Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklısın canım ama dışarıdan tepki almaya başlayınca bende iyice paronayak oldum artık kendimi tanıyamıyorum
Bak canm bizim köylümüzün gelinleri ilk aydan hamile kalır ben iki haftalık gelindim aradilarki hamilemi diye uc aylik oldum eve baş sagligina gelen niye çocuğu yok hamile kalamıyormu bi sorunumu var bilmem ne bende cok kotu oldum her rüyada bebek her dakka bebek her saniye bebek o yuzden boşver etraftakileri anlatma korunuyorum de kapat konuyu esin içine ata ata hastalanır bak stressten kendinize yazik edersiniz Benm esim benim yüzümden bebekli olan yere gitmek istemiyordu

Teşekkür ederim canım doktorlar pek bitkisel yöntemlerden yana değiller ama yinede danismakta fayda var
Benim eşimin spermlerinin hareketi az, vitamin falan kullanıyor ben sordum valla doktora, incir kürü havuz kürü yapalım mı? Keçiboynuzu içsin mi diye, lafı ağzımdan aldın yapın tabi dedi, sen de sor, sormadan Allah korusun bi şey olur bi de

Aynen öyle canım negatif görmekten biktim her ay aynı belirtiler hamile gibiyim ama negatif o yüzden cumaya kadar bekliycem
Ayy beklemek de çok zor, başıma agrılar çıkıyo çok fena, her gün pasta böreğe sardım :) ev pastaneye döndü

Benim de göğüs uçlarım genişledi kaşınıyor çok fena, sol kaşıkta bazen batma oluyor ve iştahım fena
Benimde gecen gece fena kaşındı sicaktandir diye düşündüm ama cok uyuyorum 11de kalktığım halde suan uyumak istiyorum ve yatsam uyurum normalde gündüzleri Hic uyuyamam geceleride uyumam saatler sürer simdi ise pat hemen uyuyorum hemen Bide benim göğüs uçlarım çıkık değil normalde son bir buçuk haftadır uçları çıktı anlamadım yani arada yine içeri kaçıyorlar ama

İnşallah ayy güzel allahım dualarımızı geri çevirmez, senin de ilk bebekti dimi? Ben 32 yaşındayım sen kaçtı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…