• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında cümeyt uzuna gidecektim ama 3 gün gel dedi adetin oda yarın oluyo malssef kapalıymış bidahaki aya kaldı yani
Canim keske bugun gtseydin ya 2. Gunde sansini deneseydin ilac vercektr buyuk ihtimalle verirdi sende 3. Gun baslardin

Bugün çatlatma iğnemim 15.günü kızlar dün erken gebelik testi yaptım olsaydı silikde olsa çıkardı değil mi 11.günğnde kan teati yapmştm negatif di aşırı bel ağrım var

Bugün çatlatma iğnemim 15.günü kızlar dün erken gebelik testi yaptım olsaydı silikde olsa çıkardı değil mi 11.günğnde kan teati yapmştm negatif di aşırı bel ağrım var
Canim niye acele ettin. Ben ikk ay klomen kulkandm sonra ignemi vuruldum sonrada 16 gun sonra. Adetm gelmisti . ama herkeste ayni olmaz kiminin tam gununde gelende var oncede benim 6 gun one atmisti. Ama bence erken. Bekle biraz

Canim niye acele ettin. Ben ikk ay klomen kulkandm sonra ignemi vuruldum sonrada 16 gun sonra. Adetm gelmisti . ama herkeste ayni olmaz kiminin tam gununde gelende var oncede benim 6 gun one atmisti. Ama bence erken. Bekle biraz
İnşallah erkendir cnm emeğimiz boşa çıkmaz inş

Neden adada doktora gtmiyorsun cok iyi doktorlar var.
Bu doktoru duydum çok iyimiş bi arkadaş tavsiye etti aşılama yapıp tutmayan biri gitmiş ilk tedavide normal yolla kalmış ne bileyim ona gitcem reyhan hanıma gidiyordum adatıpta ama üç aydır olmadı gebelik

Bu doktoru duydum çok iyimiş bi arkadaş tavsiye etti aşılama yapıp tutmayan biri gitmiş ilk tedavide normal yolla kalmış ne bileyim ona gitcem reyhan hanıma gidiyordum adatıpta ama üç . Ama biz hasta olarak cok sabirsisiz istiyoruz ki hemen olsun. Ama doktorlar deniyo herseyin farkindalar. Yani snein sagligin duzgun olsun verici rabbim isteyen herkese verir inslalah. Sevgi polikilinigi var bak adada dogum evinin orda ordaki doktorda kisirlik uzerine cok iyi bir doktor

Catladi felan ama olmadi oylemi
Olmadı cnm bugün kan testi verdim Son hormon degerlerime bakayım diye prolaktin yükselmiş tedavime dşürerek başlamıştım ama üç ayda bilee çıkmış yine bide tsh 5 küsürdü normali de en çok 4 küsürmüş oda yüksek sanırım bi dahiliyeye gitmem gerekiyo

Olmadı cnm bugün kan testi verdim Son hormon degerlerime bakayım diye prolaktin yükselmiş tedavime dşürerek başlamıştım ama üç ayda bilee çıkmış yine bide tsh 5 küsürdü normali de en çok 4 küsürmüş oda yüksek sanırım bi dahiliyeye gitmem gerekiyo
Valla biz hastalar olarak cok sbirssz ben de dahil nlcak boyle bilmiyorum
Testleri tekrarla bak gor olur insallah ya rabbim isteyen herkese versin insallah

İnş cnm sende sakaryada mısın doktorun kim
Ben karasudann geliyorum adaya orhan beye gidiyorum vatan hastanesine. Bende yumurtama tembekkigi var. Birde e2 yani östrojen hormonum dusuk ilk ay klomen kullandm. 1 yumurtam ol du 20 mmyken catlafi ama olmadi yaram vardi benim onunyaktrdim ancak iyilesti 2 aya feln sonrada iste 2. Kez deniyorum klomeni bugun2. Gunum tekrar deniyorum. Yani bilmiyorum doktorum olur diyo ama sevgi polikilngi var dogum evinin orda o doktoru.cok iyi dediler kisirlik uzerine iyiymis feknda olmazsa ona gtmek istiyorum

Ben karasudann geliyorum adaya orhan beye gidiyorum vatan hastanesine. Bende yumurtama tembekkigi var. Birde e2 yani östrojen hormonum dusuk ilk ay klomen kullandm. 1 yumurtam ol du 20 mmyken catlafi ama olmadi yaram vardi benim onunyaktrdim ancak iyilesti 2 aya feln sonrada iste 2. Kez deniyorum klomeni bugun2. Gunum tekrar deniyorum. Yani bilmiyorum doktorum olur diyo ama sevgi polikilngi var dogum evinin orda o doktoru.cok iyi dediler kisirlik uzerine iyiymis feknda olmazsa ona gtmek istiyorum
Hangi doktor cnm adı ne rabbim şifa versin hepimize

Back