağrısı var klomen kullandigim için 10 gün önceden kaşık ağrılarım başlamıştı inşallah bebektir:anneadayı:
İnsallah ya aslinda bende merak ediyorm Klomenle ağrılar Nasl yani doktorun verdiği yumurtlama tarihine göre uyuşuk gibi kasik ağrılarım oldu acaba yumurtladimmi dedim? Adetime 12 gün kala aniden bi bel ağrısı girdi birgün surdu ve bitti iki gün sonra yani adetime 10. Gün kala göğüs ağrısı başladı ara ara hafif nadir kasik batmalari ama göğüslerim dokundukca hala ağrıyor ilactanmi kaynaklanıyor acaba

İnsallah ya aslinda bende merak ediyorm Klomenle ağrılar Nasl yani doktorun verdiği yumurtlama tarihine göre uyuşuk gibi kasik ağrılarım oldu acaba yumurtladimmi dedim? Adetime 12 gün kala aniden bi bel ağrısı girdi birgün surdu ve bitti iki gün sonra yani adetime 10. Gün kala göğüs ağrısı başladı ara ara hafif nadir kasik batmalari ama göğüslerim dokundukca hala ağrıyor ilactanmi kaynaklanıyor acaba
Doktora yumurta takibi yaptırmadın mi doktor zaten çatlamışsa söylüyor bende de 15 gündür kasik ağrısı vardı arada batma oluyodu dunde adet sancisi cektim goguslerim hafif sisti mide bunaltisi yaptiguni sinir yaptığını biliyorum bende de oldu mide bulantısı bakalım son 2 gün bekliyorum pek umudun yok ama benim yumurtam büyümemisti en son gittiğimde sonra çok üzüldüm gitmedim baya ilişkiye bile girmedim ben o kadar etkiledi beni sonradan hormon testi yapmaya gittim

Back