Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 25 aralıkta iğne vuruldum yûmurtam sag tarfta 19mmydi 27sinde gttiğimde catlamiştı ilk klomen tedavim iğneyle pazartesi günü benden koyu kahbe akıntı geldi olucam sandm ama olmadm günümde ayın 16 sında bu ayın belirti var olcak gbiyim sabah test yaptm negatf çıktı ümitler diğer aya kaldı olsamda tekrar tedvye baslasam

Igneyi vuruluncami kahverengi leke geldi neden real gununuz gelmeden test yaptinizki 16sindaymis gunun acele etmisiniz yanlis anlamadimsa bende 25atalikta igne oldum ama bu ayin 13de real gunum bekliyorum o gunu yani

Merhaba arkadaşlar bende geçen ay Klomen ve folik asit kullandım. Hamile kaldım bi hafta sonra düşük oldu. Malesef kimyasal gebelik oldu bu yine Klomen ve folik asit aldım. Dün Klomen ilacım bitti. Bekliyorum inşallah hamile kalırız

Igneyi vuruluncami kahverengi leke geldi neden real gununuz gelmeden test yaptinizki 16sindaymis gunun acele etmisiniz yanlis anlamadimsa bende 25atalikta igne oldum ama bu ayin 13de real gunum bekliyorum o gunu yani
Yumurtam ayın 27sinde catlamiştı iğneden 14 gün sınra kahverengi leke geldi baska yok yani benm günüm hep gecer bende yumurtalama tembelliği var bu ay ilk klomen iğneyle tedavim bilmiyorum yaptım olucam ama adet belim felan agrıyp

Yani leke geldi diye kotu dusunme real gunune vâr daha adet duzensizlin varsada sogani kaynatip suyunu sabahlari ic derim yumurtalari cok guzel calistiriyor

Cqnim umarim gebesindirde gerek kalmaz olurda adet olursan gunluk taza sogani kaynatip sabahlari ic icine maydonozun saplarinida koya bilirsin intap vatsa sokuyo yumurtalar hizli calisiyor duzenli yap ama simdi degil ama adet olursan

Cqnim umarim gebesindirde gerek kalmaz olurda adet olursan gunluk taza sogani kaynatip sabahlari ic icine maydonozun saplarinida koya bilirsin intap vatsa sokuyo yumurtalar hizli calisiyor duzenli yap ama simdi degil ama adet olursan
Canm ben aralık ayında hsg de cekildm bende ilthap yok sukur kucuk bi yaram var onu yakucak bu ay inşallah ama olcam adet ya ben rahimleim tuplwrim felanda acık temz bisey cıkmadı cok şüküt

Benimde real gunum 13canim hayirlisi olsun insallh istiyorum bekliyorum sabirsizlikla gebelik olursa insallh yazarim

Merhaba kızlar benim bu ay klomen son 6 ay kullandım önümüzde ki ay aşılama dedi doktorum 2.5 s3nelik evliyim hiç korunmadım hiçte hamile kalmadım sağ tüp tıkalı ve pko var yumurtam tembel falan iste ben soru soracaktim siz kaç ay klomen kullandınız?

Merhaba kızlar bende doktora gittim klomene başlattı ve bu ay aşılama deneyeceğiz dedi. 8-9. Gün hsg çektirmemi istedi. Tüplerimde bir sıkıntı varsa ilacı boşuna içmiş olmayacak mıyım? Ya ameliyatlık bir durum varsa tüplerde , bu hapta 3 kez içilebiliyor deniyor ya ilk hakkımı böyle kullanmasam mı

Canim meraba dun kan verdim gebelik olusmus hamilelik degerimse 2272 normalmi deger ne kadarrlik gebelik oluyor dunku doktor tambi salakti bisey sorulmuyordu ama sol belimde cok agrim var hatta kalcama iniyor bu agri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…