• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım al idrar testini yap ya böyle de merakla beklemek zor, predictor early yap mesela o çok erken gebelikleri de belli ediyor. 17 haftalıktı canım çok sağlıklı gidiyorduk, cinsiyetini öğrenmeye gittik hiç su kalmamıştı, doktor nasıl farketmezsin suyun gittiğini dedi ne diyeceğimi bilemedim meğer 16 haftadan sonra böbrek gelişimi olduğunda bebek kendi suyunu kendi üretiyormuş ama benimkinin böbrek dokusu gelişmemiş haliyle su bitmiş, hatta saf gibi çok su içsem düzelmez mi diye sormuştum :KK43: neyse suni sancı ile Doğum yaptım şubatta Nisa'nda anca toparlandım zaten bildigin lohusa olmuştum çünkü, geçen sefer 6 ayda tutmuştu şimdi de Nisa'ndan beri deniyoruz işte, nasip kısmet, vardır yüce rabbimin bildiği
Çok kötü bi durum inşallah bi daha böyle bişey yasamazsin sağ salim.bebegini kucağına alirsin canim bende hamile kalsam sorun kalmaz diyorum da bide 9 ay boyunca onu koru kolla bişey olmasin diye sahip çık falan valla çok zor anne olmak kadın olmak

Çok kötü bi durum inşallah bi daha böyle bişey yasamazsin sağ salim.bebegini kucağına alirsin canim bende hamile kalsam sorun kalmaz diyorum da bide 9 ay boyunca onu koru kolla bişey olmasin diye sahip çık falan valla çok zor anne olmak kadın olmak
Valla hiç sorma ben üç aydan sonra ohh artık düşmez demiştim, Allah hesap sordu resmen, o yüzden her duadan sonra söylerim bütün hamilelerin bebeklerini sağlıkla kucağına almasını nasip et diye.. Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın, isteyenlerin de kucaklarını sağ Salim doldursun inşallah

O niçin iciliyo ilk defa duydum
Hamile kalabilmek için ve dogum zamanındada iciliyormus kolay dogum icin.
O bu değilde kizlar şansıma tukuruyum ilk Klomen verdi doktor kullanamamistim ama o ay tatildeydi ramazan bayramında sonraki ay bu ay yani verdi kendi izine çıktı eger adet olursam tekrar başlarsam bu seferde kurban bayramı tatili var yine takip yapamicak

O bu değilde kizlar şansıma tukuruyum ilk Klomen verdi doktor kullanamamistim ama o ay tatildeydi ramazan bayramında sonraki ay bu ay yani verdi kendi izine çıktı eger adet olursam tekrar başlarsam bu seferde kurban bayramı tatili var yine takip yapamicak
Sen bu ay hamiş olacaksın inşallah ve klomene ihtiyaç olmayacak kuzum :KK200: şanssızlığın gebelik takibinin geç başlayacak olması olabilir :anneadayı:

Inşallah kızlar uyumuş sürekli uyuyorum zaten uyandım bel ağrısıyla kolum da sabahtan beri agriyo üşüttüm gece galiba adet oldum diye koştum ıslaklık vardı beyaz akıntı gelmis hala yok o:işsiz: hayır hamilelikte yoksa hemen gelsin klomene devam edeyim zaman kaybı olmasın istiyorum

Onu da yapayım bari zaten içimde ot yeşerecek yakında ne duysam yapıyorum kocama da bana da :KK48::KK48: Doktor adetin 21. Gününe kadar takip ediyo yumurtanı sonra adet olmazsam yada olursan gel diyo bayramda adetli misin ya da kaçıncı gün olucak belki şimdi hamilesindir gerek bile kalmaz inşallah :21:

Kızlar selam...bende bu ay klomen kullandım.dün kontrole gittim doktorum iki yumurtamın olduğunu söyledi biri 22 diğeri 21 ml.çatlatma iğnesine gerek yok 22 olan çatlıycak dedi ve gece bide bu sabah ilişki olsun dedi.dün gece oldu ama sabah olmadı.sizce hala şansım varmı.doktor çatlamış demedi çatlıycak diyince bilemiyo insan ne zaman çatlıycak:-)

Kızlar selam...bende bu ay klomen kullandım.dün kontrole gittim doktorum iki yumurtamın olduğunu söyledi biri 22 diğeri 21 ml.çatlatma iğnesine gerek yok 22 olan çatlıycak dedi ve gece bide bu sabah ilişki olsun dedi.dün gece oldu ama sabah olmadı.sizce hala şansım varmı.doktor çatlamış demedi çatlıycak diyince bilemiyo insan ne zaman çatlıycak:-)
Canm akşam ilişkiye gir sende degerlendir yumurtan çok iyi tam çatlama zamanı gelmiş :KK76:

Back