Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar yardım!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya midem çok bulanıyor arkadaşlar ne alaka diyorum 23 de catlatma iğnesi olmuştum herşey kokuyor bana belim çok agriyor veasiri sancim oluyor ara ara iğnenin etkisi olabilirmi??
Igneden dir canim muhtemelen cunku gebelik belirtisi icin cok erken ama inşallah gebe kalırsın :)

• Beğen
Reactions: Dku
İnşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin bakalım 15 gün sonra kan testi yapcam
5 ocak gibi kan testi versen çıkar canım inşallah 15 gun çok fazla :)23 unde iğne vuruldun 25 inde hamile kalmış olsan 5 ocak da 12 günlük hamile olmus olursun ve kanda belli olur artış olmuşsa

cnm suanda varsa hamilelik cikmayabilir adetine bir iki gun kala yap derim sana anca belki olur bazen adetin geciktikten snrada idrarda cikabilir daha erken cnm
Nazancim nasilsin seninle aynı yaşta oldugumuz için merak ettim kendini nasil hissediyorsun benimde 19 aralık yumurtlama günümdü sende o gun iğne vuruldun yani hamile kaldıysak aynı zamanda kalmışız demektir bi belirtin var mi

Nazancim nasilsin seninle aynı yaşta oldugumuz için merak ettim kendini nasil hissediyorsun benimde 19 aralık yumurtlama günümdü sende o gun iğne vuruldun yani hamile kaldıysak aynı zamanda kalmışız demektir bi belirtin var mi

iyim cnm sen naslsn igneden snra 10.gunum ama hic bisi hissetmyorum cnm hic bi belirtide yok hamile degilim muhtemelen olmadi gibi ama bellide olmaz tabi

iyim cnm sen naslsn igneden snra 10.gunum ama hic bisi hissetmyorum cnm hic bi belirtide yok hamile degilim muhtemelen olmadi gibi ama bellide olmaz tabi
Bende iyim canim bende çok değişik belirtiler var ya :) piskolojik olduğunu sanmıyorum cunku çok belirgin belirtiler

ignenin etkisi gecmemistir die daha test yapmyorum cnm 12. Gunde ignenin etkisi gecyo felan diyolardi bende oyuzden beklyorum cnm 14.gun olsun ole test yapacam umudumda pek yok zaten cnm
Neden böyle umitsizsin ya sıkıntınız yok iğne vuruldun ilac kullandın neden olmasin ki

bilmiyirum ama 3 senedir korunmadiigmiz halde olmadi smdi igne vuruldum ve hic bi belirtide yok oyuzden umitsiige kapaliyorum ve hic olmicakmis gbi hossediyorum nieyse
bende hiç olmayacakmış gibi hissediyorum sanki hiç anne olamayacakmış gibi Ama inşallah Rabbim nasip eder paylaşırız burdan güzel haberlerimizi:)

bilmiyirum ama 3 senedir korunmadiigmiz halde olmadi smdi igne vuruldum ve hic bi belirtide yok oyuzden umitsiige kapaliyorum ve hic olmicakmis gbi hossediyorum nieyse
Ama böyle sürekli ümitsiz olma ki stres yapmayasin streste engel oluyor olmasına insan lar 10 yil uğraşıyor sen 3 yil uğraşmışsın çok mu :)Ben umitliyim senden inşallah olacak

Kızlar ya ben polikistik overliym bilenler bilir yumurtlama problemim var. Adetlerim düzensiz 2.5 yıllık evliyim. Tedaviye başladık ilk etapta dört ay klomenle stresliyim açıkçası. Klomen bitti yumurta takibi yaptıramyrm çalıştığım için izin de problem. Bi sıkıntım var üç haftadır hastayım griple başladı öksürük boğaz enfeksiyonu devam ediyor geçmiyorda sizlere sorum. Şuan bişey yok tabi hamilelik falan ama ben ilaç içemiyorum korkumdan. İlaçlara yan etkisi olur yada ne bileyim sağlam ve büyüyen yumurtalar varsa onlara zararı olur diye. Yanlış mı düşünüyorm ki bi yardımcı olsanız
Ebrucum nerelerdesin bi gelişme var mi iğne vurulmuştun en son

Kızlar ya ben polikistik overliym bilenler bilir yumurtlama problemim var. Adetlerim düzensiz 2.5 yıllık evliyim. Tedaviye başladık ilk etapta dört ay klomenle stresliyim açıkçası. Klomen bitti yumurta takibi yaptıramyrm çalıştığım için izin de problem. Bi sıkıntım var üç haftadır hastayım griple başladı öksürük boğaz enfeksiyonu devam ediyor geçmiyorda sizlere sorum. Şuan bişey yok tabi hamilelik falan ama ben ilaç içemiyorum korkumdan. İlaçlara yan etkisi olur yada ne bileyim sağlam ve büyüyen yumurtalar varsa onlara zararı olur diye. Yanlış mı düşünüyorm ki bi yardımcı olsanız
Pardon ya iğne vurulmamışsın ilaç içmiştin bi gelişme var mi hamile misin:)

Ben de bugün kullanmaya başladım klomeni.sağda pko varmış.beş aydır olmuyor bebek.yalnız bana bugün adetin 3.günü başla dedi doktor ve on gün boyunca günde iki tane içeceksin dedi.genelde beş gün kullanmış herkes bana niye öyle yazdı acaba.ayın 25nde de mutlaka gel dedi
Canım sende bi gelisme var mi lütfen haberdar edin bizi bende kullanıcam o yuzden merak ediyorum: )

Back