- 3 Ağustos 2017
- 637
- 385
- 33
- 35
Batiniz ne zaman pekiHayırlı olsun canım bende 5. Günü başlamıştım hala bekliyorum sanki yıl oldu zaman gecmiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Batiniz ne zaman pekiHayırlı olsun canım bende 5. Günü başlamıştım hala bekliyorum sanki yıl oldu zaman gecmiyo
Gittim doktora kese gorundu bebek gorulemedi doktor bos gebelik oldugunu soyledi bir hafta sonra tekrar gidicem dusmezse muddahale edicez dediCanım naptın gittin mi doktora inşallah kötü bişey yoktur
Off canm cok üzüldüm üzme kendini en azından hamile kalabildigini biliyorsunGittim doktora kese gorundu bebek gorulemedi doktor bos gebelik oldugunu soyledi bir hafta sonra tekrar gidicem dusmezse muddahale edicez dedi
Verdim kuzum, 28 çıktı hcg, dr bi şey diyemem iki gün sonra bi daha bakalım sayı iki katına çıkacak mı dedi. Hayırlısı inşallah, henüz sevinemiyorum da, ne hissedilir bilmiyorum vallaEvBoregi naptın canım kan verdinmi
Çok geçmiş olsun canım, başka bi doktora falan mı gitsen, bazen beceriksiz doktorlar göremiyorlar, bi arkadaşa kistin var demişler adet sökücü vermişler başka bi doktor bebeği görmüş, şimdi 8 aylık hamile, allahtan Ümit kesilmezGittim doktora kese gorundu bebek gorulemedi doktor bos gebelik oldugunu soyledi bir hafta sonra tekrar gidicem dusmezse muddahale edicez dedi
Adete daha var ya belki ondan boyle çıkmıştır insallah düşmez değerin ama boyle giderse hamilesin benim ocak ayında 8.13 çıkmıştı doktor şaşırmıştı ya yükselir ya düşer varsa 10 gunluk felan demişti ama düştü bu Da kimyasal oluyor galiba dedimki sonra en azından hamile kalabiliyorum diyeVerdim kuzum, 28 çıktı hcg, dr bi şey diyemem iki gün sonra bi daha bakalım sayı iki katına çıkacak mı dedi. Hayırlısı inşallah, henüz sevinemiyorum da, ne hissedilir bilmiyorum valla
İnşallah tatlım benim, sen nasılsın var mı bi şeyler?Adete daha var ya belki ondan boyle çıkmıştır insallah düşmez değerin ama boyle giderse hamilesin benim ocak ayında 8.13 çıkmıştı doktor şaşırmıştı ya yükselir ya düşer varsa 10 gunluk felan demişti ama düştü bu Da kimyasal oluyor galiba dedimki sonra en azından hamile kalabiliyorum diye
Vallah canım bilmiyorm arada sol kasikta batma oluyor hemen girip çıkıyor saniyeler cok nadirde sağ kasikta oluyor başka bsy yok napcami şaşırdım bende varmı yokmu su gün gelsede bi öğrensem artkİnşallah tatlım benim, sen nasılsın var mı bi şeyler?
Hadi inşallah ablacım, Rabbim yüzümüzü güldürsünVallah canım bilmiyorm arada sol kasikta batma oluyor hemen girip çıkıyor saniyeler cok nadirde sağ kasikta oluyor başka bsy yok napcami şaşırdım bende varmı yokmu su gün gelsede bi öğrensem artk
İnsallah insallahHadi inşallah ablacım, Rabbim yüzümüzü güldürsün
Genelde benimde uzun sürüyor ama 3 4 gün surdugude oluyor belki daha yeni adet bitimi oldugu icin oyle olmuştur ya da yumurtlama olmus olablr bu kişiden kişiye değişir hatta bazen aydan aya degisebilirKizlar benim adetim normalde 7 gun suruo bu ay 2 gun cok siddetli oldum 2 gunde hafif lekelenmeoldu bitti bugun altinci gunum hic bisey yok ovi testi deneyim dedim biri silik iki cizgi cikti sizde daha erken deilmi yumurtlamaya kafam karisti
Yani size kalmş öle bi kural yok iğneden sonra ilşki önemliMerhaba kızlar. Burdaki yorumları hep dışarıdan okuyordum katılmak istedim. Klomeni ben de kullanıyorum ıkı senelık evlıyım. Bende agrı sızı yapmadı bu gece son ıcıcem carsamba cagırdı doktor. Ama o aradakş 4 gün ilişki oluyor mu gidene kadar bekleyecek myim bilemedim
Klomenle alakalı o kadar çok şey okudum ki artık beynim yandı. Çarşamba günü kontrole gidicem doktor ne derse ona göre hareket ederim ben de. İnşallah hakkımızda hayurlısı olsun zor işlermiş.Yani size kalmş öle bi kural yok iğneden sonra ilşki önemli
canim ben bekledim doktor diyince yapmaya basladim zaten oncekilerin bi onemi yok yumurta henuz catlamamis oluyor cagirdiginda :)Merhaba kızlar. Burdaki yorumları hep dışarıdan okuyordum katılmak istedim. Klomeni ben de kullanıyorum ıkı senelık evlıyım. Bende agrı sızı yapmadı bu gece son ıcıcem carsamba cagırdı doktor. Ama o aradakş 4 gün ilişki oluyor mu gidene kadar bekleyecek myim bilemedim
Aynen canım çok stresli bi dönm bnm bu ay tutmadı hasta oldm baklm 2. Denemede olur inş.Klomenle alakalı o kadar çok şey okudum ki artık beynim yandı. Çarşamba günü kontrole gidicem doktor ne derse ona göre hareket ederim ben de. İnşallah hakkımızda hayurlısı olsun zor işlermiş.