- 6 Mart 2020
- 1.301
- 1.310
- 83
- Konu Sahibi meryemhilall
-
Var gibi hayırlısı olsun.Merhaba kızlar benimde hikayem 4 yıldır devam ediyor klomen merional gonalf yapılabilecek bütün tedaviler sayısız yapıldı iğnelerimi artik evde kendim vurmaya başlamıştım tedaviye şubat ayında ara verdim haziranda tekrar gittim benim durumun sebepsiz inferlite doktor herşey yapılmış tek çare tüp bebek dedi doktora son kez sadece klomen tedavisi yapalım dedim ve başladık günleri değerlendirdik rengliye 2 gün kala çıkan hcg testi bu şekilde pozitif dimi kızlar yanlış görmüyorum karnımda sanci belimde ağrı ve göğüs hassasiyeti var destekleriniz için şimdiden allah razı olsun allahım kucağımızı boş bırakmasın Eki Görüntüle 2658668 Eki Görüntüle 2658670
mrb canım bende haziranda kullandım çatlatma ignesi olmadan 3 yumurtam oldu ve kendiliginden çatladı ama hamiş olamadım malesef bu ay ayın 8 inde muayene gidip tekrar başlayacagım 5 gün sabah akşam kullanıyorumİlk defa kullanacağım çatlatma iğnesi ile birlikte birbirimize yardımcı olalım kızlar bilmediğimiz çok şey var
Bekle canmKizlar ben 2 hafta önce tam ignemi vuruldum ne zaman test yapmam gerekiyor regl günüme de 8 gün var beklemeli miyim yoksa yaptırsam olur mu
Ben bugun gittimdoktora sag yumurtam büyük ortalama 20 dedi sol yumurtam gelismemsi igne verdi saglik ocaginda vuruldum yarindan sonra 4 gunu iyi degerlendirin dedi haftaya sali gel dedi durumuna bakalimKızlar ne alemdesiniz? Kontrolü yaklaşan , iğne vurulan , iğne vurulup beklemede olanlar
Merhaba merve gop çocuğu yazıyprda ilgimi çektin baya yakınız :) bende imar bloklarındayım 2. KLomen kullanışıö geçen ay 3/4 yumurta büyüdü ama 10 mm de kaldı ve büyümedi bu ay tekrar aynı dozla başlattı doktor iyi değil muanesi ucuz diye gidiyorum . İnşallah bu ay güzel haberler alırızRica ederim inşallah gelsin bebişin tek seferde.
Pco var yani. Ne kadar kullanıyorsun günde? Benim çocukluk 50.yılda geçti ama orası şimdi sultangazi olmuş.Merhaba merve gop çocuğu yazıyprda ilgimi çektin baya yakınız :) bende imar bloklarındayım 2. KLomen kullanışıö geçen ay 3/4 yumurta büyüdü ama 10 mm de kaldı ve büyümedi bu ay tekrar aynı dozla başlattı doktor iyi değil muanesi ucuz diye gidiyorum . İnşallah bu ay güzel haberler alırız
Evet günde 2 tane içiyorum yanında estrofem de içiyorum oda günde 2 ya sen ?Pco var yani. Ne kadar kullanıyorsun günde? Benim çocukluk 50.yılda geçti ama orası şimdi sultangazi olmuş. ☹
Ben 4 ay kullandım günde 3 kez içtim. Pko ya da herhangi bir durumum da yok. Ben tüp bebek için hazırlık yapıyorum.Evet günde 2 tane içiyorum yanında estrofem de içiyorum oda günde 2 ya sen ?
Hayırlı haberlerle inşallahBen bugun gittimdoktora sag yumurtam büyük ortalama 20 dedi sol yumurtam gelismemsi igne verdi saglik ocaginda vuruldum yarindan sonra 4 gunu iyi degerlendirin dedi haftaya sali gel dedi durumuna bakalim
Bu ay hamile kalırsın inşallahmrb canım bende haziranda kullandım çatlatma ignesi olmadan 3 yumurtam oldu ve kendiliginden çatladı ama hamiş olamadım malesef bu ay ayın 8 inde muayene gidip tekrar başlayacagım 5 gün sabah akşam kullanıyorum
Allah isteyen herkese nasip etsinBen de bu ay 5 gün letu kullandım. Bugün dr gittim 13 mm olmuş pazartesi tekrar gidecem büyümüşse çatlatma iğnesi olacam. Hakkımızda hayırlısı inşallah hepimiz hayırlı güzel haberler alırız
Ben çok net görüyorum var canım kan testi yaptır derim ben :) ama çatlatma iğnesi vurulduysan iğnenin etkisi de olabilirMerhaba kızlar benimde hikayem 4 yıldır devam ediyor klomen merional gonalf yapılabilecek bütün tedaviler sayısız yapıldı iğnelerimi artik evde kendim vurmaya başlamıştım tedaviye şubat ayında ara verdim haziranda tekrar gittim benim durumun sebepsiz inferlite doktor herşey yapılmış tek çare tüp bebek dedi doktora son kez sadece klomen tedavisi yapalım dedim ve başladık günleri değerlendirdik rengliye 2 gün kala çıkan hcg testi bu şekilde pozitif dimi kızlar yanlış görmüyorum karnımda sanci belimde ağrı ve göğüs hassasiyeti var destekleriniz için şimdiden allah razı olsun allahım kucağımızı boş bırakmasın Eki Görüntüle 2658668 Eki Görüntüle 2658670
İnşallah canımBu ay hamile kalırsın inşallah
Benim polikistik over yok sağ yumurtalığımda tembellik var bu ay 1 kutu bittiya bugün gittim biri 10 mm biri 12 mm solda bakalım 2. Kutuya başladım şimdi cuma gibi yine gidicemBen 4 ay kullandım günde 3 kez içtim. Pko ya da herhangi bir durumum da yok. Ben tüp bebek için hazırlık yapıyorum.
Çatlatma yapılmadı sadece klomen. Kan verdim bu gün 40.62 çıktı beta haftaya tekrar gidicem değer çok düşük inşallah yükselirBen çok net görüyorum var canım kan testi yaptır derim ben :) ama çatlatma iğnesi vurulduysan iğnenin etkisi de olabilir
Evet canım malesef o ağrı çoğu bayanda oluyor bende de oldu rengli tarihine yakın daha da artmıştı insallah iyi heberler alırsınMerhabalar bende polikistik over var ve doktorum klomen verdi kullandım hatta 2 yumurtalığım oluşmuş yumurtalıkların istediğim kıvana geldi dedi çatlatma iğnesi yapılalı 10 gün oldu 3 gündür kasıklarımda batma ağrı hissi var sizlerdede olmuşmuydu
Önemli olan değerin 2 günde bir 2 katı artması canım :)Çatlatma yapılmadı sadece klomen. Kan verdim bu gün 40.62 çıktı beta haftaya tekrar gidicem değer çok düşük inşallah yükselir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?