Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar yardım!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ebru Aydoğan..... eşimin ileri hareketli ve yerinde hareketli sperm sayısı %5 di ve morfoloji normal %5 anormal %95 di. Varikosel teşhisi ile ameliyat oldu 2016 ocak ta. Morfoloji spermin kalitesini şekillerinin düzgün olup olmadığını düzgünce ilerleyip ilerlemediğinin anlaşılmasıdır. Bizim için önemli olan ileri hızlı hareketli sperm sayısıdır çok düşük değil ama daha iyi olabilir ama yerinde hareketli sperm sayısı da ilaçla ileri hızlıya dönüştürülebilir. Yüzdelik dilim dışında birde milyon olarak adlandırılan bir tablo var burda göremedim milyonluk olarak ama muhtemelen 100 milyon üzerinden değerlendiriliyordur net bilmiyorum ama eğer öyle ise 25 milyon sperm var demektir 1 sperm 1 yumurtayı dölleyip gebe kalınabiliyorsa arkadaşınızın hamile kalma olasılığı da siz hesaplayın. Allah sizden de razı olsun inşallah anlatabilmişimdir canım sormuştum senin için cevap bu.. İcin rahat olsun
Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun senden de o cevap veren arkadaştan da.yani sonuçlar normal gibi o zaman tedaviye devam klomen inşallah işe yarar.çok sağol canım

Morfoloji iyi. İleri hızlı hareketli sperm az düşük yerinde hareketli spermler ilaçla biraz canlanırsa daha da iyi olur. Ancak kötü diyemeyiz. Canım böyle yorumlamis sen doktorunla yine konuş anlat
Tamam canım çok sağol valla kaç gündür düşün düşün iyice yoruldum.Allah razı olsun.inşallah hepimiz hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz.

Canım düşük olsaydı normal olmayacak olsaydı doktor derdi ki eşinin düşük ona da tedavi verelim. İçini karartma anlıyorum bende senin Gibiyim bi an önce olsun istiyorum sorun neyse hemen çözülsün istiyorum ama biraz da akışına bırakmak lazım mesela kime sorduysam çocuk istiyoruz ama olmuyo diyen. Hepsi kafamızda yokken umurumuzda değilken supriz oldu diyor. Yanii biz böyle kafaya takıp eşimizle çocuk için yakınlasirsak hayattan da zevk alamayız.. Pozitif düşün Rabbime sığın bol bol dua et selati tefriciyeye niyetlen. Birde hz Zekeriya a.s çocuk isteme duası var onu çek zikir gibi düşmesin dilinden. Verecek olan Rabbim o kulunu sıkıntıda bırakmaz bizi bizden çok sever daha çok düşünür. Kalbin gönlün ferah olsun tamam mı
Canım o kadar güzel yazmışsınki valla çok sağol haklısın evet düşündükçe gerildim iyice.evet dua herkapının anahtarı.inşallah rabbim hepimizi güldürür yakın zamanda hayırlısıyla.ilgin için gerçekten teşekkür ediyorum

Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun senden de o cevap veren arkadaştan da.yani sonuçlar normal gibi o zaman tedaviye devam klomen inşallah işe yarar.çok sağol canım
Aminn cümlemizden razı olur inşallah. İçini ferah tut canım verecek olan Rabbim sen kabini karartma ama bol bol yedir içir. Enerji veren spermlere iyi gelen yiyeceklerden

Canım o kadar güzel yazmışsınki valla çok sağol haklısın evet düşündükçe gerildim iyice.evet dua herkapının anahtarı.inşallah rabbim hepimizi güldürür yakın zamanda hayırlısıyla.ilgin için gerçekten teşekkür ediyorum
Canım ne demek rica ederim. Dilim döndüğünce yardımcı olmak istedim. Facebook kullanıyorsan eğer polikistik over (pko destek var) katil o gruba pişman olmazsın

esimde keis boynuzuna baslcakti cnm iceyim diyodu pekmez felan yapiyorum surekli esime nar da aslnda sperm sayisini yukseltiyomus esmede doktor solemisti biz cabalayalimda allah ne zaman nasib ederse ozaman olacak ins
İnsallah canim vardır hayırlı bi zamani Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman nasip etsin inşallah

Herkese merhaba ben bugun katıldım buraya doktorum Bana da klomen verdi eşimde ve bende hicbir sorun olmadığını söyledi doktorumuz tüm testlerimiz yapıldı ben sadece rahim filmi çekilmedim yumurtlama problemim de yok ama doktor kesin catlama olsun diye klomen verdi ocak ayinda adet 5.gun basliycam bi tavsiyeniz var mi acaba kalır mıyım bilmiyorun

Bu arada 16 aylık evliyiz yaklaşık 10 aydır hiç korunmadık eşim 30 ben 21 yaşındayım ilk defa tedaviye başladık o yuzden heyecanlıyım ocak ayına kadar hamile kalmazsam rahim filmi cekilicem başka bi hastahanede .geçen ay soğan kürü yaptim bu ay incir havuç kürü yapıyorum bu ay kendiliginden kalırsam kalıcam kalmazsam ocak 3 regl tarihim 7 ocakta klomene basliycam genel olarak böyle bilgilerim

Bu arada 16 aylık evliyiz yaklaşık 10 aydır hiç korunmadık eşim 30 ben 21 yaşındayım ilk defa tedaviye başladık o yuzden heyecanlıyım ocak ayına kadar hamile kalmazsam rahim filmi cekilicem başka bi hastahanede .geçen ay soğan kürü yaptim bu ay incir havuç kürü yapıyorum bu ay kendiliginden kalırsam kalıcam kalmazsam ocak 3 regl tarihim 7 ocakta klomene basliycam genel olarak böyle bilgilerim

cnm bide esimle 3 uildir evliyiz hic bi sorunumuz yok ben 21 esim 30 yasinda hsg cekldim hamlelik olmaid bu ay klomej kllandim dun igneyi vuruldum suanda beklemedeyim ayriyetten kllandigim bisi yok benim ama vitamin kullannlarda var vitamin alablirsin bana oncedne doktor folik asit vermsti 3 ay kllandim snra vitince daha almadim ilavi cnm

cnm bide esimle 3 uildir evliyiz hic bi sorunumuz yok ben 21 esim 30 yasinda hsg cekldim hamlelik olmaid bu ay klomej kllandim dun igneyi vuruldum suanda beklemedeyim ayriyetten kllandigim bisi yok benim ama vitamin kullannlarda var vitamin alablirsin bana oncedne doktor folik asit vermsti 3 ay kllandim snra vitince daha almadim ilavi cnm
Nazan2 benimde vitaminlerim eksikti 2 aydır kullandım düzeldi folik asit kullanıyorum hala bitene kadar kullanıcam hsg devlet hastahanesinde mi cekildin çok korkuyorum zor oldu mu ağrın falan oldumu bide bana doktor igne vermedi sadece klomen verdi sabah akşam icicem 5 gune bitecek sen nasil kullaniyorsun uzun oldu kusura bakma ama cevap verdin teşekkür ederim

Bu arada insallah hamile kalırsın canim beklemedeymissin bizi de haberdar et olur mu

cnm bide eismle 3 tildir evliyiz hic bi sirunumuz yok ben 21 esin 30 yasinda hsg cekldim hamlelik olmaid bu ay klomej kllandim dun igneyi vyruldum suanda beklemedeyim ayriyetten kllandigim bisi yok benim ama vitamin kullannalarda var vitamin alablirsij bana oncedne doktor folik asit vermsti 3 ay kllandim snra vitince daha almadim ilavi cnm
Nazan2 benimde vitaminlerim eksikti 2 aydır kullandım düzeldi folik asit kullanıyorum hala bitene kadar kullanıcam hsg devlet hastahanesinde mi cekildin çok korkuyorum zor oldu mu ağrın falan oldumu bide bana doktor igne vermedi sadece klomen verdi sabah akşam icicem 5 gune bitecek sen nasil kullaniyorsun uzun oldu kusura bakma ama cevap verdin teşekkür ederim

cnm ben hep ozel hastaneye gidiyorum ozel hastanede 300 tl veridm ve anestezili cekldim hic bisi anlamadm cok rahatti uyandgmdada hic agrim olmadi hafif adet olcakmisim gbi bi agri vardi ama agri bile denemez ck rahatti oyuzden anesteizli yapmani tavsiye ederim cogu kisi anestezi almadan cok agri cekmis anesteizli ck rahatti cnm bende senn gbi ilk 5 gun sabah ve aksam olarak klomen kllandim bi kac gun sonrada doktora gittim yumurtaliklarim iki tane olusmus biri 22 biri 21 mm snra yumurta catlatma igneis verdi bunu vuurl yairn aksam itibaren ikisku olucak dedi ama igneyi vurulmakda sart degil eger hasta olursan 3.gunu kebdin klomne al kllan dedi adetin 13.gunude iliskiye girin dedi tekrar igne vurulmana kontrolede gelmene gerke yok deid 3 ay bole devam etsn dedi cnm bende dun catlatma ignesini vuruldum beklemedeyim cnm

Nazan 2 anladım canım inşallah kalırsın muhtemelen çünkü iyi büyümüş yumurtalıklar ignede olmuşsun doktor bana hiç gel demedi kontrole zaten bu ay adetim geçti de ocakda basliycam klomene iç dedi 1 hafta düzenli ilişki olsun dedi adet olmazsan gebelik testi ver dedi olursan tekrar klomen vericem dedi ben yani ogrenemiycem yumurtalarim büyümüş mü diye ignede vermedi böyle nasil kalicam bilmiyorum ya ben devlet hastahanesinde randevu almıştım hsg icin 6 aydır bekliyorum çekilmeyi ocak 22 de cekilicem umarım çok zor olmaz burda özeller cok pahalı 600 diyorlar hsgye ona gidemem ama mecbur cekilicem belki tuplerde sıkıntı vardır.klomen kistte yapiyomus inşallah bizde yapmaz incir havuç kürü falan yaptin mi hiç soğan falan

ins cnm 8 ocakda adet olmam gerekiyo bakalik ins hayirli haberleir veririm burdan
Nazan 2 anladım canım inşallah kalırsın muhtemelen çünkü iyi büyümüşyumurtalıklar ignede olmuşsun doktor bana hiç gel demedi kontrole zaten bu ay adetim geçti de ocakda basliycam klomene iç dedi 1 hafta düzenli ilişki olsun dedi adet olmazsan gebelik testi ver dedi olursan tekrar klomen vericem dedi ben yani ogrenemiycem yumurtalarimbüyümüş mü diye ignede vermedi böyle nasil kalicam bilmiyorum ya ben devlet hastahanesinde randevu almıştım hsg icin 6 aydır bekliyorum çekilmeyi ocak 22 de cekilicem umarım çok zor olmaz burdaözeller cok pahalı 600 diyorlar hsgye ona gidemem ama mecbur cekilicem belki tuplerde sıkıntı vardır.klomen kistte yapiyomus inşallah bizde yapmaz incirhavuç kürü falan yaptin mi hiç soğan falan

ins cnm 8 ocakda adet olmam gerekiyo bakalik ins hayirli haberleir veririm burdan
Nazan 2 anladım canım inşallah kalırsın muhtemelen çünkü iyi büyümüşyumurtalıklar ignede olmuşsun doktor bana hiç gel demedi kontrole zaten bu ay adetim geçti de ocakda basliycam klomene iç dedi 1 hafta düzenli ilişki olsun dedi adet olmazsan gebelik testi ver dedi olursan tekrar klomen vericem dedi ben yani ogrenemiycem yumurtalarimbüyümüş mü diye ignede vermedi böyle nasil kalicam bilmiyorum ya ben devlet hastahanesinde randevu almıştım hsg icin 6 aydır bekliyorum çekilmeyi ocak 22 de cekilicem umarım çok zor olmaz burdaözeller cok pahalı 600 diyorlar hsgye ona gidemem ama mecbur cekilicem belki tuplerde sıkıntı vardır.klomen kistte yapiyomus inşallah bizde yapmaz incirhavuç kürü falan yaptin mi hiç soğan falan

cnm ben hic bugune kadar ole kür felan yapmadim sadece giidp klomen kllandm ve doktorun seni takip etmesi lazim cnm kebdiliindende catlamayabliyo kist yapablir ilac bitince gitmen gerekyo kontrol icin devlet hep ayni cnm cok zor olyo isini halletmek ben oyuzden artik devlete gitmiyorum rizede yasiyorum burdaki ozle hastaneye gidiyorum cnm hsg yide baya uyguna cektoler ozaman cnm benim orasi baya pahaliymis

Back