- Konu Sahibi Ebruaydogan06
Benim doktorum beni çağırmadı kontrole .Arkadaşım klomeni kullandıktan sonra kaçıncı gun kontrole gitmemiz gerekiyor acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim doktorum beni çağırmadı kontrole .Arkadaşım klomeni kullandıktan sonra kaçıncı gun kontrole gitmemiz gerekiyor acaba
Benimki çağırdı da 2. Klomen kullanisim zaten gitmem gereken gün cumartesiye denk geliyor yani adetin 12.gunu oluyor 14.gunu gitsem geç kalmış olur muyum onu merak ediyorum o yüzden sordum:)Benim doktorum beni çağırmadı kontrole .
Arkadaşım klomeni kullandıktan sonra kaçıncı gun kontrole gitmemiz gerekiyor acaba
As canım çok gecmis olsun cok üzüldüm Rabbim tekrar yasatmasin o korkuyla yaşama kafanı rahat tut ki tekrar olmasın öyle birşey inşallah bana 5. Gun Başla 5 gün kullan dedi sabah aksam ben oyle yapicam yarın başlıyorum 14. gunde kontrole gidicem bakalım ınş bende kalırım bu ay hayirlisiyla ve isteyen herkes inşallah sende moralini yüksek tut zor birşey yasamissin Allahım yardım etsin inşallah hayırlısıyla kalirsin ve kucağına alırsın bebeğini: )Slm kızlar bende iki gündür kullanıyorum adetin 3. Gunum başladım ve doktorum 10 gün sonra gel yumurta takibi yapcam dedi.
İlk hamileligimde klomenle olmuştu ikizdiler ama erken doğum yapmıştım
İkiz olma ihtimali yine var yine düşük yapma korkusu...
İnşallah hayırlısı olur hepimiz hakkında..
As canım çok gecmis olsun cok üzüldüm Rabbim tekrar yasatmasin o korkuyla yaşama kafanı rahat tut ki tekrar olmasın öyle birşey inşallah bana 5. Gun Başla 5 gün kullan dedi sabah aksam ben oyle yapicam yarın başlıyorum 14. gunde kontrole gidicem bakalım ınş bende kalırım bu ay hayirlisiyla ve isteyen herkes inşallah sende moralini yüksek tut zor birşey yasamissin Allahım yardım etsin inşallah hayırlısıyla kalirsin ve kucağına alırsın bebeğini: )![]()
Amiin amiin inşallahİnşallah güzel haberler veririZZ birbirimize cnm benim
Rabbim büyüktür bizede anneliği tattirir inşallah.
Hayırlı evlatlar nasip etsin![]()
11. Gün git belki 14. Gün geç olmuş olabilir.Benimki çağırdı da 2. Klomen kullanisim zaten gitmem gereken gün cumartesiye denk geliyor yani adetin 12.gunu oluyor 14.gunu gitsem geç kalmış olur muyum onu merak ediyorum o yüzden sordum:)
Kaçıncı günler gittin peki canimKlomen bitti gittim yumurta buyuklugume bakti benim canim sonra 2 gun sonra yine cagirdi gittim catlatma ignesi yqpti yumurtam istedigi buyuklugune ulastigi icin tatlim 2 ay bu sekilde oldu 3 uncu ayim direk igne vericekmis daha etkili olmasi icin
Peki oyle yapayım o zaman 11.gun gideyim o zamanda erken olmaz ınş demi11. Gün git belki 14. Gün geç olmuş olabilir.
Canım klomen bitti gittim baktı yumurtalarim kucuk 2 gun sonra yine cagirdi buyumustu ogle catlatma igmesi yapti 2 kutu klomen gunde 3 tane ictm cnm valla tam tarihlerini bilmiyorum ;(Kaçıncı günler gittin peki canim
Inşallah canım benim 9. Gün de bile görmüştü yumurtayı.Peki oyle yapayım o zaman 11.gun gideyim o zamanda erken olmaz ınş demi
inş bu ay taze sıkılmış havuç suyu içicem yumurta gününe yakın[/QUOTE]Bana da iğne vurmayacakmış öyle söyledi. Hayırlısı olsun inşallah bu ay sonuç alırsın sende bende ve isteyen herkes![]()
Arkadaşım sen naptin[/QUOTE]inş bu ay taze sıkılmış havuç suyu içicem yumurta gününe yakın
ben ovu testiyle 17/18 yumurtlama günü idi günleri değerlendirdik testlerim silik çikıyo artık çatladı ama çok umudum yok eşimde hareket azlığı var bu ameliyat yaptırcaz inş varikoselde çıktı bat 30 mart bekliyorum ama henüz bi belirtim yok vücutta[/QUOTE]Arkadaşım sen naptin
Amin canım inşallah bende bakıldım adetin 11.gunu bugün 1 yumurta oluşmuş 19 mm hafta sonu ilişki olsun dedi kendi çatlar pazartesi gel catlamamissa igne vericem dedi çatlatma ignesi bakalım deniycez:)Benim yumurtalarım cok buyudugu icin dogum kontrol hapi verdi 1 hafta sonra bitcek adet 3 gunu gitcem doktora direk igne tedavisi vericekmis hayirlisi allahtan insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz rabbim gönlümüze göre versin![]()
ben ovu testiyle 17/18 yumurtlama günü idi günleri değerlendirdik testlerim silik çikıyo artık çatladı ama çok umudum yok eşimde hareket azlığı var bu ameliyat yaptırcaz inş varikoselde çıktı bat 30 mart bekliyorum ama henüz bi belirtim yok vücutta[/QUOTE]Arkadaşım sen naptin