Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu sabah idrar testi yaptım negatif cıktı çok üzüldüm kan testi yaptırdım yarın sonuçları alicam ama adet olucam galiba tekrardan ağrı girdi çok üzüyorum hamile değilim çünkü dün vajinal kasintim aşırı vardı zorla uyudum nette araştırdım mantar olabilir o da beyaz akıntı sık idrara çıkma adet gecikmesi yapıyomuş hepsi de var bende demek mantardanmış obur aya kaldim yine

Dur bakalım daha belli olmaz adet olmadın nihayetinde, moralimizi bozmayalım benim de adet agrım var halsizim çok

Kan testi sonucunu aldıktan sonra üzül idrar testi hemen net sonuç vermeyebilir canım ya bende test yaptım negatif çıktı ama içimden bir ses biraz bekle diyo inşallah hepimiz o çift çizgiyi görürüz

Canim üzülme lütfen sakin ol daha muhim bsy olmasın inşallah hayırlısı nasılsa oyle olsun

Ah ah o kadar çok istiyorum ki canim artik ne yaptığımı ben bile bilmiyorum her harekette bu belirtimi neden diger belirtiler yok diyerek kafayi yiyecek durumdayim
Bende öyleydm halada cok istiyorum ama sakin davranmam gerektiğini Biliyorm artık çünkü acele etsemde olmicaksa olmicak olacaksa olacak doktor bana stress yaptığın icin Hic olmaz demişti ayriyetten benim adetim düzensiz yani ilaçsız olmuyor gibi bsy ona rağmen ayda bir heveslenip bi karin ağrısından test yapardım ama bu ay Klomen kullandım sakin olmaya çalışıyorm sende oyle yap başka şeyler düşünmeye çalış Klomen kullandığım icin ya adet olcam ya hamile ilk defa test yapmayıp adetimi bekliyorm daha rahat oluyorsun emin ol stressiz anca başımız ağrıyor bosuna

Pazardan beri 4 gün geçmiş, testi de yapsak bi türlü yapmasak iki türlü, ben de akşama söyliycem alsın eşim, sabah yaparım belki.. testim yanımda dursun en azından :)
Bnde dün test aldım yapacaktım stresten idrarı çizgi çıkan yere koydum dolayısıyla hiç bi çizgi çıkmadı geçersiz oldu test:)) pazar günü yaparm bi daha belki haber ver cnm yaparsan

Bnde dün test aldım yapacaktım stresten idrarı çizgi çıkan yere koydum dolayısıyla hiç bi çizgi çıkmadı geçersiz oldu test:)) pazar günü yaparm bi daha belki haber ver cnm yaparsan
Ayy deli gibi bişi olduk, bebek yapıcaz diye ruh sağlığımızdan olcaz ondan korkuyorum, haber veririm canım cesaret edersem teste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…