Göbekten canım gözün aydın inşallah hamile kalirsin:)Doktordan geldim kızlar 17 mm yumurtam oluşmuş yarın 12 de iğne vurulcam siz nerden yaptırdınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Göbekten canım gözün aydın inşallah hamile kalirsin:)Doktordan geldim kızlar 17 mm yumurtam oluşmuş yarın 12 de iğne vurulcam siz nerden yaptırdınız
Canım bana alttan baktı. Yumurtan oluşmuş igenyi alıp yaptırın dedi. Eşim gitti aldı kendisi yaptı rica ettim.Doktordan geldim kızlar 17 mm yumurtam oluşmuş yarın 12 de iğne vurulcam siz nerden yaptırdınız
Göbekten yaptı banaCanım bana alttan baktı. Yumurtan oluşmuş igenyi alıp yaptırın dedi. Eşim gitti aldı kendisi yaptı rica ettim.
bana da göbekten yaptı.Göbekten canım gözün aydın inşallah hamile kalirsin:)
Yok canım ne kusuru Yumurta takibi olmadı sadece klomen içtim işte hap kullandım bu arada yani tek bi kişiye değil olmayan herkese söylüyorum üzülmeyin diye :) vallahi bende senin gibi nasıl takmıcam ki diye düşünüp duruyodum sonra esimle biraz aramız iyi değildi onun için bebek konusu tamamen aklımdan çıkmıştı ondan olursa olur olmazsa olmaz diyip geçmiştim yani kafaya takılıyo takılmıyo değil ama en azından başka şeylerle uğraşmayı dene mesela evde hamur işi yap kafanı başka şeylere yor benim ilk gittiğim doktor senin beynin yumurtalıklarını yönetmiş aslında bişey Yok ama beyinden gelen hormon böyle yapmış demişti ilk belirtim adet sancısı gibi ağrım oldu ama kasıklarımda batma kramp gibi oluyodu öksürdüğümde falan kasıklarıma kramp giriyodu bide uykum geldi hep biraz uzun oldu ama bide ben süt duydum sütü kaynatıp içine bi miktar vikis atıp buharına oturunca oluyo diye duydum bunu da doktorun yanında daha önce çalısan bi tanıdığım söylemişti rabbim en kısa zamanda sağlığıyla herkesin bebeğini kucağına almaya nasip etsin insallah :)Hangimize yazdin bilmiyorum ama allah razı olsun canım cok sağol peki nasıl dusunmedin özel bi yolu varmı Hamileymissin Rabbim kucağına almayı nasıp etsin belirtilerin nelerdi ve kaç yumurtan vardi:)biraz fazla soru sordum ama kusura bakma
Kendim yaptım göbektenDoktordan geldim kızlar 17 mm yumurtam oluşmuş yarın 12 de iğne vurulcam siz nerden yaptırdınız
Overlite değil miHayır canım sadece iğne 180.
Canım inan bilmiyorum. Muayene sırasında eşim gitti aldı hemen. Bakmadım ama genelde 70 liraya almış herkes. Benimki niye pahalı anlamadımOverlite değil mi
Cok sağol teşekkür ederim canim :)Yok canım ne kusuru Yumurta takibi olmadı sadece klomen içtim işte hap kullandım bu arada yani tek bi kişiye değil olmayan herkese söylüyorum üzülmeyin diye :) vallahi bende senin gibi nasıl takmıcam ki diye düşünüp duruyodum sonra esimle biraz aramız iyi değildi onun için bebek konusu tamamen aklımdan çıkmıştı ondan olursa olur olmazsa olmaz diyip geçmiştim yani kafaya takılıyo takılmıyo değil ama en azından başka şeylerle uğraşmayı dene mesela evde hamur işi yap kafanı başka şeylere yor benim ilk gittiğim doktor senin beynin yumurtalıklarını yönetmiş aslında bişey Yok ama beyinden gelen hormon böyle yapmış demişti ilk belirtim adet sancısı gibi ağrım oldu ama kasıklarımda batma kramp gibi oluyodu öksürdüğümde falan kasıklarıma kramp giriyodu bide uykum geldi hep biraz uzun oldu ama bide ben süt duydum sütü kaynatıp içine bi miktar vikis atıp buharına oturunca oluyo diye duydum bunu da doktorun yanında daha önce çalısan bi tanıdığım söylemişti rabbim en kısa zamanda sağlığıyla herkesin bebeğini kucağına almaya nasip etsin insallah :)
Anladım canım inşallah bebeğine vesile olsun kuzumCanım inan bilmiyorum. Muayene sırasında eşim gitti aldı hemen. Bakmadım ama genelde 70 liraya almış herkes. Benimki niye pahalı anlamadım
İnşallah canımGöbekten canım gözün aydın inşallah hamile kalirsin:)
İnşallah canım. Cümle kullarına nasip etsin RabbimAnladım canım inşallah bebeğine vesile olsun kuzum
Olmaz canım ama o günleri degerlendir ne olur ne olmaz catlarsa kacirmakızlar selam bir şey sormak istiyorum.
Klomen kullandım 5 gün boyunca bugün bitti 1 gün sonra yumurta takibi için çağırdı doktor ama gidemiyorum işleri ayarlayamayınca ertesi gün için randevu aldım bir problem olur mu ?
2 gün sonra ?
Olmaz canım ama o günleri degerlendir ne olur ne olmaz catlarsa kacirma
Evet hamilesin canımArkadaşlar gören cevap verebilir mi hemen lütfen şoktayim suan adetim gecikti 3 gün doktora gittim kan verdim degerim 11.48 çıktı hamile miyim?
Ay çok şükür ya inşallah değer düşmez artar:)rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla kucagimiza alalım inşallah: )Evet hamilesin canım
Hadi bakalım canım inşallah olur insallahBende bugün iğnemi yaptırdım hayırlısı artık