Evet canım kanmasi vardı daha doğru kahverengi leke bugün doktora gidicekti ama bişey yazmamış ben yerleşme kanamasi oldugunu düşündüm inşallah kötü bişey yokturYol canm bukreyle ilgili kanaması varmis galiba hamile ya o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım kanmasi vardı daha doğru kahverengi leke bugün doktora gidicekti ama bişey yazmamış ben yerleşme kanamasi oldugunu düşündüm inşallah kötü bişey yokturYol canm bukreyle ilgili kanaması varmis galiba hamile ya o
Ama o 8. Haftada felan değilmi bu haftalarda yerleşme kanaması olurmuEvet canım kanmasi vardı daha doğru kahverengi leke bugün doktora gidicekti ama bişey yazmamış ben yerleşme kanamasi oldugunu düşündüm inşallah kötü bişey yoktur
Bilmiyorum ki canım inşallah kötü bişey degildirAma o 8. Haftada felan değilmi bu haftalarda yerleşme kanaması olurmu
İnşallah canımBilmiyorum ki canım inşallah kötü bişey degildir
Doktor kontrolünde kullanılan yumurta büyütücü bir ilaç cnmKızlar klomeni herkes kullanabiliyor mu? Ne işe yarıyor çok duydum adını
Ya aslında ben pazar günü yaptım tek çizgi çıktı cesaret edwmiym bi daha yapmayaTest yapıcan mı canım, midemde yanma da var benim
Dur bakalım daha belli olmaz adet olmadın nihayetinde, moralimizi bozmayalım benim de adet agrım var halsizim çokBu sabah idrar testi yaptım negatif cıktı çok üzüldüm kan testi yaptırdım yarın sonuçları alicam ama adet olucam galiba tekrardan ağrı girdi çok üzüyorum hamile değilim çünkü dün vajinal kasintim aşırı vardı zorla uyudum nette araştırdım mantar olabilir o da beyaz akıntı sık idrara çıkma adet gecikmesi yapıyomuş hepsi de var bende demek mantardanmış obur aya kaldim yine
Ya aslında ben pazar günü yaptım tek çizgi çıktı cesaret edwmiym bi daha yapmaya
Kan testi sonucunu aldıktan sonra üzül idrar testi hemen net sonuç vermeyebilir canım ya bende test yaptım negatif çıktı ama içimden bir ses biraz bekle diyo inşallah hepimiz o çift çizgiyi görürüzBu sabah idrar testi yaptım negatif cıktı çok üzüldüm kan testi yaptırdım yarın sonuçları alicam ama adet olucam galiba tekrardan ağrı girdi çok üzüyorum hamile değilim çünkü dün vajinal kasintim aşırı vardı zorla uyudum nette araştırdım mantar olabilir o da beyaz akıntı sık idrara çıkma adet gecikmesi yapıyomuş hepsi de var bende demek mantardanmış obur aya kaldim yine
Senin bat ne zamandı canımKan testi sonucunu aldıktan sonra üzül idrar testi hemen net sonuç vermeyebilir canım ya bende test yaptım negatif çıktı ama içimden bir ses biraz bekle diyo inşallah hepimiz o çift çizgiyi görürüz
22 si canım ama bacagimda sürekli kramp uyku hali sırtımda uyanınca ağrı ve kramp halindeyimSenin bat ne zamandı canım
Canim üzülme lütfen sakin ol daha muhim bsy olmasın inşallah hayırlısı nasılsa oyle olsunBu sabah idrar testi yaptım negatif cıktı çok üzüldüm kan testi yaptırdım yarın sonuçları alicam ama adet olucam galiba tekrardan ağrı girdi çok üzüyorum hamile değilim çünkü dün vajinal kasintim aşırı vardı zorla uyudum nette araştırdım mantar olabilir o da beyaz akıntı sık idrara çıkma adet gecikmesi yapıyomuş hepsi de var bende demek mantardanmış obur aya kaldim yine
22si mi? Test yapmak icin Biraz erken davranmissin canm22 si canım ama bacagimda sürekli kramp uyku hali sırtımda uyanınca ağrı ve kramp halindeyim
Ah ah o kadar çok istiyorum ki canim artik ne yaptığımı ben bile bilmiyorum her harekette bu belirtimi neden diger belirtiler yok diyerek kafayi yiyecek durumdayim22si mi? Test yapmak icin Biraz erken davranmissin canm
Bende öyleydm halada cok istiyorum ama sakin davranmam gerektiğini Biliyorm artık çünkü acele etsemde olmicaksa olmicak olacaksa olacak doktor bana stress yaptığın icin Hic olmaz demişti ayriyetten benim adetim düzensiz yani ilaçsız olmuyor gibi bsy ona rağmen ayda bir heveslenip bi karin ağrısından test yapardım ama bu ay Klomen kullandım sakin olmaya çalışıyorm sende oyle yap başka şeyler düşünmeye çalış Klomen kullandığım icin ya adet olcam ya hamile ilk defa test yapmayıp adetimi bekliyorm daha rahat oluyorsun emin ol stressiz anca başımız ağrıyor bosunaAh ah o kadar çok istiyorum ki canim artik ne yaptığımı ben bile bilmiyorum her harekette bu belirtimi neden diger belirtiler yok diyerek kafayi yiyecek durumdayim
Bnde dün test aldım yapacaktım stresten idrarı çizgi çıkan yere koydum dolayısıyla hiç bi çizgi çıkmadı geçersiz oldu test:)) pazar günü yaparm bi daha belki haber ver cnm yaparsanPazardan beri 4 gün geçmiş, testi de yapsak bi türlü yapmasak iki türlü, ben de akşama söyliycem alsın eşim, sabah yaparım belki.. testim yanımda dursun en azından :)
Ayy deli gibi bişi olduk, bebek yapıcaz diye ruh sağlığımızdan olcaz ondan korkuyorum, haber veririm canım cesaret edersem testeBnde dün test aldım yapacaktım stresten idrarı çizgi çıkan yere koydum dolayısıyla hiç bi çizgi çıkmadı geçersiz oldu test:)) pazar günü yaparm bi daha belki haber ver cnm yaparsan
Yok yok biz adeti bekliyoruz iki gün var daha yok test felan sakinAyy deli gibi bişi olduk, bebek yapıcaz diye ruh sağlığımızdan olcaz ondan korkuyorum, haber veririm canım cesaret edersem teste