• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pazertesi adetinin kaçıncı günü oluyo büyük ihtimalle hormon testi yapicak
Son adet günüm 29 temmuz daha adetime varken gidicem yani.duruma göre progestan vericem dedi aralıkta bi düşük yaptımda ben.bir kızım var oda düşük ihtimalle dünyaya geldi 3 ay yatmıştım

Son adet günüm 29 temmuz daha adetime varken gidicem yani.duruma göre progestan vericem dedi aralıkta bi düşük yaptımda ben.bir kızım var oda düşük ihtimalle dünyaya geldi 3 ay yatmıştım
Hormon testi yapicak o zaman progesteronuna bakicak canım 1 hafta 10 günlük gebelik varsa da bazen hormon testinde cikiyo canm bende yaptırdım bende herşey güzel cıktı inşallah sende de çıkar ama gebelik yoktu geçen hafta salı yaptırdım şimdi adet olmam lazım 2 gün geçti olmadım ama kanda negatif çıktığı için çok ümitli değildim doktora sordurdum geçen gün geç döllenme olabilir bekle dedi bana inşallah sende gebelik çıkar canım :KK15:

Hormon testi yapicak o zaman progesteronuna bakicak canım 1 hafta 10 günlük gebelik varsa da bazen hormon testinde cikiyo canm bende yaptırdım bende herşey güzel cıktı inşallah sende de çıkar ama gebelik yoktu geçen hafta salı yaptırdım şimdi adet olmam lazım 2 gün geçti olmadım ama kanda negatif çıktığı için çok ümitli değildim doktora sordurdum geçen gün geç döllenme olabilir bekle dedi bana inşallah sende gebelik çıkar canım :KK15:
İnş canımm ikimizde bebiş haberi alırız.adetim 4 gün gecikmişti öğrendiğimde iki üç gün sonra düştü tahminimce bir aylıktı hemen düştü üşütmüştüm çok öksürüyodum oyüzden diye düşünüyorum zaten düşüğe meyilliyim

İnş canımm ikimizde bebiş haberi alırız.adetim 4 gün gecikmişti öğrendiğimde iki üç gün sonra düştü tahminimce bir aylıktı hemen düştü üşütmüştüm çok öksürüyodum oyüzden diye düşünüyorum zaten düşüğe meyilliyim
Bi daha böyle yasamazsin inşallah canım benim üzülme inşallah demek hamile kalabiliyosun yine kalırsın :KK15:

Kızlar selam...bende bu ay klomen kullandım.dün kontrole gittim doktorum iki yumurtamın olduğunu söyledi biri 22 diğeri 21 ml.çatlatma iğnesine gerek yok 22 olan çatlıycak dedi ve gece bide bu sabah ilişki olsun dedi.dün gece oldu ama sabah olmadı.sizce hala şansım varmı.doktor çatlamış demedi çatlıycak diyince bilemiyo insan ne zaman çatlıycak:-)
:halay:Devam canım devam, fındık fıstık yiyin:halay:

Kuzum kötü düşünme, bol bol dua et, rabbim yavrunu ve seni korusun, sağlık içinde kavuştursun inşallah
Az oncee kahverengi kanama gibi bisey oldu hic bisey yapmadilar acilde :( ne yapmam lazim bilmiyorum ben ilcede oturuyorum dogru duzgun ilgilenmediler bile yarin merkeze gidecegim dua edin nolur kotu bisey olmasin cok korkuyorum

Az oncee kahverengi kanama gibi bisey oldu hic bisey yapmadilar acilde :KK43: ne yapmam lazim bilmiyorum ben ilcede oturuyorum dogru duzgun ilgilenmediler bile yarin merkeze gidecegim dua edin nolur kotu bisey olmasin cok korkuyorum
Inşallah canım kötü bişey yoktur belki yerleşme kanamasidir üzülme

Bilmiyorum nasil sabah edicem allah yardim etsin agliyorum gordugumden beri normal biseymi acaba
merhaba canim konunun oncesini bilmiyorum ama adet gunun yakinsa yerlesme kanamasi olabilir.ama kistten dolayida olabilir benim mesela kistim var gecen ay 2 3 gun hep kahverengi leke geldi. Her seyin Allahin izniyle caresi var sonuc kotu olursa bile uzulme tedavi olursn

Bilmiyorum nasil sabah edicem allah yardim etsin agliyorum gordugumden beri normal biseymi acaba
Ağlama canım benim rahim genişlediği için ilk aylarda damar çatlamaları olabiliyormuş, kırmızı kanama olursa tehlikeliymiş, abimin eşi 6 ay boyunca kanadı, maşallah yeğenim şimdi 3 yasında.. benim ilk gebeliğimde olmuştu dr ayaklarını uzat dinlen demişti, inşallah önemli bi şey değildir, içini ferah tutmaya çalış lütfen

Kızlar selam...bende bu ay klomen kullandım.dün kontrole gittim doktorum iki yumurtamın olduğunu söyledi biri 22 diğeri 21 ml.çatlatma iğnesine gerek yok 22 olan çatlıycak dedi ve gece bide bu sabah ilişki olsun dedi.dün gece oldu ama sabah olmadı.sizce hala şansım varmı.doktor çatlamış demedi çatlıycak diyince bilemiyo insan ne zaman çatlıycak:-)
merhaba canim ben de dun doktora gttim 20mm lik yumurtam varmis.gayet gzwl ddi catlama ignesi yazdi ama ben kullanmak istemiyorum akisina birakalm ddi daha 2 aydir deniyoruz.o da olur tabi mumkun ddi.dun aksam iliski oldu bugun olmadi catladimi dollendimi noldu o kadar merak ediyorum ki daha 15 gn var adete.

merhaba canim ben de dun doktora gttim 20mm lik yumurtam varmis.gayet gzwl ddi catlama ignesi yazdi ama ben kullanmak istemiyorum akisina birakalm ddi daha 2 aydir deniyoruz.o da olur tabi mumkun ddi.dun aksam iliski oldu bugun olmadi catladimi dollendimi noldu o kadar merak ediyorum ki daha 15 gn var adete.
Ahh tatlım hayırlısı olsun, benim adete beş gün kaldı, üç yumurta vardı çatladı çatlamasına da inşallah tutmuştur :dua: bu ay almazsa ben de bir kaç ay oluruna bırakıcam, ilk defa ilaç kullanmıştım zaten bi umut.. inşallah emeklerimiz boşa gitmez

Back