Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar yardım!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yerleşme olur mu ki canım ocağın 1 de adet olacağım yerleşme kanaması olsa adet geçince olmuyor mu yada bilmiyorum ki pko bunun burası işte
Adetten önce oluyor canim hatta adet günlerinde olan bile var adetle yerlesme kanamasi çok karıştırılıyor bu yüzden adetten 2 gun önce falan oluyor genelde yerlesme yerleşti inşallah bebegin:):anneadayı::KK200:

Canım sende bi gelisme var mi lütfen haberdar edin bizi bende kullanıcam o yuzden merak ediyorum: )
Canım pazartesi üç yumurtam vardı ve çatlatma iğnesi yapıldı.26 akşam ilişki oldu.36 saat sonra yani.ama tek ilişki oldu malesef çünkü eşim çok hastaydı.bu ay ümidim yok o yüzden.ama az önce idrar testi yaptım pozitifti.muhtemelen iğnenin etkisinden dolayı çıktı.bilmiyorum yani tek ilişkiyle biraz zor ama nasip artık

Canım pazartesi üç yumurtam vardı ve çatlatma iğnesi yapıldı.26 akşam ilişki oldu.36 saat sonra yani.ama tek ilişki oldu malesef çünkü eşim çok hastaydı.bu ay ümidim yok o yüzden.ama az önce idrar testi yaptım pozitifti.muhtemelen iğnenin etkisinden dolayı çıktı.bilmiyorum yani tek ilişkiyle biraz zor ama nasip artık
Olur canım ya neden olmasın çift çizgi çıkmış kolay kolay çıkmaz ki o :) bence hamilesin tebrik ederim

İğnenin kaçıncı günü yaptın testi

Back