Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim.bugun catlatma vurulali tam 7 gün oldu dayanamayip.kan vermeye gidicem vok meraktayim
Canm iğnesi betahcg etkisi var ben de iğneden 7 gün sonra yaptm pozitif cıktı doktoruma attm resmi bana sakın yapma dedi yalancı pozitif çıkar dedi hormon yüklü iğnesi sonucda adete 2 gün kala felan yap en erken

Canm iğnesi betahcg etkisi var ben de iğneden 7 gün sonra yaptm pozitif cıktı doktoruma attm resmi bana sakın yapma dedi yalancı pozitif çıkar dedi hormon yüklü iğnesi sonucda adete 2 gün kala felan yap en erken
Evet biliyorum canim doktorum dusunmemeye calis dedi stres en büyük etken diyor dinlen agir işler yapma diyor bende belimi incittim hamile kalirsan yapamam diye evi düzenledim heryeri temizlicem derken bu ay pek umidim yok cok agir kaldirdim zaten bugun

Kizlar merhaba. Benimde polilistik overim var ve bu ay estrofem kullaniyorum 5 gun sonra bitiyor. Ve sira Klomen de :) kizlar benim söyle bi sorunum var yurtdisindyim ve bulundugum yerde saglik sistemi 0. Dolayisiyla klomen i dr kontorlunde kullanmayacagim. Gunde 2 kez 50 mg lik tablet. Acaba bi sorun olur mu bu sekilde dr konrtolsuz kullanan var mi. Herkese hayirli haberler diliyorum

Canim bu konuda gercekten doktor kadar olduk arastira arastira ben klomen50mg adetimin 5. Gunu başladım sabahlari2ser tane ictim ama yumurta takibini nasil yapacaksin catlatma ignesini nasil vuracaksin?

Merhaba bende bu ay klomen kullandim ama ilk kullanışım değil aslinda daha once kullanıp hamile kalmıştım malesef kaybettim bebeğimi bu ay yeniden kullandim insallah hayirli sonuçlar aliriz hepimiz 21 kasım bat tarihim benim

merhaba ilk kullandığınızda ilk ayda hamile kaldınız mı çatlatma iğnesi oldunuz mu bende bu ay ilk defa kullandım iğne olmadım bat 10 kasım bekliorum ama bi belirti yok kasıklarımda ağrı oluyo bide gögüslerim acıo adet olcakmışım gibi hayırlısı bekliyoruz bakalım

Merhaba hayir 3 ay kullandim ama hic birinde catlatma ignesi kullanmadim catlama sorunu yoktu cunku sonra işlerimden dolayi ara verdiğim ay hamile kaldim ama malesef bebeğim gelişmediği icin düşük ile sonuçlandı bu ay yeniden basladim bnmde aşırı ağırlık var kasiklarda bu ay ama goguslerde bisey yok umarim bu ay sevincli haber aliriz benim hamile kalamama sorunum yok aslinda kaliyorum ama gebeligi devam ettiremiyorum bu 3. Kaybim butun testler yapıldı bisey çıkması suan genetik testi bekliorm

Allah gönlüne göre versin canım inşallah bu sefer tutunur bebeğinde kucanada almak nasip olur. Benimde klomende ilk ayım bata 5 günüm kaldı ama hiç sanmıyorum olduğnu

Allah gönlüne göre versin canım inşallah bu sefer tutunur bebeğinde kucanada almak nasip olur. Benimde klomende ilk ayım bata 5 günüm kaldı ama hiç sanmıyorum olduğnu
Hiç öyle düşünme asıl hiç sanmadigin zamanlarda oluyor oki var die bnde test yapmamıştım 5 gün geçmişti arkadasim zorla yaptırdı ikinci çizgiyi gorunce cok ağlamıştım allah gönlümüze gore versin kucaklarimizi bos bırakmasın amin. Sen hic çocuğun var mi

Allahım bütün istiyenlerin yüzünü güldürsün inşallah. Yok canım Allah izin izin verirse ilk olcak 4 yıllık evliyim iki senedir istiyoruz ama olmadı daha

Slm arkadsalar
Iki yildir bebek istiyrm ama hic hamile kalamadm esimin varikosel den 3 ay once amaliyt oldu ve ben de klomen kullaniyrm (ama doktor sonm olmadigini soyluyr ) klomen gude 1 tane 5 gun kullaniyrm her defasinda yumurtam cok buyiyr 30mm oliyr buve yumurtann kendilignden catlamasina birkiyrz ama bnm bildgm yumurta 30mm olunca catlamaz bir bilgisi olan varsa lutfen yardmci olsun ona gore artk doktorumu degisicm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…