• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mrblar bende 25aralikta ovitrelle catlatma ignesi vuruldum vurulduktan 3gun sonra belimde ve kadiklarimda agri oldu ama dinlendim ve gecti suan kasiklarimda agri var batmalar oluyor agrilar iyiyemi isaret acaba yardimci olurmusunuz

Suan ayrilarim yok gibi bugun oldu biraz canim cogu kiside bu agrilar olmus insallh iyiye isarettir kendini yorucak hic bi is yapma surekli dinlenmeni tavsiye ederim

Meraba kızlar 5 aralıkda en son adet oldum ama bu ay 4 gün geçiktim hala adet olmadım. tabi 1 günü hemen evde test alıp yaptım tabi sonuç negatifti. Şuan adet belirtim yada hamilelik belirtim yok napmalıyım

Bazan hamilelik belirtileri olmuyor daha yeni gecmis gununuz 2gun daha bekleyip kan testi yaptirin derim ilk gebelimde bendede belirti yoktu cunku kasimda agri vardi bi tek

Bazan hamilelik belirtileri olmuyor daha yeni gecmis gununuz 2gun daha bekleyip kan testi yaptirin derim ilk gebelimde bendede belirti yoktu cunku kasimda agri vardi bi tek
sadece 5 gün önce sağ kasığımda 2 gün boyunca sürekli bir hafif ağrı cektım suan yok sırt agrım vardı oda kalmadı sarı akıntım var ama kokusuz

Kac gun geciyor gununuz normalde sogani kaynatip her sabah ic inan adet duzenliyor bide intap kalmiyo hic tabi sen bi sonucu ogrende hamile olup olmadini sonra bunu dene bende 4gun sonra test yapicam tabi adet olmazsam

Kac gun geciyor gununuz normalde sogani kaynatip her sabah ic inan adet duzenliyor bide intap kalmiyo hic tabi sen bi sonucu ogrende hamile olup olmadini sonra bunu dene bende 4gun sonra test yapicam tabi adet olmazsam
Bi kaç gün daha bekliycem adet olmazsam test yaparm ama adet olursam sogan suyuna başlıcam bakalm inşallah hamileyimdir ama herhangi bir belirti yok sanki yada kendimi kandırmamak için

Kızlar yerleşme kanaması hangi renk olur bide adet gecikmesinden sonra yerleşme kanaması olurmu

Back