- 14 Ocak 2016
- 805
- 9.684
- 138
- 29
Yumurtam ayın 27sinde catlamiştı iğneden 14 gün sınra kahverengi leke geldi baska yok yani benm günüm hep gecer bende yumurtalama tembelliği var bu ay ilk klomen iğneyle tedavim bilmiyorum yaptım olucam ama adet belim felan agrıypIgneyi vuruluncami kahverengi leke geldi neden real gununuz gelmeden test yaptinizki 16sindaymis gunun acele etmisiniz yanlis anlamadimsa bende 25atalikta igne oldum ama bu ayin 13de real gunum bekliyorum o gunu yani
İçemedim onu ben yaYani leke geldi diye kotu dusunme real gunune vâr daha adet duzensizlin varsada sogani kaynatip suyunu sabahlari ic derim yumurtalari cok guzel calistiriyor
Canm ben aralık ayında hsg de cekildm bende ilthap yok sukur kucuk bi yaram var onu yakucak bu ay inşallah ama olcam adet ya ben rahimleim tuplwrim felanda acık temz bisey cıkmadı cok şükütCqnim umarim gebesindirde gerek kalmaz olurda adet olursan gunluk taza sogani kaynatip sabahlari ic icine maydonozun saplarinida koya bilirsin intap vatsa sokuyo yumurtalar hizli calisiyor duzenli yap ama simdi degil ama adet olursan
Sanmıyorum ama hayrlısı inşallah sende vardrHakkinda hayirlisi olsun diyelim hamilelik olursa guzel haberini bekleriz
İnşallh olur canım yazBenimde real gunum 13canim hayirlisi olsun insallh istiyorum bekliyorum sabirsizlikla gebelik olursa insallh yazarim
malesef hastalandmNaptin canim herhangi bi gelisme varmi bi sonuc aldinmi
Ben oĺdûm canm hasta en azından düzene giriyorumİnşallh olur canım yaz
Tamam canım inşallaj hayrlı sonuçlar alırsınBen sana yazarim sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?