Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim meraba dun kan verdim gebelik olusmus hamilelik degerimse 2272 normalmi deger ne kadarrlik gebelik oluyor dunku doktor tambi salakti bisey sorulmuyordu ama sol belimde cok agrim var hatta kalcama iniyor bu agri
Canım hadi gözün aydın allah kucagına almak nasip etsin hayrlusyla inşallah gebelik oluşmuş diyorsun doktorunu boşver baska doktora randevu al

Canim degerimi yazdimya degere bakildind ne kadar gelip olmus oluyor bi bilgin varmii rabbim isteyen herkeze versin

Kızlar ,
Dr um klomenle %80 hamile kalman lazım dedi bana. İlk kez kullanıcam. Geçen ay çatlatma iğnesi vurundum ama hamile kalamadım malesef. Klomen kullananların çoğu hamile kalıyor mu? Yan etkileri neler?Çoğul gebelik oluyo çoğu diyolar ne kadar doğru?

Merhaba canum ben 6 aydır klomen kullanıyorum malesef daha hamile kalamadım evet çoğul gebelik olması normal insanlara göre daha çok yan etkisine gelince kilo artışı baş ağrısı mide bulantısı falan yapiyo biraz ağır bi ilaç ben şuan günde 3 tane içiyorum ilk başta günde 1 tane ile başladım 47 kiloydum şuan 53 kilo oldum ve çok zor kilo alan giriyim arkadaşım klomene sadece 15 kilo aldı yani dikkat et canm başka bildiğim bişey yok

Hadi yaa bn de zayıf biri değilim. Kilo almaya meyilli bi vücudum var malesef. Dikkatte etsem şişicem yani. Geçen ay iğne vurundum şişirdi. Ürktüm walla.

Hadi yaa bn de zayıf biri değilim. Kilo almaya meyilli bi vücudum var malesef. Dikkatte etsem şişicem yani. Geçen ay iğne vurundum şişirdi. Ürktüm walla.
Aynen canim dikkat et bende artkk almamaya çalışıyorum çünkü aşılama da kilo yapiyo tüp bebekte kilo yapiyo o yüzden bende artık yemeklerime dikkat ediyorum aslında bi kaç kilo daha almak istiyorum ama fazlasını almaktan korkuyorum

Canim degerimi yazdimya degere bakildind ne kadar gelip olmus oluyor bi bilgin varmii rabbim isteyen herkeze versin
Hayırlı olsun gebeliğiniz bende 26 aralıkta iğne vuruldum bugüne kadar bişe yoktu saat üç gibi şeffaf akıtı ve ten rengi akıntı başladı sonradai koyu kahve ama seffafda geliyo adet mi oldum seence gebalik olabilirmi seninde oldumu

o zman çok dikkat etmem gerekecek zaten ekmek yemiyorum tatlıya dayanamıyorum malesef

merhaba bayanlar bende 2 çocuk için bu ay başladım tedaviye klomen kullandım bitti kontrole gittim dr 14 m olmuş yumurta dedi progestan verdi bakalım bu ay bu ilaçlar hamile kalmama yardımcı olacak mı ben ilk oğlumdada klomen kullandığım ay hamile kalmıştım dr aşılamadan bahsediyordu tabi ek takviye aldım hayıt otu tohumunuda demleyip içtim onunda etkisi olduğuna inanıyorum çünkü hiç yumurta oluşmuyor

Canim benim gunum gecince acik pembe lekem geldi asiri derecede bel agrim var bugunde doktora geldim keseyi gordum dedi ama biraz zor gordu keseyi cuma gunu tekrar bakicak hic is falan yapma dinlen surekli uzan yat

Canim benim gunum gecince acik pembe lekem geldi asiri derecede bel agrim var bugunde doktora geldim keseyi gordum dedi ama biraz zor gordu keseyi cuma gunu tekrar bakicak hic is falan yapma dinlen surekli uzan yat
Canim benimde bugun 2. Gunum normalde ama daha olmadim adet ve vucudumda cok agrilarim var belimde en cok da acaba hamilemiyimdir cokda yorgun hissediyorum kendimi hic bir sey yapasim gelmiyor

Canim gunun 2gunmu gecti eger gectiyse gebelik olabilir buyuk ihtimalle belinde agriyormus bide bendede bel agrisi cok oldu dinlen surekli is yapma sakin cocuk tutunsun ben suan 5haftalik hamileyim cok sukur ovitrelle ignesiyle hamile kaldim ben darisi sana olsun canim insallhh haber ver sonucunu

Canim doktora gittim gebelim 5haftalik oldu cok sukur ama cok agrilarim oldu belimde kasimda lekelenmelerim oldu baya sen naptin sogan kurunu deniyormusun

Cok sevindin canim insallah oyledir ben igne falan vurulmadim sadece klomen kullandim ama bakalim hayirlisi olsun haber veririm insallah boyle bir supriz olursa

Kilomen yumurta buyutucu sanirim ben ondan kullanmadim canim catlatma ignesi benimki ben o sekilde hamile kaldim idrar tahlili yap istersen bi 2gun gectiyse

Cikiyor ben idrar tahlili yaptim 1gun gecince cikmisti biraz bekle hemen belirginlesmiyor yeni oldugu icin kesin yap tahlili ona gore dikkat edersin kendine sakin agri is yapma

Benim gunum geciti 2ci gun lekem geldi kan verdik gebelik olmustu doktoruma gittim proloton igne verdi lekem az oluyo simdi surekli yatiyorum hic bi is yapamiyodum annem bakiyo 3gundurde kendimi iyi hissediyorum cok sukur keseyi gorduk 5 bucuk haftalik benimki suan rabbime bin sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…