Hamile kaldı diye biliyorumBu arada konu sahibine ne oldu ki
Oyle cevap yazdığını görmedim hamileyim felan diye yazdımi yoksa benmi unuttumHamile kaldı diye biliyorum
İnsallaaahhhEvet adet olmadım bu ay hiç umudum yok ama geçen salı kan testinde negatifi gördüm belki dedim geç döllenme olur dün adet olucam gibi ağrı girdi hatta dedim kesin olucam eşimle ilişkiye girdik ilişkiden sonra illa olurum ben eğer olmadiysam ama yine gelmedi bugün hiç agrım yok adet olucakmisim gibi hissetmiyorum sadece göğüslerim sis ama uçlarında değişim yok midem bulaniyo ama benim normalde de hep midem bulanır görümcem dedi ki sen bu aralar çok fazla yemek yiyosun hadi hayırlısı dedi ama ben normalde de çok yemek yerimyani hiç biseyi hamilelige yoramıyorum beklemedeyim inşallah hepimiz hamile kalırız bu ay
Yani altan bakmadı bana dedi ki adet olursan 3. Günü gel klomene devam olmazsan da gel dedi sadece öyle gönderdi ama benim sonuçlarına baktım 0.13 yani negatifti 1 hastalıkta olsa kanda cikiyo o yüzden umudum yok belki diyorum klomenden gecikti yada kist oluştu cuma günü belli olur tabi adet olmazsamİnsallaaahhh
Kan testinden sonra doktora muane oldunmu
İste bende direkt sorup moralini bozmak istemedim ondan Dedm muayene ettimi diye kist felan varmı diye allah korusun inşallah yoktur Bide onunla uğraşma canm o da eksik kalsınYani altan bakmadı bana dedi ki adet olursan 3. Günü gel klomene devam olmazsan da gel dedi sadece öyle gönderdi ama benim sonuçlarına baktım 0.13 yani negatifti 1 hastalıkta olsa kanda cikiyo o yüzden umudum yok belki diyorum klomenden gecikti yada kist oluştu cuma günü belli olur tabi adet olmazsam
Hsg çekindiğim de kist vardı ama doktor dedi bunlar zararsız kist her kadında olan kistler de çocuk olmasına engel değil ama sonradan hiç kist falan çıkmadı 2 günde bir alttan muane oldum hiç kist var denmedi yani klomenden once yoktu eger simdi kist varsa klomenden diye düşünüyorum canımİste bende direkt sorup moralini bozmak istemedim ondan Dedm muayene ettimi diye kist felan varmı diye allah korusun inşallah yoktur Bide onunla uğraşma canm o da eksik kalsın
Evet kuzum yazmıştıOyle cevap yazdığını görmedim hamileyim felan diye yazdımi yoksa benmi unuttum
İnşallah hayırlı haberler alırız canım, ben de habire esniyorum yatsam uyucam, 12 de kalktım zaten ama psikolojik de olabilirHsg çekindiğim de kist vardı ama doktor dedi bunlar zararsız kist her kadında olan kistler de çocuk olmasına engel değil ama sonradan hiç kist falan çıkmadı 2 günde bir alttan muane oldum hiç kist var denmedi yani klomenden once yoktu eger simdi kist varsa klomenden diye düşünüyorum canımburda bi kaç yerde okudum kan testi negatif cikipta sonradan hamile olduğunu öğrenen çok var ama.tabi bu nadir olan biseydir bence bi umut işte bekliyorum sen naptın ne zaman adet gün daha var mı?
Inşallah canım.sen adet dönemin ne zamandı geçti mi yoksa daha var mi?İnşallah hayırlı haberler alırız canım, ben de habire esniyorum yatsam uyucam, 12 de kalktım zaten ama psikolojik de olabilir
Yok geçmedi kuzum 20 agustosInşallah canım.sen adet dönemin ne zamandı geçti mi yoksa daha var mi?
Yok geçmedi kuzum 20 agustosInşallah canım.sen adet dönemin ne zamandı geçti mi yoksa daha var mi?
Az kalmış canım inşallah güzel haberlerini aliriz var mı belirti sayilacak bişey çok erken gerçiYok geçmedi kuzum 20 agustos
Ayy neden mesajım defalarca gelmiş anlamadımAz kalmış canım inşallah güzel haberlerini aliriz var mı belirti sayilacak bişey çok erken gerçi
Inşallah canım hamilesindir de memlekete gitmezsinAyy neden mesajım defalarca gelmiş anlamadım
Valla belirti mi bilmem ama göğüslerim şiş, ateşim yüksek, göğüs uçlarım genişledi ve kaşınıyor, çok acıkıyorum ve çok yoruluyorum. Kaybettiğim bebeğimde battan dört gün önce çift çizgi görmüştüm, şimdi adeti bekleyeyim diyorum ama meraktan ölüyorum, hamile değilsem de memlekete gidicem annemlerin yanına bütün yaz evde kapandım kaldım çok bunaldım
Ateş falan yok bende hatta üşüyorum ama adet olucagim zaman hep üşürüm benAyy neden mesajım defalarca gelmiş anlamadım
Valla belirti mi bilmem ama göğüslerim şiş, ateşim yüksek, göğüs uçlarım genişledi ve kaşınıyor, çok acıkıyorum ve çok yoruluyorum. Kaybettiğim bebeğimde battan dört gün önce çift çizgi görmüştüm, şimdi adeti bekleyeyim diyorum ama meraktan ölüyorum, hamile değilsem de memlekete gidicem annemlerin yanına bütün yaz evde kapandım kaldım çok bunaldım
Canım al idrar testini yap ya böyle de merakla beklemek zor, predictor early yap mesela o çok erken gebelikleri de belli ediyor. 17 haftalıktı canım çok sağlıklı gidiyorduk, cinsiyetini öğrenmeye gittik hiç su kalmamıştı, doktor nasıl farketmezsin suyun gittiğini dedi ne diyeceğimi bilemedim meğer 16 haftadan sonra böbrek gelişimi olduğunda bebek kendi suyunu kendi üretiyormuş ama benimkinin böbrek dokusu gelişmemiş haliyle su bitmiş, hatta saf gibi çok su içsem düzelmez mi diye sormuştumInşallah canım hamilesindir de memlekete gitmezsinDün hamilelik belirtilerine baktık eşimle iştah artışı ben normalde de iştahlı biriyim fazla uyku normalde de geç kalkarım ve öğlen illa uyurum ee geriside adet belirtisi yani normalde de ben hamile gibi geziniyomusum he bide benim midem hep bulanır kokulara karşı hep hassas biriyim bende hamilelige dair hiç bir belirti yok sanirim neden ilk bebeğini kaybettin kaç aylıktı? Acaba idrar testi mu alsam diyorum ama negatif çıkarsa çok üzülürüm ya eşimle şakalaşiyoruz şakadan dur yapma bak bebeğim düşücek falan diyorum o da hemen beni bırakıyo en çok ona üzülüyorum vallahi psikoljik bozuldu 2 senedir
Ya işte ateş dediğim yumurtlamadan beri düşmedi ateşim 36,8 sabahları uyanınca dil altından ölçüyorum, adet olacağımda 35 lere düşüyor kaç aydır öyle gözlemledim. İnşallah hamileysem bizimkiler gelir ben gitmem :) güzel haberlerde buluştursun rabbim, Allah senin de gönlüne göre versin canım emeklerin boşa gitmesin inşallahAteş falan yok bende hatta üşüyorum ama adet olucagim zaman hep üşürüm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?