- Konu Sahibi meryemhilall
-
Doğulu olduklarından canımÖyle saçma şey mi olurmuş gebelik varsa maydanoz suyu iyi gelmez adet söktürücü özelliği olduğundankim ister ki hasta olmayı Allahtan geliyor bunlar ne cahil merhametsiz insanlar
Canım bende doğuluyum ama doğusu batısı yok insanlık meselesi buDoğulu olduklarından canım
Bende süt ve süt ürünleri çok tüketiyorum diyetteyim zaten vitamin takviyesi , bol su , yürüyüş filan yapıyorum inşallah tutar benimde pazartesi kontrolüm var şuan ilaç kullanıyorumSizlere tavsiyem bol sebze bol çerez tuketin karbonhidrattan uzak durun Bunlar çok etkiliymiş
Canım doktordan nefret ediyolar napalım ölelim mi derdi veren Allah dermanınıda veriyoCanım bende doğuluyum ama doğusu batısı yok insanlık meselesi bu
Allah sana sabır versin o zamanCanım doktordan nefret ediyolar napalım ölelim mi derdi veren Allah dermanınıda veriyo
Amin canım herkeseAllah sana sabır versin o zaman
AminBen de bu ay 5 gün letu kullandım. Bugün dr gittim 13 mm olmuş pazartesi tekrar gidecem büyümüşse çatlatma iğnesi olacam. Hakkımızda hayırlısı inşallah hepimiz hayırlı güzel haberler alırız
Insallah tutar evet süt ürünleri yürüyüş cok önemi Allah yardimcimiz olsun ikimiz de guzel haber aliriz insalalhBende süt ve süt ürünleri çok tüketiyorum diyetteyim zaten vitamin takviyesi , bol su , yürüyüş filan yapıyorum inşallah tutar benimde pazartesi kontrolüm var şuan ilaç kullanıyorum
Amin canımInsallah tutar evet süt ürünleri yürüyüş cok önemi Allah yardimcimiz olsun ikimiz de guzel haber aliriz insalalh
İğne yapılmanın üzerinden 14 gün geçmişse yapabilirsiniz testiKizlar ben 2 hafta önce tam ignemi vuruldum ne zaman test yapmam gerekiyor regl günüme de 8 gün var beklemeli miyim yoksa yaptırsam olur mu
İlk defa kullanacağım çatlatma iğnesi ile birlikte birbirimize yardımcı olalım kızlar bilmediğimiz çok şey var
Bende kullandım 5 gün sabah akşam kontrole gittin 2 yumurtalık olgunlaşmış göbekten çatlatma ignesi oldum şuan beklemedeyim inşallah olur
Kızlar ne alemdesiniz? Kontrolü yaklaşan , iğne vurulan , iğne vurulup beklemede olanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?