- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
- Konu Sahibi Ebruaydogan06
Geçen ay olmadı bu ay bekliyorum bakalım 3 gün var bataSen hamile misin canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen ay olmadı bu ay bekliyorum bakalım 3 gün var bataSen hamile misin canim
Klomen mi kullandın yine canim pozitif olan bu ay mi çıktı inşallah kalmissindirGeçen ay olmadı bu ay bekliyorum bakalım 3 gün var bata
Önceki gün pozitifti bugün negatif :) evt klomen çatlatma kullandımKlomen mi kullandın yine canim pozitif olan bu ay mi çıktı inşallah kalmissindir
Inşallah vardır ya haberdar et bizi de:)Önceki gün pozitifti bugün negatif :) evt klomen çatlatma kullandım
Ben çok etkisi olacağını sanmıyorum canim zarari olmaz yani o kadarKızlar bana yardımcı olun lütfeenn çatlatma iğnesi yaptırdığım günün akşamına saçıma oksidasyon yaptırdım bunun zararı olur mu bi arkadaşım keşke yaptirmasaydin dedi çok kafama takıyorum şuan
Ay inşallah ya çok sağol canım cevabın içinBen çok etkisi olacağını sanmıyorum canim zarari olmaz yani o kadar
Rica ederim canım hamile misinAy inşallah ya çok sağol canım cevabın için
Yok canım hamile değilim işte çatlatma iğnesi yaptırdım kalabilmek içinRica ederim canım hamile misin
Beşinci gün canım muhtemelen iğneden dolayıİğnenin kaçıncı günü yaptın testi
Allah gönlümüze göre versin :)Yok canım hamile değilim işte çatlatma iğnesi yaptırdım kalabilmek için
Ebrucum adet oldun muCanım bekliyorum ayın 1. İnde adet olmam gerekiyor olursam bebek yok olmazsam kan vercem. Test de yapmaya elim gitmiyor üzüleceğim diye bekliyorum öyle sanki umudum yok gibi yaa bu ay... Ama ne adet belirtisi var ne hamilelik belirtisi sanırım olmadı bu ay
Nazancim test yaptinmiins cnm 11.gunundeyim smdi bakalim iki gun daha beklwip test yaparim belki
Nazancim test yaptinmi
8 ocak mydi adet tarihin valla ben senin yerinde olsam kan testi vermiştim cunku iğne vurulmussunyok cnm bugun 15.gunum ama test yapmadim hala adet olacakmisim gibi karnim agriyo hamile degilim gbi hic umudum yok bende adet gunumu beklyorum cnm
Benim karnım bu aralar geçti ağrımıyor bacaklarım eklemlerim ağrıyor onun dısında birsey yokyok cnm bugun 15.gunum ama test yapmadim hala adet olacakmisim gibi karnim agriyo hamile degilim gbi hic umudum yok bende adet gunumu beklyorum cnm
8 ocak mydi adet tarihin valla ben senin yerinde olsam kan testi vermiştim cunku iğne vurulmussunolma ihtimali yüksek bende adet olmadım dün olmam gerekiyordu ama 2 aydır gecikiyor hep adetim o yuzden bu ayda ümidim yok kendiliginden olduğunu sanmıyorum cunku ilaç igne falan olmadim .
Benim karnım bu aralar geçti ağrımıyor bacaklarım eklemlerim ağrıyor onun dısında birsey yok
Anladım canım benim de hiç ümidim yok nedense ama bakalim test yapayım tek belirgin belirti göğüslerim aşırı hassastest yapsana cnm belkide hamilesindir evde test yap hamileysen cikar cnm benm karnim belim agryo hep adet zamanlairnda bole olurum cnm
Benim 1 senedir düzelmişti her ay oluyordum 2 aydır düzensiz oluyorum 40 gun de ancak ve 2 sinde de ilaçla olabildim bakıldim sorun cikmadi7 ocak adet gunum ama benm adetlerimde surekli gecikir bakalim ama hamile gibi hic hissetmiyorum kendimi