Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy ne guzel masallah darisi basima bakalim

kızlar merhaba ben ilk adet olduğum günden beri sık sık 2 haftada bir adet görüodum ve pko var. 1,5 yıllık evliyim, 6 aydan beride eşimle çocuk düşünüyoruz. Doktorum ilk ay Klomen verdi daha sonra 3 ay progestan kullan öle gel dedi. Adetim biteli 4 gün oldu sizce gecikmesi ilaçlardan mıdır?

merhaba hanımlar ben de klomen kullandım ilk defa 11. günümde çağırdı ve 14mm yumurtam olmuş en büyüğü 2 gün sonra tekrar gel dedi arkadan 2 -3 tane daha geliyor dedi sizce nomal mi 14 mm olması yoksa küçük mü yaaa?? üzüldüm bende baktım herkes 12. günde falan gitmiş.. bir de 2 gündür beyaz akıntı var normal mi kızlar.. çok kaygılıyım lütfen bilen biri birşey desin

Bnm 16. günümde 18 mm olmuştu ve arkadan gelen yumurtalarım vardı o ay hamile kalmıştım.

Bnm 16. günümde 18 mm olmuştu ve arkadan gelen yumurtalarım vardı o ay hamile kalmıştım.
seninde geç olgunlaşmış sanki kuzu, ama tutmuş ne güzel inşallah benimki de isteyen herkezinki de tutar cevabın için çok teşekkür ederim bana pazartesi gel dedi 2 günde de büyür inşallah bakalım

Son düzenleme:
seninde geç olgunlaşmış sanki kuzu, ama tutmuş ne güzel inşallah benimki de isteyen herkezinki de tutar cevabın için çok teşekkür ederim bana pazartesi gel dedi 2 günde de büyür inşallah bakalım

Canım ilk klomende tuttu hamile kaldım ama bebeğimin 8. haftada kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım geçen hafta.
Ewt geç olgunlaştı çünkü 35-40 gün arası adet oluyodum.

Canım ilk klomende tuttu hamile kaldım ama bebeğimin 8. haftada kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım geçen hafta.
Ewt geç olgunlaştı çünkü 35-40 gün arası adet oluyodum.
bende senin gibiyim canım 35 günde falan oluyorum, senin için çok üzüldüm, inşallah tekrar tutar

Arkadaşlar bi sorum olcak üç ay klomen kullandım gebelik olmadı bu ay da gitmedim dinlensin vucudum diye adetim 17nci günde geldi 11 gün vardı olmama ve aşırı ağrım oldun dün ve bugün et gibi parcada geliyo böle olan varmı ilaç kullanmadıgım halde niye bozuldu adet düzenim bırakın günü gününeyi saati saatine olan biriyimdir

Canim parca et gelmesi normal birsey vucuttaki yumurta kalintisini atiyo. Bir doktora gozuk neden tedavini yarida birakiyorsun

Canim parca et gelmesi normal birsey vucuttaki yumurta kalintisini atiyo. Bir doktora gozuk neden tedavini yarida birakiyorsun
Acaba kist falan oluştu da onları mı temizliyor vücut canım bence ilaçtan sonra düzen bozulması normal muhakkak sor doktora

Aslında cümeyt uzuna gidecektim ama 3 gün gel dedi adetin oda yarın oluyo malssef kapalıymış bidahaki aya kaldı yani

Progestana geçmeden ilk ay klomen sonrası mı hamile kaldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…