İnsallah oyle olur ve gerek kalmaz canm yani adet olursam doktora gidip Klomen verirse 5 gün kullanıp gidemiyorum 20 adet tarihi 25inde ilaca başlasam 30da bitse 1i zaten bayramOnu da yapayım bari zaten içimde ot yeşerecek yakında ne duysam yapıyorum kocama da bana daDoktor adetin 21. Gününe kadar takip ediyo yumurtanı sonra adet olmazsam yada olursan gel diyo bayramda adetli misin ya da kaçıncı gün olucak belki şimdi hamilesindir gerek bile kalmaz inşallah
Ama şunu unutma canım hastanenin kadın doğum aciline gidebiliyosun klomen kullandım de hemen bakiyolar yumurtalara ben yaptım canım pazar gününe geliyodu takip doktor dedi 29 mayıs hastanesine acile git klomen kullandım de bakicaklar sende öyle yap canımİnsallah oyle olur ve gerek kalmaz canm yani adet olursam doktora gidip Klomen verirse 5 gün kullanıp gidemiyorum 20 adet tarihi 25inde ilaca başlasam 30da bitse 1i zaten bayram
Evet çok şükür o kendiliğinden olmuştu gebelik pko var bende düşükten sondaBi daha böyle yasamazsin inşallah canım benim üzülme inşallah demek hamile kalabiliyosun yine kalırsın
banada çatlatma iğnesine gerek yok dedi 22 mlde kendi çatlıyor hergün 1-2 ml büyüyor yumurtalar sende bugünleri boş geçirme canımmerhaba canim ben de dun doktora gttim 20mm lik yumurtam varmis.gayet gzwl ddi catlama ignesi yazdi ama ben kullanmak istemiyorum akisina birakalm ddi daha 2 aydir deniyoruz.o da olur tabi mumkun ddi.dun aksam iliski oldu bugun olmadi catladimi dollendimi noldu o kadar merak ediyorum ki daha 15 gn var adete.
bana tekrar gel demedi ya acaba gidince neye bakicak sen de.cunku ben de kontrole gidip gitmemeyi dusundum hani kendiligmden arastirdim biraz gidince doktor sadece yumurta salinimi bittimi bitmedimi onu goruyomus hani salinim bitti diyelim 2 ihtimal var ya döllendi yada adet olmayi beklicez.ama hangisi oldgunu soylemiyomus anladgm kadarylaEvet çok şükür o kendiliğinden olmuştu gebelik pko var bende düşükten sonda
banada çatlatma iğnesine gerek yok dedi 22 mlde kendi çatlıyor hergün 1-2 ml büyüyor yumurtalar sende bugünleri boş geçirme canımbana pazartesi gel bakalım dedi adeti beklemiycez sanırım
Benim düşük hamileliklerimde olduğu için haftaya gel bakıyım progestan vericem dedi.tahminimce gebeliği erken öğrenip varsa düşmesini engellemek için yapıyorbana tekrar gel demedi ya acaba gidince neye bakicak sen de.cunku ben de kontrole gidip gitmemeyi dusundum hani kendiligmden arastirdim biraz gidince doktor sadece yumurta salinimi bittimi bitmedimi onu goruyomus hani salinim bitti diyelim 2 ihtimal var ya döllendi yada adet olmayi beklicez.ama hangisi oldgunu soylemiyomus anladgm kadaryla
he anladm canim benim Allahin izniyle hamile kaliriz ve sorunsuz hamilelikler gecirirz insAllah bana da duphaston verdi hamis olursam tutunmayi kolaylastirsin diyeBenim düşük hamileliklerimde olduğu için haftaya gel bakıyım progestan vericem dedi.tahminimce gebeliği erken öğrenip varsa düşmesini engellemek için yapıyor
Aaa bilmiyodm Hic oyle bsy demedi doktor bilseydim bu ay yapardımAma şunu unutma canım hastanenin kadın doğum aciline gidebiliyosun klomen kullandım de hemen bakiyolar yumurtalara ben yaptım canım pazar gününe geliyodu takip doktor dedi 29 mayıs hastanesine acile git klomen kullandım de bakicaklar sende öyle yap canım
Kız hadi bakalım inşallah, çalışmalar yoğunlaşsın o zaman, Allah gayret kuvvet versinKizlaaaaarr doktordan geliyorumm. Klomen o kadar ise yaramis ki 4-5 tane yumurtam olusmus cogul gebelik ihtimalin cok yuksek dedidua edin bana
Hadi insallah tatlım herhangi bir iğne falan vermedi demi doktor .Kizlaaaaarr doktordan geliyorumm. Klomen o kadar ise yaramis ki 4-5 tane yumurtam olusmus cogul gebelik ihtimalin cok yuksek dedidua edin bana
Hey maşallllaahhKizlaaaaarr doktordan geliyorumm. Klomen o kadar ise yaramis ki 4-5 tane yumurtam olusmus cogul gebelik ihtimalin cok yuksek dedidua edin bana
Ayyy ne sevindim yaaa insallah saglikli yumurtalar olur ve hemen hamile kalırsınKizlaaaaarr doktordan geliyorumm. Klomen o kadar ise yaramis ki 4-5 tane yumurtam olusmus cogul gebelik ihtimalin cok yuksek dedidua edin bana
aminnn insallahhh gun asiri iliski bir hafta dedi =)Kız hadi bakalım inşallah, çalışmalar yoğunlaşsın o zaman, Allah gayret kuvvet versin
yok canim guzel olgunlasmis kendisi catlar dedi :)Hadi insallah tatlım herhangi bir iğne falan vermedi demi doktor .
aminn insallah 11 aydir bekliyorm rabbim dualarimizi duysun, hepimizin saglikli sihatli hayirli ewlatlari olsun insallaahh :)Ayyy ne sevindim yaaa insallah saglikli yumurtalar olur ve hemen hamile kalırsın
sabahlari daha mi iyi oluyor. Esim 7de ise gidiyo pek mumkun degil gibiHey maşallllaahhhadi bakalım bol çalışma özellikler sabahları ben sabahımı kaçırdım oyüzden bu ay çok umutsuzum
Aah aahh benim 1 sene oldu insallah bu ay tutaraminn insallah 11 aydir bekliyorm rabbim dualarimizi duysun, hepimizin saglikli sihatli hayirli ewlatlari olsun insallaahh :)
evet sabahları daha aktif oluyormuş spremler. yumurtlama döneminizde gün aşırı sabahları deneyin.sabahlari daha mi iyi oluyor. Esim 7de ise gidiyo pek mumkun degil gibi
insallah rabbim isteyen herkese wersin :)Aah aahh benim 1 sene oldu insallah bu ay tutar
hayirlisi insallah :)evet sabahları daha aktif oluyormuş spremler. yumurtlama döneminizde gün aşırı sabahları deneyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?