- 20 Aralık 2017
- 123
- 18
- 13
- 28
- Konu Sahibi Ebruaydogan06
Kaç gun var peki adeti neBende sonuç bekliyorum kısmet bakalim adetin gecikirse 2 gün sonra kan testi yap dedi doktorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç gun var peki adeti neBende sonuç bekliyorum kısmet bakalim adetin gecikirse 2 gün sonra kan testi yap dedi doktorum
9 gün ama kendimi kaptırmak istemiyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyorumKaç gun var peki adeti ne
Haklisin tabi baya da varmış zaten herhangi bi belirti hissediyor musun9 gün ama kendimi kaptırmak istemiyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum![]()
Yerleşme olur mu ki canım ocağın 1 de adet olacağım yerleşme kanaması olsa adet geçince olmuyor mu yada bilmiyorum ki pko bunun burası işteCanım açık renkse yerleşme olabilir :) İnşallah öyledir ya ne güzel olur demi:)bak alim eğer 2 gun sürer biterse yerleşmedir insallah
Adetten önce oluyor canim hatta adet günlerinde olan bile var adetle yerlesme kanamasi çok karıştırılıyor bu yüzden adetten 2 gun önce falan oluyor genelde yerlesme yerleşti inşallah bebegin:)Yerleşme olur mu ki canım ocağın 1 de adet olacağım yerleşme kanaması olsa adet geçince olmuyor mu yada bilmiyorum ki pko bunun burası işte
Tabi yerlesme kanamasi pembe veya kahverengi oluyor lekelenme şeklinde oluyor ve az oluyor adetten çok farkli yaniYerleşme olur mu ki canım ocağın 1 de adet olacağım yerleşme kanaması olsa adet geçince olmuyor mu yada bilmiyorum ki pko bunun burası işte
Yerleşme kanamasi yumurtlamadan 9 veya 12 gun sonra oluyormusYerleşme olur mu ki canım ocağın 1 de adet olacağım yerleşme kanaması olsa adet geçince olmuyor mu yada bilmiyorum ki pko bunun burası işte
Sen son adet tarihini bana söyle ben hesaplarım şimdiYerleşme olur mu ki canım ocağın 1 de adet olacağım yerleşme kanaması olsa adet geçince olmuyor mu yada bilmiyorum ki pko bunun burası işte
Yaptım Canım 3 gündür her sabah yapıyorum hep negatif sabah doktora gidiyim en iyisiTest yaptin mi canim belki hamilesindir
Canım en son adet tarihim 5 Aralık. Aralık ın birinde başladı beşinde bittiSen son adet tarihini bana söyle ben hesaplarım şimdi
Belki idrara henüz geçmemiştir hcg hormonu o yuzden kan ver doktora git canim aynen üzülme yaYaptım Canım 3 gündür her sabah yapıyorum hep negatif sabah doktora gidiyim en iyisiD Deniz25190325
Kaç gun de bir adet görüyorsun canim oda lazım hesaplayıcı lar varya internette ordan bakıyorumCanım en son adet tarihim 5 Aralık. Aralık ın birinde başladı beşinde bitti
Gittim canım bugün gebelik yok hala bana klomen progestan veriyor doktor adet olamadım diyorum anlamıyor doktor da bi tuhaf.Belki idrara henüz geçmemiştir hcg hormonu o yuzden kan ver doktora git canim aynen üzülme ya
Canım pazartesi üç yumurtam vardı ve çatlatma iğnesi yapıldı.26 akşam ilişki oldu.36 saat sonra yani.ama tek ilişki oldu malesef çünkü eşim çok hastaydı.bu ay ümidim yok o yüzden.ama az önce idrar testi yaptım pozitifti.muhtemelen iğnenin etkisinden dolayı çıktı.bilmiyorum yani tek ilişkiyle biraz zor ama nasip artıkCanım sende bi gelisme var mi lütfen haberdar edin bizi bende kullanıcam o yuzden merak ediyorum: )
Doktorlar gercekten tuhaf yaGittim canım bugün gebelik yok hala bana klomen progestan veriyor doktor adet olamadım diyorum anlamıyor doktor da bi tuhaf.
Olur canım ya neden olmasın çift çizgi çıkmış kolay kolay çıkmaz ki o :) bence hamilesin tebrik ederimCanım pazartesi üç yumurtam vardı ve çatlatma iğnesi yapıldı.26 akşam ilişki oldu.36 saat sonra yani.ama tek ilişki oldu malesef çünkü eşim çok hastaydı.bu ay ümidim yok o yüzden.ama az önce idrar testi yaptım pozitifti.muhtemelen iğnenin etkisinden dolayı çıktı.bilmiyorum yani tek ilişkiyle biraz zor ama nasip artık
İğnenin kaçıncı günü yaptın testiCanım pazartesi üç yumurtam vardı ve çatlatma iğnesi yapıldı.26 akşam ilişki oldu.36 saat sonra yani.ama tek ilişki oldu malesef çünkü eşim çok hastaydı.bu ay ümidim yok o yüzden.ama az önce idrar testi yaptım pozitifti.muhtemelen iğnenin etkisinden dolayı çıktı.bilmiyorum yani tek ilişkiyle biraz zor ama nasip artık
7.gunu yaptırmış canımİğnenin kaçıncı günü yaptın testi
Hııı iğnenin etkisidir o geçen ay 10. Gün yapmıştım negatifti sonra 13. Gün yaptım pozitifti ama kanda 2.23 çıktı hcg adet geçmesini beklemek en iyisi ama elimizde olmuyo işte7.gunu yaptırmış canım
Sen hamile misin canimHııı iğnenin etkisidir o geçen ay 10. Gün yapmıştım negatifti sonra 13. Gün yaptım pozitifti ama kanda 2.23 çıktı hcg adet geçmesini beklemek en iyisi ama elimizde olmuyo işte