Kizlar merhaba bende 1 sene 2 aylik evliyim. Devlette devmali bi doktora gdyordum. 6 aydr ama bi sonuca ulasamdim hormon sonuclarm surekli noraml normal deyip deyip durdu. Sonrada 1 sene boyunca hamile.kalmadigim icin beni infertile bolumune yonlendrdi. Neyse kizlar benim adetlerim duzensizdr hep . bana duzenlemek icin dienille verdi bende 1 ay bile duzenli kullanmdm biraktm dogum kontrol hapi oldugu icin. Infertile bolumunde tekrar hormon ve progesteron testi esim muayene sperm testi feln sonuclar esimin cok iyi ckti. Bende kzdm. Hc br is ilerlemedi evde icim skldi. Ozelde bi doktara basladim. Tavsiye uzerine. Ilk gttigim gun adetimin 3. Gunuydu. Alttan muaynee oldum. Ve bende yumurtlama tembelligi oldugini ogrendim. Ve devletteki doktorum hormon sonucalrimin hepsine normal demesi halinde ozeldeki doktorum östrojen hormonun dusuk dedi yani pko oluyo. Neyse o gun bana klomen verdi 12 aralaik klomene basladim 16 sinda klomen btti adetmde btti doktorum hsg icin adetin btince rabdevu al demisti adetim btince aldim. Bu persemebe anestezyle hsg filmi cekildim sonucalrm temiz ckti. Sadece 2.5 cm capinda yaram var doktorum onu yakicak. Dun tekrar gttim sag tarafmda yumurtlamam oldugunu soyledi ve hala yumurtlaman devam ediyor dedi. Simir tetsi icin akinti aldi benden dun verdim en gec haftaya cumaya cikicak. Hsg cekildkten sonra bana agri kesici ve anbiyotik yazdi. Antibiyotigim dun aksam btti. Dun gttigimde de östrojen hormonum dusuk oldugu icin onun icin bi ilac verdi. Dun ve pazar aksamina kadar iliski onerdi pazartesi tekrar gtcem kizlar bakalim ilk denememiz bu sekilde