Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar yardım!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bazen idrar testinde cikmayabiliyor cnm kanda baktirman laizm ama ins hamissindir asilamada %15 ihtimal var ama asilamayla hamle kalanlarda var allah nasip ederse olur ins cnm
Canım ben kendiligimden 3 senedir adet olmuyorduk cok sukur elhamdurullah kendiliginden adet oldum gebe degilim kanda baktirdim ulturosonla da bakti 3 santim yumurtan buyumus dedi ama catlamamis bunada sukur adet sokturucu kullanmadm kendi geldi ilk defa hatta cok korktm :( yarin kendi doktoruma gidiyorum kadin dogum bakalm o ne dicek yavrun eeee canim. Sen ne yaptin pekii

Selam kızlar bugün adetimin 12. Günü ilk kez klomen kullandım bu ay adetimin 5. Günü başladım günde iki tane 5 gün içtim. Yalnız klomen bittikten sonra 4 gündür kabızlık yaşıyorum affederdiniz tuvaletimi yapamıyorum artık makatim da yanma ve acı başladı klomen yapmış olabilir mi ?

Selam kızlar bugün adetimin 12. Günü ilk kez klomen kullandım bu ay adetimin 5. Günü başladım günde iki tane 5 gün içtim. Yalnız klomen bittikten sonra 4 gündür kabızlık yaşıyorum affederdiniz tuvaletimi yapamıyorum artık makatim da yanma ve acı başladı klomen yapmış olabilir mi ?
yapabilir en az 2 lt su iç yemekde hafif ye ben klomenden 5 6 gun sonra kabız oldum sonra yemegı sebze seçtim bol su iç

yapabilir en az 2 lt su iç yemekde hafif ye ben klomenden 5 6 gun sonra kabız oldum sonra yemegı sebze seçtim bol su iç
Aynen canım bol bol su içiyorum zaten ilacın yan etkisi varsa kaybolsun diye ona rağmen böyle oldum bu ilaç hamilelik hormonu salgilatiyor sanki bütün etkileri hamilelik gibi oysa daha yumurtlama dönemine yeni giriyorum.

Aynen canım bol bol su içiyorum zaten ilacın yan etkisi varsa kaybolsun diye ona rağmen böyle oldum bu ilaç hamilelik hormonu salgilatiyor sanki bütün etkileri hamilelik gibi oysa daha yumurtlama dönemine yeni giriyorum.
evet sonrasında baş dönmen oluyormu benim arada oluyo ilaç bittikten sonra bile hamilelik sanıyo insan

Arkadaşlar ben kendiligimden adet oldum doktora gittim sag tarafta yumurtam buyumus catlamamis bu ay dogum konturol hapi verdi 21 gun daha sonra igne vermecmis yumurta buyutmek icin klomenle 2 ay tedavi gorduk olmadi

Arkadaşlar ben kendiligimden adet oldum doktora gittim sag tarafta yumurtam buyumus catlamamis bu ay dogum konturol hapi verdi 21 gun daha sonra igne vermecmis yumurta buyutmek icin klomenle 2 ay tedavi gorduk olmadi
BENDEDE OLMUŞTU AMA BANA İĞNE VERMEDİ BİRDE YİNE KLOMENİ DAYADI BENİMDE BUAY 2.AYIM KLOMENDE EŞİNE BAKTIRDIN MI BEN BU HAFTA EŞİME BAKTIRCAM SONRA RAHİM FİLMİ ÇEKİLECEM

BENDEDE OLMUŞTU AMA BANA İĞNE VERMEDİ BİRDE YİNE KLOMENİ DAYADI BENİMDE BUAY 2.AYIM KLOMENDE EŞİNE BAKTIRDIN MI BEN BU HAFTA EŞİME BAKTIRCAM SONRA RAHİM FİLMİ ÇEKİLECEM
Eşime en basta bakıldı canım rahim.filimi.cekildi ondada sorun yok bana igne vericem dedi yumurta buyuten sonra catlatma ignesi yapicaz dedi

Eşime en basta bakıldı canım rahim.filimi.cekildi ondada sorun yok bana igne vericem dedi yumurta buyuten sonra catlatma ignesi yapicaz dedi
KAÇ TANE YUMURTAN OLUYO AYDA . BİRAZ İYİ BESLEN STRES YOK.EŞİNDE İYİ BESLENSİN SORUN OLMASADA BEN ŞİMDİDEN KOCAMA KEÇİBOYNUZU ÖZÜ ÇAKŞIR SUYU İÇİRİYOM .KAÇ AYDIR DENİYORSUN ADET DÜZENSİZLĞİN VARMI

Kızlar bana da cevap verin lütfen ne yapacağımı bilmiyorum. 1.5 yıllık evliyim 1 dış gebelik 2 düşük yaşadım. Bütün tahliller herşey yapıldı temiz çıktı. Son düşükten sonra hiç gebelik olmadı. Yumurtlama da sorun yok. Doktor klomen yazdı başta bende istedim ama şuan kullansammı kararsız kaldım sizce ne yapayım? Doktor bu ilacın bi zararı olmadığını söyledi

Kızlar bana da cevap verin lütfen ne yapacağımı bilmiyorum. 1.5 yıllık evliyim 1 dış gebelik 2 düşük yaşadım. Bütün tahliller herşey yapıldı temiz çıktı. Son düşükten sonra hiç gebelik olmadı. Yumurtlama da sorun yok. Doktor klomen yazdı başta bende istedim ama şuan kullansammı kararsız kaldım sizce ne yapayım? Doktor bu ilacın bi zararı olmadığını söyledi
Öncelikle çok geçmiş olsun :( klomenin zararı yok doğru söylemiş 6 aydan fazla kullanilirsa ve yüksek dozda kullanilirsa zararı olabilir ben kullanmani tavsiye ederim.dusuklerin ve dış gebeligin icin çok üzüldüm tüm tahliller yapıldı dedin sebebi yokmuş bu da cok tuhaf Allah yardimcin olsun benim arkadaş 3 düşük yaptı malesef kan pihtilasmasi vardı sen onlarada bakildin mi Allah bi daha yasatmasin oyle birşey ne sana ne baskasina .

bence zararı yok yumurta yapıyo sade bazen bende baş dönmesi ateş yapıyo bazılarında sinir ama kötü değil

Öncelikle çok geçmiş olsun :KK43: klomenin zararı yok doğru söylemiş 6 aydan fazla kullanilirsa ve yüksek dozda kullanilirsa zararı olabilir ben kullanmani tavsiye ederim.dusuklerin ve dış gebeligin icin çok üzüldüm tüm tahliller yapıldı dedin sebebi yokmuş bu da cok tuhaf Allah yardimcin olsun benim arkadaş 3 düşük yaptı malesef kan pihtilasmasi vardı sen onlarada bakildin mi Allah bi daha yasatmasin oyle birşey ne sana ne baskasina .
Amin.. evet bakılmayan hiçbirşey kalmadı hatta düşen bebeğe bile kromozom yapıldı. Kan pıhtılaşması varmıs ama çok ileri düzey değilmiş düşük nedeni olarak görmediler . Allah nasip etmedi işte.. ben bide incir kürü okudum acaba o da aynı etkiyi yapar mı?

bence zararı yok yumurta yapıyo sade bazen bende baş dönmesi ateş yapıyo bazılarında sinir ama kötü değil
Teşekkür ederim cevabın için.. kist yapabildiğini okudum bide boş gebelik kimyasal gebelik gibi şeyler de yazmışlar korktum açıkçası

Teşekkür ederim cevabın için.. kist yapabildiğini okudum bide boş gebelik kimyasal gebelik gibi şeyler de yazmışlar korktum açıkçası
YOK YOK KLOMEN SADE YUMURTA İÇİN BENDE 3 TANE YUMURTA OLDU DEDİM ÇATLAMA İĞNESİ VURALIM DOKTORUM HORMONA GEREK YOK DEDİ.KLOMEN ARTIK STANDART OLMUŞ.GEBELİK OLDUMU OLMADI TABİKİ BENDE BU AY 2.KULLANIŞIM OLCAK

Amin.. evet bakılmayan hiçbirşey kalmadı hatta düşen bebeğe bile kromozom yapıldı. Kan pıhtılaşması varmıs ama çok ileri düzey değilmiş düşük nedeni olarak görmediler . Allah nasip etmedi işte.. ben bide incir kürü okudum acaba o da aynı etkiyi yapar mı?
Ben incir havuç kuru denedim ama hamile kalmadım faydası illaki olmuştur ama hamilelik olmadi yani pihtilasma varsa ondan olmuş olabilir ama doktorlar daha iyi bilir tabiki

KAÇ TANE YUMURTAN OLUYO AYDA . BİRAZ İYİ BESLEN STRES YOK.EŞİNDE İYİ BESLENSİN SORUN OLMASADA BEN ŞİMDİDEN KOCAMA KEÇİBOYNUZU ÖZÜ ÇAKŞIR SUYU İÇİRİYOM .KAÇ AYDIR DENİYORSUN ADET DÜZENSİZLĞİN VARMI
Bende keciboynuzu yediriyorum esime beslenmeme dikkat ediyorum 2 ay denedik bir yumurtam da 7 diger tarafta 5 vardi sadece 1 tanesi cok buyumus ama catlamadi

QUOTE="lapland, post: 55180087, member: 858456"]YOK YOK KLOMEN SADE YUMURTA İÇİN BENDE 3 TANE YUMURTA OLDU DEDİM ÇATLAMA İĞNESİ VURALIM DOKTORUM HORMONA GEREK YOK DEDİ.KLOMEN ARTIK STANDART OLMUŞ.GEBELİK OLDUMU OLMADI TABİKİ BENDE BU AY 2.KULLANIŞIM OLCAK[/QUOTE]
Bana da iğne vurmayacakmış öyle söyledi. Hayırlısı olsun inşallah bu ay sonuç alırsın sende bende ve isteyen herkes:dua:

• Beğen
Reactions: Cac
Back