Bak canm bizim köylümüzün gelinleri ilk aydan hamile kalır ben iki haftalık gelindim aradilarki hamilemi diye uc aylik oldum eve baş sagligina gelen niye çocuğu yok hamile kalamıyormu bi sorunumu var bilmem ne bende cok kotu oldum her rüyada bebek her dakka bebek her saniye bebek o yuzden boşver etraftakileri anlatma korunuyorum de kapat konuyu esin içine ata ata hastalanır bak stressten kendinize yazik edersiniz Benm esim benim yüzümden bebekli olan yere gitmek istemiyorduHaklısın canım ama dışarıdan tepki almaya başlayınca bende iyice paronayak oldum artık kendimi tanıyamıyorum
Yoookk yapmayalım adet gününü bekleyelim benceNaazzli58 canım benim durumlar nasıl? 4-5 günümüz kaldı, napsak test yapsak mı :)
Benim eşimin spermlerinin hareketi az, vitamin falan kullanıyor ben sordum valla doktora, incir kürü havuz kürü yapalım mı? Keçiboynuzu içsin mi diye, lafı ağzımdan aldın yapın tabi dedi, sen de sor, sormadan Allah korusun bi şey olur bi deTeşekkür ederim canım doktorlar pek bitkisel yöntemlerden yana değiller ama yinede danismakta fayda var
Var mı canım belirti ya da değişiklikYoookk yapmayalım adet gününü bekleyelim bence
Sen de mi testten bıkanlardansınDün adet olmam gerekiyodu agrım çok oldu habire gidip baktım yok bugünde olmadım cumaya kadar bekliyorum
Aynen öyle canım negatif görmekten biktim her ay aynı belirtiler hamile gibiyim ama negatif o yüzden cumaya kadar bekliycemSen de mi testten bıkanlardansın
Ayy beklemek de çok zor, başıma agrılar çıkıyo çok fena, her gün pasta böreğe sardım :) ev pastaneye döndüAynen öyle canım negatif görmekten biktim her ay aynı belirtiler hamile gibiyim ama negatif o yüzden cumaya kadar bekliycem
Vallah Hic bi belirtim hokey göğüs ağrımda hafifledi sadece ara ara sancı giriyor sol tarafa o kadar ya seninVar mı canım belirti ya da değişiklik
Neeee adet olmadinmiAynen öyle canım negatif görmekten biktim her ay aynı belirtiler hamile gibiyim ama negatif o yüzden cumaya kadar bekliycem
Benim de göğüs uçlarım genişledi kaşınıyor çok fena, sol kaşıkta bazen batma oluyor ve iştahım fenaVallah Hic bi belirtim hokey göğüs ağrımda hafifledi sadece ara ara sancı giriyor sol tarafa o kadar ya senin
Benimde gecen gece fena kaşındı sicaktandir diye düşündüm ama cok uyuyorum 11de kalktığım halde suan uyumak istiyorum ve yatsam uyurum normalde gündüzleri Hic uyuyamam geceleride uyumam saatler sürer simdi ise pat hemen uyuyorum hemen Bide benim göğüs uçlarım çıkık değil normalde son bir buçuk haftadır uçları çıktı anlamadım yani arada yine içeri kaçıyorlar amaBenim de göğüs uçlarım genişledi kaşınıyor çok fena, sol kaşıkta bazen batma oluyor ve iştahım fena
İnşallah ayy güzel allahım dualarımızı geri çevirmez, senin de ilk bebekti dimi? Ben 32 yaşındayım sen kaçtı?Benimde gecen gece fena kaşındı sicaktandir diye düşündüm ama cok uyuyorum 11de kalktığım halde suan uyumak istiyorum ve yatsam uyurum normalde gündüzleri Hic uyuyamam geceleride uyumam saatler sürer simdi ise pat hemen uyuyorum hemen Bide benim göğüs uçlarım çıkık değil normalde son bir buçuk haftadır uçları çıktı anlamadım yani
İnşallah inşallah evet ilk olcak 22 yaşındayım ben bi abla buldum kendimeİnşallah ayy güzel allahım dualarımızı geri çevirmez, senin de ilk bebekti dimi? Ben 32 yaşındayım sen kaçtı?
Ben de bi kardeş ohh yaaİnşallah inşallah evet ilk olcak 22 yaşındayım ben bi abla buldum kendime
Amanin amanınBen de bi kardeş ohh yaa
Batlarımız geçince güzel haberleri birbirimize verirken de sarılalım sıkı sıkıAmanin amanın
İnsallah olmasada saglik olsunBatlarımız geçince güzel haberleri birbirimize verirken de sarılalım sıkı sıkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?