klomen kullananlar klomenle hamile kalanlar

Amin amin inşallah çok sağol teşekkür ederim isteyen herkes duamda Rabbim en kısa zamanda hayırlı birsekilde nasip etsin inşallah
Cok sevindim canım. Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin ve tabiki darısı bize hayırlısıyla insallah :)))))

Kızlar bende bugün başka bir doktora gittim. Geçen hafta bugün 4haftalık 0.39 cm olan kese bugün 2.42 cm yani 7 haftalık görünüyo. Doktor ilk başta olumlu konuşmadı. Ben ilk ultrason kagıdını gösterince dediki heh tamam şimdi oldu. Şimdi bependim. Küçükmüş geçen hafta şimdi büyümüş dedi. Ama neden bukdr büyük görünüyor. Ve bebek görğnmedi. Keseye göre 7 haftalık. Ama 7 haftalık olması imkansız. Son adetim 30 mart. Çok tedirginim ya.

O kadar karışık ki bu konular bende cok tedirginim seni anlıyorum inşallah herşey normaldir yolundadır 7 haftada bebegin görünmesi kalp atışının duyulması lazim inşallah duyarsin canim Rabbim yardımcımız olsun

Beta hcg degerin kaç çıkıyor o nasıl normal mi

Doktora sormadinmi bunu peki hani niye böyle büyük diye

Beta hcg degerin kaç çıkıyor o nasıl normal mi
Valla canım ona en son geçen perşembe bakıldı bidaha bakılmadı. Artış güzel diye. Bebek 7 haftalık olamaz. Yumurta takibi falan yaptırdığım için biliyorum yani. Son adet 30 mart. Son adete göre bile 5+5 oluyo. Geöen hafta 4 haftalıktı kese. Boyuda normaldi. Bi haftada bukdr büyümesi normalmi bilmiyorum.

Doktora sormadinmi bunu peki hani niye böyle büyük diye
Oanki paniklr sadece bu bi sıkıntımı dedim net konuşmadı. Sonra geöen haftaki ultr. Kagıdını gösterdim. Şimdi oldu şimdi beğendim. Küçükmüş büyğmüş dedi. Sılıntj yok falan dedi ama benim içime kurt düştü bikere. Bebeği ne zaman görebiliriz dedim. Haftaya oerşembe gel dedi.

Başka iyi bi doktora mi gitsen acaba

Başka iyi bi doktora mi gitsen acaba
Bu doktorada buranın en iyisi falan demişler diye gittim. Kendi doktorumda iyi ama bunuda denemek istedim. Daha beter moralim bozuldu. Genel olarak doktor kötü bişi demedimama benim içime kurt düştü tabi bikere işte. Allahım sabır versin hepimize ne diyim..

Inşallah canım gönlünü ferah tut doktor birşey demediyse sorun yoktur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…