• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne zaman oldu çocuk isteyeli daha önceden de böyle belirtiler varmıydı canım
Daha önce böyle belirtiler yoktu 4 aydır istiyorum çocuk :( ama her ay hüsran bu ayda öyle olacak diye çok korkuyorum klomen bittikten 3 4 gün sonra ara lekeler geldi durdu sonra yumurtlama donemimde yine geldi durdu kafayı yemek üzereyim :(

Inşallah hamilesindir canım:KK200: olabilirsin klomeni ilk ay kullanıp hamile kalan çok var keşke başka doktora gitseydin yumurta takibi için nasip bakalım bekle bende de klomen kullanınca kasik ağrısı çok oluyodu midem bulaniyodu bu ayda böyle önceden hamile kalmadım bu ayda daha belli değil ama sanmiyorum canım öbür aya kaldı yine :cry:
Öyle deme lütfen canim inşallah sende bende ve bebek bekleyen herkesin istediği olur bu ay olsun Allah'ım nolur :'(

Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım bizde çocuk istiyoruz ama bir türlü olmadı geçen ay doktora gittim herşey normal dedi hızlandırmak için klomen verdi adetin 5.gunu kullandım sabah akşam tekrar kontrole gidemedim doktorum izinli diye ama aşırı bir halsizlik var üzerimde kasiklarimda ağrı garip bir sekilde yemek yemeye baladim . Adetime bir hafta var halime olma ihtimalim var mi sizce ‍♀️
Canim insallah vardir bir az daha bekleyip adetin gectigi gun test yaptir bakalim

Daha önce böyle belirtiler yoktu 4 aydır istiyorum çocuk :KK43: ama her ay hüsran bu ayda öyle olacak diye çok korkuyorum klomen bittikten 3 4 gün sonra ara lekeler geldi durdu sonra yumurtlama donemimde yine geldi durdu kafayı yemek üzereyim :KK43:
Bende klomenle ilk ayimda gamile kaldim bu beliryiler vardi bende de kasiklarimda cok agri vardi hep adet olucam sandim

Daha önce böyle belirtiler yoktu 4 aydır istiyorum çocuk :KK43: ama her ay hüsran bu ayda öyle olacak diye çok korkuyorum klomen bittikten 3 4 gün sonra ara lekeler geldi durdu sonra yumurtlama donemimde yine geldi durdu kafayı yemek üzereyim :KK43:
Bende hiç lekelenme olmadi belki hamilesindir o yüzden olmuştur inşallah bi kaç gün sonra kan testi ver klomen kullandıktan sonra hormon testi yapiyolar yumurta çatlamış mi diye sana yapmadılar mi orda gebelik var diye belli de oluyo?

Çok takma canım kafana çok az olmuş zaten cocuk isteyeli hamile kalırsın bence test falan yaptular mi hormon hsg falan soeun cikmadi insallah

Bende hiç lekelenme olmadi belki hamilesindir o yüzden olmuştur inşallah bi kaç gün sonra kan testi ver klomen kullandıktan sonra hormon testi yapiyolar yumurta çatlamış mi diye sana yapmadılar mi orda gebelik var diye belli de oluyo?
Inşallah canım test yapmadım ondan önce kan testi ultrason falan yaptım herşey gayet normaldi klomeni kullandıktan sonra dr izine çıkmış bir kaç gün daha bekleyeyim diyorum inşallah vardır :anneadayı:

Beklemek çok zor bu kadar isterken :dua:
Cok haklisin canim bende bir bucuk sene bekledim her ay olur diye doktora gittim hazira ayinda yumurtaliklarimda tembellik oldugunu soylemisti klomeni oyle vermisti yumurta takibine gel dedi catlatma ignesi filan yapalim dedi ama ben gidememistim hatta gidemedigim icin bu ay beklentim yoktu oyuzden hatta adet gecikmesini de ilacin etkisi sanmistim oyuzden hemen test yapmamistim

Inşallah canım ama geçen hafta test yaptığım için umudum yok hayirlisi belki gec dollenme oldu bugun adet olmam lazım şuan hiç adet belirtisi de yok normalde çok agrım olur:işsiz: beklemedeyim yani
Stress yapma ondanda gecikir felan sakil ol hayırlısı nasılsa oyle olsun de başka şeylerle ilgilen

Canm daha yeni çocuk istiyorsun ve Hic bir sorunun yok allaha şükür ama şimdiden kendini bu kadar strese sokmussun Hic iyi ve normal bsy değil yapma bence senelerdir uğraşan insanlar var biraz zamana bırak stress yapincada çocuk olmuyor doktor bana demişti hep onu düşünürsen ilişki esnasında felan olacağı varsa olmaz sen boyle yaptıkça esin daha cok stress yapar ama onlar içine atıyor konuşamıyor bizim gibi onada yazik bende senin gibiydim anca kendime zarar verdim onun icin soyluyorum

Merhaba arkadaşlar ben bikonuda fikirlerinizi almak istiyorum adet duzenleyici ilaclarla berabermi hayıt kullanıyorsunuz yoksa ilaçları bırakıp hayıt kullanıp onunlami adet olmaya çalışıyorsunuz lütfen birileri cevaplasin

Canm daha yeni çocuk istiyorsun ve Hic bir sorunun yok allaha şükür ama şimdiden kendini bu kadar strese sokmussun Hic iyi ve normal bsy değil yapma bence senelerdir uğraşan insanlar var biraz zamana bırak stress yapincada çocuk olmuyor doktor bana demişti hep onu düşünürsen ilişki esnasında felan olacağı varsa olmaz sen boyle yaptıkça esin daha cok stress yapar ama onlar içine atıyor konuşamıyor bizim gibi onada yazik bende senin gibiydim anca kendime zarar verdim onun icin soyluyorum
Haklısın canım ama dışarıdan tepki almaya başlayınca bende iyice paronayak oldum artık kendimi tanıyamıyorum :mad:

Merhaba arkadaşlar ben bikonuda fikirlerinizi almak istiyorum adet duzenleyici ilaclarla berabermi hayıt kullanıyorsunuz yoksa ilaçları bırakıp hayıt kullanıp onunlami adet olmaya çalışıyorsunuz lütfen birileri cevaplasin
Merhaba canım, ilaç alma istersen ya da doktoruna danış canım, hayıt baya etkili bi şey çünkü kesin adeti düzenler diyorlar ama bilemiyorum. Seni yanlış bir şeye yönlendirmek istemem, doktoruna danışman en iyisi

Back