Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar yardım!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bu ay bende klomen kullandim adetin 8. Gunu 14 mm yumurtan var dedi folik asit ve progestan verdi suan bata 7 gun var yumurtlama gunu 2gun oncesi ve 2 gun sonrasi cok agrim oldu dayanilasi degildi tekrar doktora gittim bana niye geldin agri kesici alsaydin diye azarlanarak ve aciklamasiz rahim arkasinda sivi var diyerek beni sepetledi simdi bat 7 sizce bu durum nedir
Rahim arkasında sivi olması gebelik belirtisi olabilir bekle inş hayırla sonuçlanır;)

Kizlar bu ay bende klomen kullandim adetin 8. Gunu 14 mm yumurtan var dedi folik asit ve progestan verdi suan bata 7 gun var yumurtlama gunu 2gun oncesi ve 2 gun sonrasi cok agrim oldu dayanilasi degildi tekrar doktora gittim bana niye geldin agri kesici alsaydin diye azarlanarak ve aciklamasiz rahim arkasinda sivi var diyerek beni sepetledi simdi bat 7 sizce bu durum nedir
BEKLİCEKSİN HENUZ ERKEN EN KÖTÜ ADETE 4 GÜN KALA TEST Y
Ins bebeğin vardır gerek kalmaz
İNŞ AMA ERKEN GEBELİK YAPTIM İKİ GÜN ÖNCE NEGATİF MİLLET 4/5 GÜN ÖNCEDEN ÖĞRENİYO ÇOKDA UMUDUM YOK

iyim cnm iste adet olmayi beklyorum smdi asilamaya baslancak adet olnca bu ay da klomenle tutmadi gbi hissediyorum bakalim hayrlisi sen neler yaptin cnm
Ne yapıyım canim benimde 2inci ayim 15 subatta igne yaptim kendime test yapcam bu aralar ama tutmadi gibime geliyor belirti yok :( bende doktoruma soylicem asilama yapsin banada

Meraba kızlar son adet tarihim 29 ocak adet takvimi programım var orda 28 şubat diyo regl ama herkes 1 martta olursun diyo adet anlamadım ben dun olmadım bugün de olmadım hiç ağrım falanda yok

Kızlar 21. Gun progesteron 9,7 cikti. Adetin 5. Gunu kendim klomene baslasam 13. Gun doktora gitsem niye kafana gore klomen kullandin der mi? Yorumlardan anladigim kadariyla 10un altinda olanlar hep klomen kullaniyor

Kızlar 21. Gun progesteron 9,7 cikti. Adetin 5. Gunu kendim klomene baslasam 13. Gun doktora gitsem niye kafana gore klomen kullandin der mi? Yorumlardan anladigim kadariyla 10un altinda olanlar hep klomen kullaniyor
VALA CANIM BENİM PROGESTERON ÇATLAMIŞ MI ÇATLAMAMIŞ MI DİYE YUMURTAN İÇİN KLOMEN YUMURTA OLUŞUMUNA KATKI SAGLIYOR BEN KLOMEN KULLANDIM 3 YUMURTA OLDU.PROGESTERON 42 ÇIKTI BENDE DÜN REGL GÜNÜMDÜ OLMADIM BUGUN BEKLİYORUM ALLAH HERESE NASİP ETSİN

KENDİ KENDİNE BAŞLAMA DOKTORA GİT DETAYLI İYİCE GÖRÜŞ AMA İYİ BİR DOKTOR ŞART

VALA CANIM BENİM PROGESTERON ÇATLAMIŞ MI ÇATLAMAMIŞ MI DİYE YUMURTAN İÇİN KLOMEN YUMURTA OLUŞUMUNA KATKI SAGLIYOR BEN KLOMEN KULLANDIM 3 YUMURTA OLDU.PROGESTERON 42 ÇIKTI BENDE DÜN REGL GÜNÜMDÜ OLMADIM BUGUN BEKLİYORUM ALLAH HERESE NASİP ETSİN

İnsaallah guzel haber alirsiniz, doktorum cok iyi, mesaj attim ama daha donmedi. Bal tarcin corekotu mu kullansam bilemedimki:/

Meraba kızlar son adet tarihim 29 ocak adet takvimi programım var orda 28 şubat diyo regl ama herkes 1 martta olursun diyo adet anlamadım ben dun olmadım bugün de olmadım hiç ağrım falanda yok

İdrar veya ovu testi yapin bence, iyi sabirliymissiniz simdiye 100 test yapmistim heralde:))

test yaptın mı gebelik beklentin varmı

Back