Aynen canım ben hızlandırmak için kullandım klomeni dr kontrolü olmadi tabi bu ay dahada bir heveslendim sanki ilacı da kullandım diye zaman geçmiyor artık.Bende öyleydm halada cok istiyorum ama sakin davranmam gerektiğini Biliyorm artık çünkü acele etsemde olmicaksa olmicak olacaksa olacak doktor bana stress yaptığın icin Hic olmaz demişti ayriyetten benim adetim düzensiz yani ilaçsız olmuyor gibi bsy ona rağmen ayda bir heveslenip bi karin ağrısından test yapardım ama bu ay Klomen kullandım sakin olmaya çalışıyorm sende oyle yap başka şeyler düşünmeye çalış Klomen kullandığım icin ya adet olcam ya hamile ilk defa test yapmayıp adetimi bekliyorm daha rahat oluyorsun emin ol stressiz anca başımız ağrıyor bosuna
İnsallah canim bendede dr kontrolu olmadı yumurta tembelliği var inşallah ise yaramistirAynen canım ben hızlandırmak için kullandım klomeni dr kontrolü olmadi tabi bu ay dahada bir heveslendim sanki ilacı da kullandım diye zaman geçmiyor artık.
Yakında bebek diye diye cidden ruh sağlığımızı bozacaz ama Rabbim duysun sesimizi
Inşallah canım ya çok istediğimizi görüyor rabbim verir inşallah yaİnsallah canim bendede dr kontrolu olmadı yumurta tembelliği var inşallah ise yaramistir
Bn yaptım bugün yarn adet günm ama negatif olmadı bu ay ya bi dahaki aya inş. Sdndende hayırlı haberler bekliyorumAyy deli gibi bişi olduk, bebek yapıcaz diye ruh sağlığımızdan olcaz ondan korkuyorum, haber veririm canım cesaret edersem teste
Adetimin besinci gunu bende basliyorum bugun klomene bakalim hayirlisi olsunAynen canım ben hızlandırmak için kullandım klomeni dr kontrolü olmadi tabi bu ay dahada bir heveslendim sanki ilacı da kullandım diye zaman geçmiyor artık.
Yakında bebek diye diye cidden ruh sağlığımızı bozacaz ama Rabbim duysun sesimizi
Canım ben dayanamadım testi yaptım, inşallah iğnenin etkisi değildirKizlaaar napiyosunuz varmı bi haber belirti bsy
Merhaba canım, yumurtanın çatlayıp çatlamadıgına bakıcak, progesteron dediyseMerhaba kizlar
Ben doktora gittim carsamba gunu 1 hafta iliski önerdi, simdi dewam ediyoruz ama 25inde gel progesterona bakalm dedi. Gittigimde hamileligi mi soylicek anlamadim.
Ayyy inanmıyorum kesin hamilesin vallaha ayyy cok mutlu oldum iğnenin etkisi 10 gunde gitmiyormu hem iğne etkisi olsaydı tam net çıkardı git hemen kan testi yaptır cok heyecanlandımCanım ben dayanamadım testi yaptım, inşallah iğnenin etkisi değildirAllahım hayırlısını nasip etsin inşallah
Ben de şaşkın gibiyim kuzu iki kere yaptım böyle çıktı, iğnedense diye korkuyorum, bi testim daha var akşama doğru yaparım :) akşam kv ye yemeğe gitçez, ordan çıkınca bi acilde baktırırız büyük ihtimalle, inşallah isteyen herkes kavuşur bebeğine hayırlısıylaAyyy inanmıyorum kesin hamilesin vallaha ayyy cok mutlu oldum iğnenin etkisi 10 gunde gitmiyormu hem iğne etkisi olsaydı tam net çıkardı git hemen kan testi yaptır cok heyecanlandım
Sabahları daha net çıkıyor demişlerdi ama iğnenin etkisi nezaman gidiyor ben tam bilmiyorm cunku iki testte çıkmış bak ne guzel darısı banaaaBen de şaşkın gibiyim kuzu iki kere yaptım böyle çıktı, iğnedense diye korkuyorum, bi testim daha var akşama doğru yaparım :) akşam kv ye yemeğe gitçez, ordan çıkınca bi acilde baktırırız büyük ihtimalle, inşallah isteyen herkes kavuşur bebeğine hayırlısıyla
Ben dedim bu ay sen de ben de hamile kalcaz diye, hadi inşallah sağlıkla canım benimSabahları daha net çıkıyor demişlerdi ama iğnenin etkisi nezaman gidiyor ben tam bilmiyorm cunku iki testte çıkmış bak ne guzel darısı banaaa
himmm anladim canim cok tesekkur ederim :)Merhaba canım, yumurtanın çatlayıp çatlamadıgına bakıcak, progesteron dediyse
Gebelik için erken olur canım, inşallah hamilelik haberini de alırızhimmm anladim canim cok tesekkur ederim :)
Ağzından bal damlıyorBen dedim bu ay sen de ben de hamile kalcaz diye, hadi inşallah sağlıkla canım benim
Söyledim canım ikimiz de inanamıyoruz ki, kan testinden sonra emin olabiliriz ancak sanırım :) benim de yok agrım, yalnız dün mercimekten daha küçük bi kan gelmiş çamaşırıma ben de adet oluyorum diye üzüldüm, inşallah yerleşmedendirAğzından bal damlıyor
Eşine soyledin mi ?
Benm Hic adet ağrım felan yok yarin ne olcak bakalim
Ooo tamam yerleşmişte hadi bakalimSöyledim canım ikimiz de inanamıyoruz ki, kan testinden sonra emin olabiliriz ancak sanırım :) benim de yok agrım, yalnız dün mercimekten daha küçük bi kan gelmiş çamaşırıma ben de adet oluyorum diye üzüldüm, inşallah yerleşmedendir
insallah insallah :) rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar wersinGebelik için erken olur canım, inşallah hamilelik haberini de alırız
Eşimi aradım hani bi abla vardı ya kk den tanıştığım bahsetmistimde o hamileymis biliyomusun dedim cok sevindi insallah bizde guzel haberi alırız sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin felan dediSöyledim canım ikimiz de inanamıyoruz ki, kan testinden sonra emin olabiliriz ancak sanırım :) benim de yok agrım, yalnız dün mercimekten daha küçük bi kan gelmiş çamaşırıma ben de adet oluyorum diye üzüldüm, inşallah yerleşmedendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?