- 4 Ocak 2018
- 37
- 4
- 16
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana mi sormustun bilemiyorum ama ben yine de soyleyeyim yumurtalarim her ay 18 20mm araligindaydiMerhaba canım senin yumurtaların boyutu neydi acaba bnde bu ay klomen ve catlatma iğnesi oldm ama hiç umudum yok
sadece 5 gün önce sağ kasığımda 2 gün boyunca sürekli bir hafif ağrı cektım suan yok sırt agrım vardı oda kalmadı sarı akıntım var ama kokusuzBazan hamilelik belirtileri olmuyor daha yeni gecmis gununuz 2gun daha bekleyip kan testi yaptirin derim ilk gebelimde bendede belirti yoktu cunku kasimda agri vardi bi tek
inşallah canım hala beklıorm ama da olmadım test yapmıcam :)Umarim hayirli haberini aliriz canim
hamile olmadığımı düşünüorum çünkü daha önce adet düzensizliğim vardı nedense 7 aydır hep düzenli oldum o yüzdende konduramıyorumNeden kan testi vermiyosunuz ki
Bi kaç gün daha bekliycem adet olmazsam test yaparm ama adet olursam sogan suyuna başlıcam bakalm inşallah hamileyimdir ama herhangi bir belirti yok sanki yada kendimi kandırmamak içinKac gun geciyor gununuz normalde sogani kaynatip her sabah ic inan adet duzenliyor bide intap kalmiyo hic tabi sen bi sonucu ogrende hamile olup olmadini sonra bunu dene bende 4gun sonra test yapicam tabi adet olmazsam
amin canım inşallhBeklemekten baska caren yok o zaman insallh rabbim istedini verir