canım geçmiş olsun.. şimdi nasıl oldun? annem diş ağrılarında ve ağız yaralarında kekik suyuyla gargara yaptırır hep... bir dene istersen bir de karanfili ağızda tutunca da iyi geldiğini duymuştum. ben de bugün doktora gittim salı günü 11 mm olan yumyumum bugün 17 mm olmuş. doktorum gelişimi güzel oyüzden sana iğne vermicem bu ay böyle bi deneyelim bakalım dedi. ilişki günleri verdi. bakalım inşallah hayırlısı ile olurDoktoruma sordun gitme beklemeye çalış dedi nasıl olcaksa. Kan sulandırıcıya ara vermem gerek ama ara veremeyiz şuan dedi ne bilim anlamadımki ya
Şuan biraz haffledi canım inşallah geçer. Hadi gözün aydın canım seninde güzel haberlerinş duyarız inşallah :))canım geçmiş olsun.. şimdi nasıl oldun? annem diş ağrılarında ve ağız yaralarında kekik suyuyla gargara yaptırır hep... bir dene istersen bir de karanfili ağızda tutunca da iyi geldiğini duymuştum. ben de bugün doktora gittim salı günü 11 mm olan yumyumum bugün 17 mm olmuş. doktorum gelişimi güzel oyüzden sana iğne vermicem bu ay böyle bi deneyelim bakalım dedi. ilişki günleri verdi. bakalım inşallah hayırlısı ile olurdualarınızda olayımm ....
Amiiinnnn inşaallah... Bu cuma gününde sen duy sesimizi Allahım. Sağlıkla kavuştur bizleri bebeklerimize. Herkese Hayırlı CumalarŞuan biraz haffledi canım inşallah geçer. Hadi gözün aydın canım seninde güzel haberlerinş duyarız inşallah :))
Canm mrb seninle ayni durumdayim fsh in kacti senin..hamilesin sanirim rabbim saglikli sekilde kucagina almani nasip etsin insallahMerhaba kızlar. Ben fsh yüksekliği sebebiyle bu ay ilk kez klomen kullandım ve iğneden sonraki 11. Gün test yaptım negarif çıkmıştı. Bugün 14. Gün ve testi tekrarladım pozitif çıktı. Sizce hamle olabilir miyim ? Çok heytecanlandım şuan
Canım merhaba benim fsh 15 ti. Tek sorun o değil birde prolaktin70 ti benim. Çom şükür hamilryim Rabbim hepinize nasip eder inşallah :)Canm mrb seninle ayni durumdayim fsh in kacti senin..hamilesin sanirim rabbim saglikli sekilde kucagina almani nasip etsin insallah
İnşalla canım. Stresti bir süreç ama sakın stres yapma. Olucagı varsada olmuyo stres yapınca. Ben çatlatma iğnesini vurulduktan sonra tatile gittim. Çocuk düşüncesini kafamdan attım. İlişki günlerine uyduk ama hiç kafamıza takmadık. Tatilin tadını çıkardık. Sanırım tatildeyken tuttu bebişimiz:) stres yapmayın Allaha bırakın :)Merhaba kizlar bende bu ay klomen 3. gunu basladim gunde 2 tane 5 gun kullandim 7 gun oncede pregnyl iğne vuruldum inşallah hepimiz güzel hayırlı haber alırız bu ay.
hayirli olsun canim bebegin. dogru soyluyorsun aslinda takmamak lazim ama işte elde degilİnşalla canım. Stresti bir süreç ama sakın stres yapma. Olucagı varsada olmuyo stres yapınca. Ben çatlatma iğnesini vurulduktan sonra tatile gittim. Çocuk düşüncesini kafamdan attım. İlişki günlerine uyduk ama hiç kafamıza takmadık. Tatilin tadını çıkardık. Sanırım tatildeyken tuttu bebişimiz:) stres yapmayın Allaha bırakın :)
Saol canmbenimde fsh 9 ciktiCanım merhaba benim fsh 15 ti. Tek sorun o değil birde prolaktin70 ti benim. Çom şükür hamilryim Rabbim hepinize nasip eder inşallah :)
Oo seninki iyi yine. 10 un sltında en azından. Bnm 15 yi yüksek risk sınırında. Ama rabbim ol deyincr oluyor kafana takma :)Saol canmbenimde fsh 9 cikti
Peki canım yumurtlama olunca doktor tekrar kontrole çağırdı miAdetin 5. Günü günde 2 defa kullandim 5 gün sürüyo ilac. Sonra doktorum yumurtalarin gelişip gelismedigine bakti 4 yumurtam vardı. Çatlatma ignesi olmadim ben
Tabi canim çağırıyor yumurtalarin catlayip catlamadiginaa bakiyo. Sonra adet gününü bekliyorsunPeki canım yumurtlama olunca doktor tekrar kontrole çağırdı mi
Canım ben bir sefer kullandım klomen klomen kullandıktan yaklaşık 5gün sonra felan tekrar gidiyorsun doktora. Doktor yunurtanın ne kadar geliştiğini felan söylüyo istediği boyuta ulaştıysa ilişki önerio su gün veya yarın gibisinden gerek görürse iğne veriyo çatlatma iğnesi o iğneden belli bi saat sonra ilişki olması gerekiyo. Benim yumurtam yeterli boyuta ulaştığı için gerek görmemişti iğneye gün aşırı ilişki demişti. Ben hatta son kontrolden geldikten sonra ovülasyon testi yapmıştım evde o gün akşam karın ağrısı olmuştu sanırım çatlamıştı ilişki oldu ama malesef hamilelil olmadı eşimde de problem çıktımerhaba,uZun zaman olmuş ama bana fa cevap veren olur umarım.1sene önce kimyasal gebelik geçirdim ve ondan sonra düzenim değişti.adetlerim düzenaizleşti çol sancılı olmaya başladı.Bel ağrısı kasık agrısı adetten 1hafta önce başladı.Bebek iatiyoeuz olmuyor.Fsh ım 13lerde çıktı pco var ama bunlar engel olmaz hamileliğine dedi dr.Yani riskli olacak boyutta değil dedi.Bugun adetimin 3'günydü gittim klomen verdi.Ama şu gün gel falan demedi.Ben de hemen buraya baktım kullananların yorumlarına.Hepsini okudum çatlatma iğnesi vurunan var,dr u yumurtasını takip eden var ama dr bana şu gün gel falan demedi.Devlet hastanesinde de yapıyorlar mı yumurta takip ve iğne işlemini?Ve bana nolur birşeyler önerin ne yapmalıyım.Hangi sıklıkta ilişki olmalı klomen kullanırken.Çok uzun oldu ama lütfen birşeyler söyleyin
anladım,ben de kuşşandıktan sonra gideyim bi o zaman.İnşallah sen de,ben de isteywn herkeste çocuk sahibi olur.Çok teşekkür ederim canımCanım ben bir sefer kullandım klomen klomen kullandıktan yaklaşık 5gün sonra felan tekrar gidiyorsun doktora. Doktor yunurtanın ne kadar geliştiğini felan söylüyo istediği boyuta ulaştıysa ilişki önerio su gün veya yarın gibisinden gerek görürse iğne veriyo çatlatma iğnesi o iğneden belli bi saat sonra ilişki olması gerekiyo. Benim yumurtam yeterli boyuta ulaştığı için gerek görmemişti iğneye gün aşırı ilişki demişti. Ben hatta son kontrolden geldikten sonra ovülasyon testi yapmıştım evde o gün akşam karın ağrısı olmuştu sanırım çatlamıştı ilişki oldu ama malesef hamilelil olmadı eşimde de problem çıktı
Ben kullanmaya başladım . Daha yeni ama .Ben 4-5 kere dönem dönem klomen kullandım en son doktor değişikliği yaptık şimd inofolic verdi. Büyüyen yumurtam varmış kontrole çağırdı belki iğne veririz çatlaması İçin dedi. İnofolic kullanan var m aramızda ?
Amin inşallah canım rica ederimanladım,ben de kuşşandıktan sonra gideyim bi o zaman.İnşallah sen de,ben de isteywn herkeste çocuk sahibi olur.Çok teşekkür ederim canım
Canım bilmiyorum denedin mi ama incir kürü yap saraçın dağ inciri olaun amaBugün doktor kontrolüne gittik 3 gün önce de gitmiştim ama hala yumurta büyümemiş.(