- 29 Ağustos 2016
- 435
- 301
- 53
Evde surekli ovulasyon testlerine bakiyorum once düşecekmiş hormonlar sonra yukselecekmis doktorum oyle soyledi bendeki de bi umut iste napayimiğnenin etkisi daha tam geçmemiştir canım pozitif gösterebilir iğneden ama yinede den bilirsin tabi
Canm iğnesi betahcg etkisi var ben de iğneden 7 gün sonra yaptm pozitif cıktı doktoruma attm resmi bana sakın yapma dedi yalancı pozitif çıkar dedi hormon yüklü iğnesi sonucda adete 2 gün kala felan yap en erkenBenim.bugun catlatma vurulali tam 7 gün oldu dayanamayip.kan vermeye gidicem vok meraktayim
Evet biliyorum canim doktorum dusunmemeye calis dedi stres en büyük etken diyor dinlen agir işler yapma diyor bende belimi incittim hamile kalirsan yapamam diye evi düzenledim heryeri temizlicem derken bu ay pek umidim yok cok agir kaldirdim zaten bugunCanm iğnesi betahcg etkisi var ben de iğneden 7 gün sonra yaptm pozitif cıktı doktoruma attm resmi bana sakın yapma dedi yalancı pozitif çıkar dedi hormon yüklü iğnesi sonucda adete 2 gün kala felan yap en erken
herşeyden bişi umut ediyoruz işte hayırlısı olsun canım inaşallah hamilesindirEvde surekli ovulasyon testlerine bakiyorum once düşecekmiş hormonlar sonra yukselecekmis doktorum oyle soyledi bendeki de bi umut iste napayim
Yaptirdim canim 1.98 çıktı adetime 10 gun var daha insallah yukselir pazartesi bir daha yapicam insallahV Vanilyalikahve naptın ne durumdasın test yaptın mı
Canim bu konuda gercekten doktor kadar olduk arastira arastira ben klomen50mg adetimin 5. Gunu başladım sabahlari2ser tane ictim ama yumurta takibini nasil yapacaksin catlatma ignesini nasil vuracaksin?Kizlar merhaba. Benimde polilistik overim var ve bu ay estrofem kullaniyorum 5 gun sonra bitiyor. Ve sira Klomen de :) kizlar benim söyle bi sorunum var yurtdisindyim ve bulundugum yerde saglik sistemi 0. Dolayisiyla klomen i dr kontorlunde kullanmayacagim. Gunde 2 kez 50 mg lik tablet. Acaba bi sorun olur mu bu sekilde dr konrtolsuz kullanan var mi. Herkese hayirli haberler diliyorum
merhaba ilk kullandığınızda ilk ayda hamile kaldınız mı çatlatma iğnesi oldunuz mu bende bu ay ilk defa kullandım iğne olmadım bat 10 kasım bekliorum ama bi belirti yok kasıklarımda ağrı oluyo bide gögüslerim acıo adet olcakmışım gibi hayırlısı bekliyoruz bakalımMerhaba bende bu ay klomen kullandim ama ilk kullanışım değil aslinda daha once kullanıp hamile kalmıştım malesef kaybettim bebeğimi bu ay yeniden kullandim insallah hayirli sonuçlar aliriz hepimiz 21 kasım bat tarihim benim
Merhaba hayir 3 ay kullandim ama hic birinde catlatma ignesi kullanmadim catlama sorunu yoktu cunku sonra işlerimden dolayi ara verdiğim ay hamile kaldim ama malesef bebeğim gelişmediği icin düşük ile sonuçlandı bu ay yeniden basladim bnmde aşırı ağırlık var kasiklarda bu ay ama goguslerde bisey yok umarim bu ay sevincli haber aliriz benim hamile kalamama sorunum yok aslinda kaliyorum ama gebeligi devam ettiremiyorum bu 3. Kaybim butun testler yapıldı bisey çıkması suan genetik testi bekliormmerhaba ilk kullandığınızda ilk ayda hamile kaldınız mı çatlatma iğnesi oldunuz mu bende bu ay ilk defa kullandım iğne olmadım bat 10 kasım bekliorum ama bi belirti yok kasıklarımda ağrı oluyo bide gögüslerim acıo adet olcakmışım gibi hayırlısı bekliyoruz bakalım
Allah gönlüne göre versin canım inşallah bu sefer tutunur bebeğinde kucanada almak nasip olur. Benimde klomende ilk ayım bata 5 günüm kaldı ama hiç sanmıyorum olduğnuMerhaba hayir 3 ay kullandim ama hic birinde catlatma ignesi kullanmadim catlama sorunu yoktu cunku sonra işlerimden dolayi ara verdiğim ay hamile kaldim ama malesef bebeğim gelişmediği icin düşük ile sonuçlandı bu ay yeniden basladim bnmde aşırı ağırlık var kasiklarda bu ay ama goguslerde bisey yok umarim bu ay sevincli haber aliriz benim hamile kalamama sorunum yok aslinda kaliyorum ama gebeligi devam ettiremiyorum bu 3. Kaybim butun testler yapıldı bisey çıkması suan genetik testi bekliorm
Hiç öyle düşünme asıl hiç sanmadigin zamanlarda oluyor oki var die bnde test yapmamıştım 5 gün geçmişti arkadasim zorla yaptırdı ikinci çizgiyi gorunce cok ağlamıştım allah gönlümüze gore versin kucaklarimizi bos bırakmasın amin. Sen hic çocuğun var miAllah gönlüne göre versin canım inşallah bu sefer tutunur bebeğinde kucanada almak nasip olur. Benimde klomende ilk ayım bata 5 günüm kaldı ama hiç sanmıyorum olduğnu
Allahım bütün istiyenlerin yüzünü güldürsün inşallah. Yok canım Allah izin izin verirse ilk olcak 4 yıllık evliyim iki senedir istiyoruz ama olmadı dahaHiç öyle düşünme asıl hiç sanmadigin zamanlarda oluyor oki var die bnde test yapmamıştım 5 gün geçmişti arkadasim zorla yaptırdı ikinci çizgiyi gorunce cok ağlamıştım allah gönlümüze gore versin kucaklarimizi bos bırakmasın amin. Sen hic çocuğun var mi
üzme kendini canım Allah büyüktür inşallah bidahaki aya olur daha vakti gelmedi demekki öyle düşünKizlar hamile degilim bugun test yaptirdim 0.100 cikti Rabbim büyük
Belirtin filan var mıydı canımKizlar hamile degilim bugun test yaptirdim 0.100 cikti Rabbim büyük
Sadece göğüslerim cok agriyor sag kasikta agrim var ama hic lekelenmem bile olmadi adet gunume 2 gun kaldiBelirtin filan var mıydı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?