Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar yardım!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ben çatlama ignesinden 1 hafta sonra kan vermiştim hamile çıktım çünkü hcg hormonu var ilaçta hamilelik hormonu veriyor vücuda idrar testide yapsan 2 çizgi çıkabilir 15gün dolsun sonra kan ver canim inşallah vardır bebegin sabırsız oluyor insan cok haklisin
Seni cok tecrubeli gordum o yuzden bir sorum olucak izninle
Simdi bu ay ilk kez klomen kullandim.nisan 21 sat - mayis 17 bat tarihim.Ama 16 sinda ramazan basliyor.orucu kacirmamak adina 14 mayista kan ve idrar testi yapsam cikar mi?
Arti benim gebe kalamama gibi bi sorunum yok
Bu ay ilk kez korunmadik ilk klomen kullanisim gebeligi hizlandirmak adina kullandim.15 tatiline denk getirmek icin cunku

Seni cok tecrubeli gordum o yuzden bir sorum olucak izninle
Simdi bu ay ilk kez klomen kullandim.nisan 21 sat - mayis 17 bat tarihim.Ama 16 sinda ramazan basliyor.orucu kacirmamak adina 14 mayista kan ve idrar testi yapsam cikar mi?
Arti benim gebe kalamama gibi bi sorunum yok
Bu ay ilk kez korunmadik ilk klomen kullanisim gebeligi hizlandirmak adina kullandim.15 tatiline denk getirmek icin cunku
Canım merhaba cevap verecektim de sanırım hamilesin takvimin var gözün aydın diyeyim o zaman Allah kucağına almayı nasıp etsin inşallah bizede nasip etsin Rabbim :KK200::halay:

Nazan nasılsın canım merak ettim bi gelişme var mi

iyim cnm sen nasilsin ben 3 ay klomen tedavisinden sonra biraktim daha hastaneye gitmedim cnm surkeli adet duzensizligi yasiyorum ama cocuk iicn tedaviye baslamicam temrardan suanda dusunmuyorum sen naptin cnm tedavi devam ediyor mu

iyim cnm sen nasilsin ben 3 ay klomen tedavisinden sonra biraktim daha hastaneye gitmedim cnm surkeli adet duzensizligi yasiyorum ama cocuk iicn tedaviye baslamicam temrardan suanda dusunmuyorum sen naptin cnm tedavi devam ediyor mu
Anladım canım geç oldu biraz kusura bakma bende 3 ay klomen kullandım 3.ay 4 yumurta vardı hamile kaldım ama dış gebelik oldu sonlandirildi şimdi 3 ay korunucaz sonrasında rahim filmi cekilicem inşallah olur sağlıklı bi şekilde.sanada inşallah nasip eder rabbim tüm isteyenlere icindede bize

Dış gebelik olunca 1 hafta hastahanede yattım zor bi süreçti allah kimseye yasatmasin adet duzensizligin varsa çok ihmal etme canım

Back