Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar yardım!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Slm kızlar bende iki gündür kullanıyorum adetin 3. Gunum başladım ve doktorum 10 gün sonra gel yumurta takibi yapcam dedi.
İlk hamileligimde klomenle olmuştu ikizdiler ama erken doğum yapmıştım :(
İkiz olma ihtimali yine var yine düşük yapma korkusu...
İnşallah hayırlısı olur hepimiz hakkında..

Slm kızlar bende iki gündür kullanıyorum adetin 3. Gunum başladım ve doktorum 10 gün sonra gel yumurta takibi yapcam dedi.
İlk hamileligimde klomenle olmuştu ikizdiler ama erken doğum yapmıştım :KK43:
İkiz olma ihtimali yine var yine düşük yapma korkusu...
İnşallah hayırlısı olur hepimiz hakkında..
As canım çok gecmis olsun cok üzüldüm Rabbim tekrar yasatmasin o korkuyla yaşama kafanı rahat tut ki tekrar olmasın öyle birşey inşallah bana 5. Gun Başla 5 gün kullan dedi sabah aksam ben oyle yapicam yarın başlıyorum 14. gunde kontrole gidicem bakalım ınş bende kalırım bu ay hayirlisiyla ve isteyen herkes inşallah sende moralini yüksek tut zor birşey yasamissin Allahım yardım etsin inşallah hayırlısıyla kalirsin ve kucağına alırsın bebeğini: );)

İnşallah güzel haberler veririZZ birbirimize cnm benim
Rabbim büyüktür bizede anneliği tattirir inşallah.
Hayırlı evlatlar nasip etsin :emir_bebek:
As canım çok gecmis olsun cok üzüldüm Rabbim tekrar yasatmasin o korkuyla yaşama kafanı rahat tut ki tekrar olmasın öyle birşey inşallah bana 5. Gun Başla 5 gün kullan dedi sabah aksam ben oyle yapicam yarın başlıyorum 14. gunde kontrole gidicem bakalım ınş bende kalırım bu ay hayirlisiyla ve isteyen herkes inşallah sende moralini yüksek tut zor birşey yasamissin Allahım yardım etsin inşallah hayırlısıyla kalirsin ve kucağına alırsın bebeğini: ):KK66:

Klomen bitti gittim yumurta buyuklugume bakti benim canim sonra 2 gun sonra yine cagirdi gittim catlatma ignesi yqpti yumurtam istedigi buyuklugune ulastigi icin tatlim 2 ay bu sekilde oldu 3 uncu ayim direk igne vericekmis daha etkili olmasi icin

Klomen bitti gittim yumurta buyuklugume bakti benim canim sonra 2 gun sonra yine cagirdi gittim catlatma ignesi yqpti yumurtam istedigi buyuklugune ulastigi icin tatlim 2 ay bu sekilde oldu 3 uncu ayim direk igne vericekmis daha etkili olmasi icin
Kaçıncı günler gittin peki canim

Kızlar naptiniz var mi bi gelişme benim bugün kontrolüm var klomen bitti de :KK17:stresliyim doktorumda yokmus başka birine aldim bakalım artık haber vericem sizde yazın lutfen

inş bu ay taze sıkılmış havuç suyu içicem yumurta gününe yakın
Arkadaşım sen naptin[/QUOTE]
ben ovu testiyle 17/18 yumurtlama günü idi günleri değerlendirdik testlerim silik çikıyo artık çatladı ama çok umudum yok eşimde hareket azlığı var bu ameliyat yaptırcaz inş varikoselde çıktı bat 30 mart bekliyorum ama henüz bi belirtim yok vücutta

Benim yumurtalarım cok buyudugu icin dogum kontrol hapi verdi 1 hafta sonra bitcek adet 3 gunu gitcem doktora direk igne tedavisi vericekmis hayirlisi allahtan insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz rabbim gönlümüze göre versin:KK200:

• Beğen
Reactions: Cac
Arkadaşım sen naptin
ben ovu testiyle 17/18 yumurtlama günü idi günleri değerlendirdik testlerim silik çikıyo artık çatladı ama çok umudum yok eşimde hareket azlığı var bu ameliyat yaptırcaz inş varikoselde çıktı bat 30 mart bekliyorum ama henüz bi belirtim yok vücutta[/QUOTE]
Inş hamilesindir de gerek kalmaz:anneadayı::KK200:

• Beğen
Reactions: Cac
Benim yumurtalarım cok buyudugu icin dogum kontrol hapi verdi 1 hafta sonra bitcek adet 3 gunu gitcem doktora direk igne tedavisi vericekmis hayirlisi allahtan insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz rabbim gönlümüze göre versin:KK200:
Amin canım inşallah bende bakıldım adetin 11.gunu bugün 1 yumurta oluşmuş 19 mm hafta sonu ilişki olsun dedi kendi çatlar pazartesi gel catlamamissa igne vericem dedi çatlatma ignesi bakalım deniycez:)

Arkadaşım sen naptin
ben ovu testiyle 17/18 yumurtlama günü idi günleri değerlendirdik testlerim silik çikıyo artık çatladı ama çok umudum yok eşimde hareket azlığı var bu ameliyat yaptırcaz inş varikoselde çıktı bat 30 mart bekliyorum ama henüz bi belirtim yok vücutta[/QUOTE]
Canım gelişme var mi merak ediyorum :) ben pazartesi gittim yumurtam çatlamış ilişkide oldu umarım tutmuştur kaç gun sonra belli olur acaba

Back