Doktor araştırıyorum zaten özele gidicem inşallah. Henüz olmadım daha 12 gün var adetime ama klomenden dolayı gecikme veya erken olur mu bilmiyorum. İki gündür kasık ağrım var ve karnımda şişlik var klomenden dolayı sanırımİzmir bende canm ama bence sen ozele git ve iyi bi doktor bul bu ay adet oldunmu
İnşallah klomen ise yaramistir sende bu ay canm ihmal etme benceDoktor araştırıyorum zaten özele gidicem inşallah. Henüz olmadım daha 12 gün var adetime ama klomenden dolayı gecikme veya erken olur mu bilmiyorum. İki gündür kasık ağrım var ve karnımda şişlik var klomenden dolayı sanırım
İnşallah canım ama pek sanmıyorum artık ümitlenmek istemiyorum sonu hüsran oluyo çünküİnşallah klomen ise yaramistir sende bu ay canm ihmal etme bence
Oda doğru canmİnşallah canım ama pek sanmıyorum artık ümitlenmek istemiyorum sonu hüsran oluyo çünkü
Sen ne durumdasın şuanOda doğru canm
Çok büyüyünce yumurtalar kalitesizleşiyormuş diye duydum ama yinede Allah bilir tabiki ol derse olurKizlar benim 3.klomen kullanisim, yumurtalarim asiri buyumus 31mm 28mm 26mm biriside catlamis. Bu buyuk olanlar catlasada olmaz artik dimi en buyuk 25mm olmasi gerekiyor diye biliyorum.
doktor birtanesi catlamis ondan yana sansimiz olabilir dedi. Niye bu kdr buyuduler anlamadimÇok büyüyünce yumurtalar kalitesizleşiyormuş diye duydum ama yinede Allah bilir tabiki ol derse olur
ne güzel bak canım biri çatlamış inşallah o tutmuştur. İlacı kaç tane aldın günde belki dozu fazla gelmiş olabilirdoktor birtanesi catlamis ondan yana sansimiz olabilir dedi. Niye bu kdr buyuduler anlamadim
Belki yan etkisidir canım ben çatlatma iğnesi olmadım ama benim karnımda da acayip şişlik var kasıklarım da da ağrı oluyo iki gündürKlomen be çatlatma iğnesi kullandım 5. Günüm bugün ve halen sancım var bugün de karnımda şişlik oldu yumurtanın olduğu taraftaki kasığımda bi şişkinlik oluştu elle hissediyorum normal mi başına gelen var mı gözlerimde halsizlik var uzun süre oturunca belim ağırıyo tedavinin ilk ayındayım
gunde 1 tane 5 gun kullandim.ne güzel bak canım biri çatlamış inşallah o tutmuştur. İlacı kaç tane aldın günde belki dozu fazla gelmiş olabilir
Kahraman kolday da hamile kaldi 3 arkadasim ve onda dogum yapti oneririmDoktor araştırıyorum zaten özele gidicem inşallah. Henüz olmadım daha 12 gün var adetime ama klomenden dolayı gecikme veya erken olur mu bilmiyorum. İki gündür kasık ağrım var ve karnımda şişlik var klomenden dolayı sanırım
teşekkür ederim araştırıcamKahraman kolday da hamile kaldi 3 arkadasim ve onda dogum yapti oneririm
ben ankaradayım canım bu doktor izmirde sanırımKahraman kolday da hamile kaldi 3 arkadasim ve onda dogum yapti oneririm
Ay pardon ben sizi izmirde diye okudum sandim ozur dilerimben ankaradayım canım bu doktor izmirde sanırım
önemli değil canım diğer arkadas izmirdeyim demişti onu okumuş olabilirsin. Ankarada tavsiye edicek arkadaşlar varsa söleyebilirler. Sen ne durumdasın canımAy pardon ben sizi izmirde diye okudum sandim ozur dilerim
iğnenin etkisi daha tam geçmemiştir canım pozitif gösterebilir iğneden ama yinede den bilirsin tabiBenim.bugun catlatma vurulali tam 7 gün oldu dayanamayip.kan vermeye gidicem vok meraktayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?