Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar ve Başlayacak olanlar hadi toplanın 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Var gibi hayırlısı olsun.

İlk defa kullanacağım çatlatma iğnesi ile birlikte birbirimize yardımcı olalım kızlar bilmediğimiz çok şey var
mrb canım bende haziranda kullandım çatlatma ignesi olmadan 3 yumurtam oldu ve kendiliginden çatladı ama hamiş olamadım malesef bu ay ayın 8 inde muayene gidip tekrar başlayacagım 5 gün sabah akşam kullanıyorum

Kızlar ne alemdesiniz? Kontrolü yaklaşan , iğne vurulan , iğne vurulup beklemede olanlar
Ben bugun gittimdoktora sag yumurtam büyük ortalama 20 dedi sol yumurtam gelismemsi igne verdi saglik ocaginda vuruldum yarindan sonra 4 gunu iyi degerlendirin dedi haftaya sali gel dedi durumuna bakalim

Rica ederim inşallah gelsin bebişin tek seferde.
Merhaba merve gop çocuğu yazıyprda ilgimi çektin baya yakınız :) bende imar bloklarındayım 2. KLomen kullanışıö geçen ay 3/4 yumurta büyüdü ama 10 mm de kaldı ve büyümedi bu ay tekrar aynı dozla başlattı doktor iyi değil muanesi ucuz diye gidiyorum . İnşallah bu ay güzel haberler alırız

Pco var yani. Ne kadar kullanıyorsun günde? Benim çocukluk 50.yılda geçti ama orası şimdi sultangazi olmuş.

Ben çok net görüyorum var canım kan testi yaptır derim ben :) ama çatlatma iğnesi vurulduysan iğnenin etkisi de olabilir

Kontrolden geliyorum yumurtlar istenilen büyüklüğe ulaşmamış 2 tane yumurta varmış 10 -11 mm iğne ve ilaç vermeyeceğim kendiliğinden de hamile kalabilirsin bu ay dedi ama moralim bozuldu yeteri kadar büyümediyse nasıl olucak ki bu ay da fos çıktı

Ben 4 ay kullandım günde 3 kez içtim. Pko ya da herhangi bir durumum da yok. Ben tüp bebek için hazırlık yapıyorum.
Benim polikistik over yok sağ yumurtalığımda tembellik var bu ay 1 kutu bittiya bugün gittim biri 10 mm biri 12 mm solda bakalım 2. Kutuya başladım şimdi cuma gibi yine gidicem

Evet canım malesef o ağrı çoğu bayanda oluyor bende de oldu rengli tarihine yakın daha da artmıştı insallah iyi heberler alırsın

Merhabalar. Öncelikle herkesin tedavisi hayırlı olsun inşallah bu ay yüzümüz güler. Bende Haziran ayında kullandım klomen maalesef tutmadı dün adet oldum. Tekrar başlayacm klomen e. Geçen ay iğne vermedi bana doktorum Kendi catlamisti belki de ondan tutmadı diye düşünüyorum. Bilgi sahibi olan var mı.kendi çatlaması mı iyi yoksa iğneyle mı iyi ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…