Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İzmir bende canm ama bence sen ozele git ve iyi bi doktor bul bu ay adet oldunmu
Doktor araştırıyorum zaten özele gidicem inşallah. Henüz olmadım daha 12 gün var adetime ama klomenden dolayı gecikme veya erken olur mu bilmiyorum. İki gündür kasık ağrım var ve karnımda şişlik var klomenden dolayı sanırım

İnşallah klomen ise yaramistir sende bu ay canm ihmal etme bence

Kizlar benim 3.klomen kullanisim, yumurtalarim asiri buyumus 31mm 28mm 26mm biriside catlamis. Bu buyuk olanlar catlasada olmaz artik dimi en buyuk 25mm olmasi gerekiyor diye biliyorum.

Kizlar benim 3.klomen kullanisim, yumurtalarim asiri buyumus 31mm 28mm 26mm biriside catlamis. Bu buyuk olanlar catlasada olmaz artik dimi en buyuk 25mm olmasi gerekiyor diye biliyorum.
Çok büyüyünce yumurtalar kalitesizleşiyormuş diye duydum ama yinede Allah bilir tabiki ol derse olur

Klomen be çatlatma iğnesi kullandım 5. Günüm bugün ve halen sancım var bugün de karnımda şişlik oldu yumurtanın olduğu taraftaki kasığımda bi şişkinlik oluştu elle hissediyorum normal mi başına gelen var mı gözlerimde halsizlik var uzun süre oturunca belim ağırıyo tedavinin ilk ayındayım

Belki yan etkisidir canım ben çatlatma iğnesi olmadım ama benim karnımda da acayip şişlik var kasıklarım da da ağrı oluyo iki gündür

Kahraman kolday da hamile kaldi 3 arkadasim ve onda dogum yapti oneririm

Kizlar bugun catlatma vurulali 7 gün bitti hergun lh testlerini yapiyorum erken gebeligi gosteriyormus diye hep pozitif insallah tutmustur cok.heyecanliyim haftaya pazartesi kan tahlili yaptiricam insallah sizlerle guzel haberleri paylasirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…