• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım merhaba, napiim tesbih çekiyordum, bugün öğleden sonra adet agrısı gibi agrı yokladı iki üç defa, midemde yanma var be kremsi akıntım var, sende durumlar nasıl kuzum? Nasılsın
Benimde bugün hafif adet ağrısı gibi oldu normalde Hic erkenden ağrı çekmem adet günümde yatalak olup ağrı çekerim ve sol kasigima batmalar oldu surekli bacagima vurdu biraz

Benimde bugün hafif adet ağrısı gibi oldu normalde Hic erkenden ağrı çekmem adet günümde yatalak olup ağrı çekerim ve sol kasigima batmalar oldu surekli bacagima vurdu biraz
Senin içine nasıl doğuyor tatlım, ben çok tuhaf duygular içerisindeyim, eşime gelirken test al dedim almamış üzülürüm diye az daha bekle dedi, Cuma'ya kadar anca beklerim sanırım

Canım merhaba, napiim tesbih çekiyordum, bugün öğleden sonra adet agrısı gibi agrı yokladı iki üç defa, midemde yanma var be kremsi akıntım var, sende durumlar nasıl kuzum? Nasılsın
Kızlar bende hala olmadım mide bulantim çok var midem de yanma da var afedersiniz ama cinsel organım aciyo sürekli ıslak hep hissediyorum onu akintim kokulu dün hiç adet sandim yoktu bugün tekrardan adet olucakmisim gibi ağrı geldi ama yine gelen giden yok inşallah gelmez de

Kızlar bende hala olmadım mide bulantim çok var midem de yanma da var afedersiniz ama cinsel organım aciyo sürekli ıslak hep hissediyorum onu akintim kokulu dün hiç adet sandim yoktu bugün tekrardan adet olucakmisim gibi ağrı geldi ama yine gelen giden yok inşallah gelmez de
Kuzu kusura bakma unutuyorum daha önce sorduysam afedersin, bat ne zamandı? Yumurtlama zamanın mıydı yoksa

Ben yarın saglikocagina gidiyorum kan vericem ordan çıkarken de idrar testi alirim cumayı bekleyemiyorum artık bana kalsa bugün gidicektim ama eşim erken dedi belki çıkmaz diye gitmedim yarın gelmezse 4 gün geçmiş olucak inşallah çıkar :anneadayı:

:super:
Ben yarın saglikocagina gidiyorum kan vericem ordan çıkarken de idrar testi alirim cumayı bekleyemiyorum artık bana kalsa bugün gidicektim ama eşim erken dedi belki çıkmaz diye gitmedim yarın gelmezse 4 gün geçmiş olucak inşallah çıkar :anneadayı:
Git canım git, insan merak stresinden hamileyse de kaybetcek Allah korusun, bize haber vermeyi unutma :KK15:

Senin içine nasıl doğuyor tatlım, ben çok tuhaf duygular içerisindeyim, eşime gelirken test al dedim almamış üzülürüm diye az daha bekle dedi, Cuma'ya kadar anca beklerim sanırım
Ben ilk defa adeti beklemek istiyorum ilk defa umutlanmiyorum rahat hissediyorum batmalar olunca herhalde var diyorum sonra umutlanma felan diyorum iç sesimi dinlemek istemiyorum yine olmamıştır diye çıkıyor genellikle o yuzden sormuyorum kendime:110:

Kuzu kusura bakma unutuyorum daha önce sorduysam afedersin, bat ne zamandı? Yumurtlama zamanın mıydı yoksa
Önemli değil canım bende unutuyorum sürekli başka sitelere de giriyorum ordakileri de okuyorum ben pazartesi olacaktim ama olmadım hala beklemedeyim ama.icimden bir ses.hamileyim diyo çünkü hiç böyle belirtiler yasamamistim yarın gidip öğrenicem bakalım var mı varsa size belirtilerimi de tek tek yazarım umut oluyo çünkü ben çok umutlandım aslında ilk başta bu aydan.hic umudum yoktu yumurtam büyümedi kan testi yaptım cikmadi tam ilişkiye giremedik bile ama şuan.nedense hissediyorum gibi inşallah psikolojik değildi

İnşallah inşallah hadi ilk mutlu haberi sen ver bize dualarım seninle :KK200:

Bnmde bat 19 ağstos bncede ağrı giriyo kasklarıma ve kremsi akıntı var

Back