Kaç haftalık oluyor böyleEvet hamilesin canım
2-3 arası hayırlı olsun kuzumKaç haftalık oluyor böyle
Son adet tarihin ne bence 5. HaftandasındırKaç haftalık oluyor böyle
Hayırlısı canım bende cuma yaptım iğnemi aramız yakınBende bugün iğnemi yaptırdım hayırlısı artık
5 haftadayim son adet 9 nisan ama doktor daha yeni döllenme olmuş çok küçük dedi değere göre 3 haftalık canim:)Son adet tarihin ne bence 5. Haftandasındır
Sağol canım rabbim isteyen herkese nasıp etsin:)2-3 arası hayırlı olsun kuzum
GÖZÜN aydın canım darısı biz bekleyenlere olsun sağlıkla kucağına al5 haftadayim son adet 9 nisan ama doktor daha yeni döllenme olmuş çok küçük dedi değere göre 3 haftalık canim:)
Amin amin inşallah çok sağol teşekkür ederim isteyen herkes duamda Rabbim en kısa zamanda hayırlı birsekilde nasip etsin inşallahGÖZÜN aydın canım darısı biz bekleyenlere olsun sağlıkla kucağına al
Cok sevindim canım. Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin ve tabiki darısı bize hayırlısıyla insallah :)))))Amin amin inşallah çok sağol teşekkür ederim isteyen herkes duamda Rabbim en kısa zamanda hayırlı birsekilde nasip etsin inşallah
Inşallah canım amiin duamdasiniz:)Cok sevindim canım. Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin ve tabiki darısı bize hayırlısıyla insallah :)))))
Değerim düşük mu sence arkadaşım ya cok tedirginim 11.48 doktor bebek küçük dedi ama benim icim rahat etmiyor2-3 arası hayırlı olsun kuzum
O kadar karışık ki bu konular bende cok tedirginim seni anlıyorum inşallah herşey normaldir yolundadır 7 haftada bebegin görünmesi kalp atışının duyulması lazim inşallah duyarsin canim Rabbim yardımcımız olsunKızlar bende bugün başka bir doktora gittim. Geçen hafta bugün 4haftalık 0.39 cm olan kese bugün 2.42 cm yani 7 haftalık görünüyo. Doktor ilk başta olumlu konuşmadı. Ben ilk ultrason kagıdını gösterince dediki heh tamam şimdi oldu. Şimdi bependim. Küçükmüş geçen hafta şimdi büyümüş dedi. Ama neden bukdr büyük görünüyor. Ve bebek görğnmedi. Keseye göre 7 haftalık. Ama 7 haftalık olması imkansız. Son adetim 30 mart. Çok tedirginim ya.
Beta hcg degerin kaç çıkıyor o nasıl normal miKızlar bende bugün başka bir doktora gittim. Geçen hafta bugün 4haftalık 0.39 cm olan kese bugün 2.42 cm yani 7 haftalık görünüyo. Doktor ilk başta olumlu konuşmadı. Ben ilk ultrason kagıdını gösterince dediki heh tamam şimdi oldu. Şimdi bependim. Küçükmüş geçen hafta şimdi büyümüş dedi. Ama neden bukdr büyük görünüyor. Ve bebek görğnmedi. Keseye göre 7 haftalık. Ama 7 haftalık olması imkansız. Son adetim 30 mart. Çok tedirginim ya.
Doktora sormadinmi bunu peki hani niye böyle büyük diyeKızlar bende bugün başka bir doktora gittim. Geçen hafta bugün 4haftalık 0.39 cm olan kese bugün 2.42 cm yani 7 haftalık görünüyo. Doktor ilk başta olumlu konuşmadı. Ben ilk ultrason kagıdını gösterince dediki heh tamam şimdi oldu. Şimdi bependim. Küçükmüş geçen hafta şimdi büyümüş dedi. Ama neden bukdr büyük görünüyor. Ve bebek görğnmedi. Keseye göre 7 haftalık. Ama 7 haftalık olması imkansız. Son adetim 30 mart. Çok tedirginim ya.
Valla canım ona en son geçen perşembe bakıldı bidaha bakılmadı. Artış güzel diye. Bebek 7 haftalık olamaz. Yumurta takibi falan yaptırdığım için biliyorum yani. Son adet 30 mart. Son adete göre bile 5+5 oluyo. Geöen hafta 4 haftalıktı kese. Boyuda normaldi. Bi haftada bukdr büyümesi normalmi bilmiyorum.Beta hcg degerin kaç çıkıyor o nasıl normal mi
Oanki paniklr sadece bu bi sıkıntımı dedim net konuşmadı. Sonra geöen haftaki ultr. Kagıdını gösterdim. Şimdi oldu şimdi beğendim. Küçükmüş büyğmüş dedi. Sılıntj yok falan dedi ama benim içime kurt düştü bikere. Bebeği ne zaman görebiliriz dedim. Haftaya oerşembe gel dedi.Doktora sormadinmi bunu peki hani niye böyle büyük diye
Başka iyi bi doktora mi gitsen acabaOanki paniklr sadece bu bi sıkıntımı dedim net konuşmadı. Sonra geöen haftaki ultr. Kagıdını gösterdim. Şimdi oldu şimdi beğendim. Küçükmüş büyğmüş dedi. Sılıntj yok falan dedi ama benim içime kurt düştü bikere. Bebeği ne zaman görebiliriz dedim. Haftaya oerşembe gel dedi.
Bu doktorada buranın en iyisi falan demişler diye gittim. Kendi doktorumda iyi ama bunuda denemek istedim. Daha beter moralim bozuldu. Genel olarak doktor kötü bişi demedimama benim içime kurt düştü tabi bikere işte. Allahım sabır versin hepimize ne diyim..Başka iyi bi doktora mi gitsen acaba
Inşallah canım gönlünü ferah tut doktor birşey demediyse sorun yoktur inşallahBu doktorada buranın en iyisi falan demişler diye gittim. Kendi doktorumda iyi ama bunuda denemek istedim. Daha beter moralim bozuldu. Genel olarak doktor kötü bişi demedimama benim içime kurt düştü tabi bikere işte. Allahım sabır versin hepimize ne diyim..