Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar yardım!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben anlıyorum bu testlerden tabi doktor daha doğru bilir ama bana fsh sınırda gibi geldi 10 un üstünde olmamasi lazım senin 10.2 prolaktin de çok azıcık yüksek kendi sonuclarimla karşılaştırıp yazicam
Hadi ya prolaktinde gebeliğe engel fsh de klomen bi ise yaramaz o zaman

Insallah kalmışsındır bu ay canım temiz mis herşey yani büyük bi sıkıntın yokmuş o yarayı da halleder doktor allah gönlüne göre versin bizimde yazilarimizi okuduysan hemen hemen aynı durumdayız hepimiz bende hsg cekilicem ocakta ve klomene basliycam hakkımızda hayırlısı: )
Insallah kalmisimdr insallah kadinlar kulubu olarak kim isterse herkes bu ay hamile kalmistir yazilarinizi okudum ama hersey nasip ben bile cok umud etmek istemiylrum sonra hayal kirikligi asiri olmasin diye

Bende napayım canim anlattığım gibi sana birsey sorucam ben şimdi 22 ocakta rahim filmi cekilicem ya 3 ocak gibi adet olucam klomene 7 ocak baslayip 11 ocakta bitiricem 10 gun düzenli ilişki olacak ve 22 sinde hsg cekilicem ozamana gebelik olrsa belli olur degilmi zaten gebelik ihtimali varken çekmezler diye düşünüyorum ama ya 6 aydır bekliyorsunuz bugün çekmez zorundayız derlerse napicam cunk u çok sira var
Canim hsg filmi adetin biter 3 gun icinde cekilir gerisi sakincali

ins cnm ama hicde umudum yok 3 senedir hic bi sorunumuz olmadiig halde gebelik olusmadi smdi bu ayda igneden dolayi oluckamis gbi gelmyo gecen senede bir ay klomen kllanmstim sadece ozaman kaynanmlarla oturuyoduk iliskilere dikkat etmeidm hamilelik olmadida oyuzden smdi oluckamis gbi geliyo bir yandan ama snrada 3 senedr olmamista simdimi tutacak diyorum bilmyorum ck karamsarim herlde ins allah tum isteyenlere nasip eder cnm
Böyle düşünme canım bu ilaç çok etkili sen bide ignede vuruldun mutlaka tutmuştur ikiz olma şansı da yüksek hadi hayırlısı bakalım :)

Böyle düşünme canım bu ilaç çok etkili sen bide ignede vuruldun mutlaka tutmuştur ikiz olma şansı da yüksek hadi hayırlısı bakalım :)

bu sekilde hamile kalan cok kisi de var ama belki saati tutmamistir die dusunuyorum igneyi vurulduktan 36 saat sonra ilikiye giriyolarmis bana doktor ole demedi igneyi vurulduktan bir gun sonraki aksam iliskiye girin devam edin ole dedi bende hic saat tutmadim aksam ve sabh iliski oldy hep denk getirmek icin ama bakalim hayirlsii allah naisp ederse bi sekilde olur tbi

bu ekilde hamile kalan cok kizi de var ama belki saati tutmamistir die dusunuyorum igneyi vurulduktan 36 saat sonra ilikiye giriyolarmis bana doktor ole demedi igneyi vurulduktna bir fun sonraki aksam iliskiye girin devam edin ole dedi bende hic saat tutmadim aksam ve sabha iliski oldi hep denk getirmek icin ama bakalim hayirlsii allah naisp ederse bi sekilde olur tbi
Tabi canim sen hiç saatlere takılma doktorda doğru 36 saat diyende doğru ben umitliyim senden illaki denk gelmiştir eğer gelmediysede umidimizi kaybetmeyelim bizde anne olucaz elinde sonunda:);)

Back