Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım ben hızlandırmak için kullandım klomeni dr kontrolü olmadi tabi bu ay dahada bir heveslendim sanki ilacı da kullandım diye zaman geçmiyor artık.
Yakında bebek diye diye cidden ruh sağlığımızı bozacaz ama Rabbim duysun sesimizi

İnsallah canim bendede dr kontrolu olmadı yumurta tembelliği var inşallah ise yaramistir

Merhaba kizlar
Ben doktora gittim carsamba gunu 1 hafta iliski önerdi, simdi dewam ediyoruz ama 25inde gel progesterona bakalm dedi. Gittigimde hamileligi mi soylicek anlamadim.

Adetimin besinci gunu bende basliyorum bugun klomene bakalim hayirlisi olsun

Merhaba kizlar
Ben doktora gittim carsamba gunu 1 hafta iliski önerdi, simdi dewam ediyoruz ama 25inde gel progesterona bakalm dedi. Gittigimde hamileligi mi soylicek anlamadim.
Merhaba canım, yumurtanın çatlayıp çatlamadıgına bakıcak, progesteron dediyse

Canım ben dayanamadım testi yaptım, inşallah iğnenin etkisi değildir Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah
Ayyy inanmıyorum kesin hamilesin vallaha ayyy cok mutlu oldum iğnenin etkisi 10 gunde gitmiyormu hem iğne etkisi olsaydı tam net çıkardı git hemen kan testi yaptır cok heyecanlandım

Ayyy inanmıyorum kesin hamilesin vallaha ayyy cok mutlu oldum iğnenin etkisi 10 gunde gitmiyormu hem iğne etkisi olsaydı tam net çıkardı git hemen kan testi yaptır cok heyecanlandım
Ben de şaşkın gibiyim kuzu iki kere yaptım böyle çıktı, iğnedense diye korkuyorum, bi testim daha var akşama doğru yaparım :) akşam kv ye yemeğe gitçez, ordan çıkınca bi acilde baktırırız büyük ihtimalle, inşallah isteyen herkes kavuşur bebeğine hayırlısıyla

Sabahları daha net çıkıyor demişlerdi ama iğnenin etkisi nezaman gidiyor ben tam bilmiyorm cunku iki testte çıkmış bak ne guzel darısı banaaa

Ağzından bal damlıyor
Eşine soyledin mi ?
Benm Hic adet ağrım felan yok yarin ne olcak bakalim
Söyledim canım ikimiz de inanamıyoruz ki, kan testinden sonra emin olabiliriz ancak sanırım :) benim de yok agrım, yalnız dün mercimekten daha küçük bi kan gelmiş çamaşırıma ben de adet oluyorum diye üzüldüm, inşallah yerleşmedendir

Ooo tamam yerleşmişte hadi bakalim
Hani oyle klomenle hamile kalınca asiri adet ağrısı göğüs ağrısı felan cekmek gerekiyor diyorlardı oyle bsy olmadı demi sende benimde Hic adet ağrım yok sadece gecen gün hafif oldu Bide benim göğüslerim dokundukca agriyor

Eşimi aradım hani bi abla vardı ya kk den tanıştığım bahsetmistimde o hamileymis biliyomusun dedim cok sevindi insallah bizde guzel haberi alırız sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin felan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…