Canım aynı belirtileri yaşadım ama adet oldum dıphastonu bırakır bırakmaz adet oldum.Fakat hamilelik belirtisi de olabilir ikisinin belirtileri çok benzer.İnşallah hamilesindir.Merhaba yeniden,sanırım ben yine âdet olacağım Bu ay klomen kullandım ve ilişkilerin düzenli olmasına çok dikkat ettim ama ağrılarım cmt den başladı.Düzensiz olduğum üçin tam günümüde bilemiyorum.Geçen ay 4gün önce olup 31ekimde regl oldum.Bu ay ne zaman olurum bilmiyorum.salı çrş diye düşünüyorum.Çok moralim bozuk yine hamile değilim sanırım.Test yapsam tek çizgi görmekten korkuyorum.Cmt gece boyunca kasıklarım çok agrıdı ama gündğz normaldim oazar olmadı agrım hiç ne gece ne gündüz bugün de belim hassas.Of sizce ne olacak bu durumum?
Canım doktorların geneli günaşırı ilişki öneriyor ama o eşine bağlı. Sperm sayısına falan. Ben bu ay doktor değiştirdim öyle söyledi. Biz de iğne vurulduktan itibaren her günü değerlendiriyoruz. İki üç gündem beri birer gün arayla yaptık. Dediğin gibi geç döllenme falan olur. Atlamak istemiyoruzMerhabalar bende klomen tedavisine basladim ikinci kez. Klomen kullanio doktor ilişki gunleri veriyor o günlerden sonraki zamanda hic ilişki olmucakmi yani.daha onceki hamileligim gec dollenme olmustuda tabi sonlandirildi. Bukez de gec dollenme olayi olurmu ki diye sormak istedm
Bana herhangi bir ilaçta vermedi doktor sadece klomen.Adet düzensizliği oldugu için ne gün olacam bilemiyorum.Hâlâ olmadım ama bugün yarını da atlatırsam umudum biraz daha yükselir.İnşallah isteyen herkese nasip etsin AllahımCanım aynı belirtileri yaşadım ama adet oldum dıphastonu bırakır bırakmaz adet oldum.Fakat hamilelik belirtisi de olabilir ikisinin belirtileri çok benzer.İnşallah hamilesindir.
Adetin kaç gün gecikti canım.Eğer geciktiyse hamile olma olasılığın yüksek çünkü klımen geciktirme yapmaz aksine gününde adet olmanı sağlar diye biliyorum.Bence hemen bir test yapBana herhangi bir ilaçta vermedi doktor sadece klomen.Adet düzensizliği oldugu için ne gün olacam bilemiyorum.Hâlâ olmadım ama bugün yarını da atlatırsam umudum biraz daha yükselir.İnşallah isteyen herkese nasip etsin Allahım
Canım önce ben de öyle zannetmiştim ama onu özellikle o günler diye söylüyorlar.Çünkü ne zaman olacağı belli olmuyor sonuçta dediğin gibi geç döllenmede olabilir.Bana iki doktorun da dediği hafta 2 3 kez düzenli ilişki diyorlar.Kanalların boş kalmaması için böyle söylüyorlar.Gün aşırı denemek daha garanti bir yöntem bence.İkinci ayıma başladım ben de klomenle bakalım ne olacakMerhabalar bende klomen tedavisine basladim ikinci kez. Klomen kullanio doktor ilişki gunleri veriyor o günlerden sonraki zamanda hic ilişki olmucakmi yani.daha onceki hamileligim gec dollenme olmustuda tabi sonlandirildi. Bukez de gec dollenme olayi olurmu ki diye sormak istedm
Canım düşük bir değer yani yükselir mi bilmiyorum ama dua edelim hep beraber inşallah yükselir.İçini ferah tut.Çatlatma iğnesi 13. Günüm beta hcg 1.26 çıktı geç döllenme olmuş olabilir mi yükselir mi acaba kızlar cevaplarsınız sevinirim bir umut belki vardır benim gibi olan
Belki de hamilesindir canım daha çok yeni olduğu için düşük çıkmıştırTeşekkür ederim canım inşallah hepimiz kısa sürede olumlu sonuçlar alırız doktor çok da umutlu konuşmuştu 24 mm yumurtam iki tane idi ikiz bike olabilir demişti hayırlısı rabbimden
Sağol canım inşallah diyelim
Yani kacinci gune kadar iliski serbest olurki insanda korkyo doktor 15 dakka poponun altina yastk koy yat dedi kıpırdama dedi iliski olurken ya tutuncak oluyoda baska gunker yapilan iliski tuunmasina engel olur diyede korkyorm ondan sordm.ben klomen kullanmistim olmamisti calismyo denmisti tedaviden 2 ay sonra kendiliginden kalmisti adrtimdr duzensiz progestand verdi 2 3 ayda bir adet olyodu tarlusalla falan.benim simdi nezman gelirki.Canım önce ben de öyle zannetmiştim ama onu özellikle o günler diye söylüyorlar.Çünkü ne zaman olacağı belli olmuyor sonuçta dediğin gibi geç döllenmede olabilir.Bana iki doktorun da dediği hafta 2 3 kez düzenli ilişki diyorlar.Kanalların boş kalmaması için böyle söylüyorlar.Gün aşırı denemek daha garanti bir yöntem bence.İkinci ayıma başladım ben de klomenle bakalım ne olacak
Yok canın hamileyken bile ilişkiye giriliyor onun bir zararı olmaz.Korkma sen atlama günleri iyi değerlendir.Ama diğer konuya bir şey diyemiyorum çünkü bildiğim ilaçlar değil klomen hariçYani kacinci gune kadar iliski serbest olurki insanda korkyo doktor 15 dakka poponun altina yastk koy yat dedi kıpırdama dedi iliski olurken ya tutuncak oluyoda baska gunker yapilan iliski tuunmasina engel olur diyede korkyorm ondan sordm.ben klomen kullanmistim olmamisti calismyo denmisti tedaviden 2 ay sonra kendiliginden kalmisti adrtimdr duzensiz progestand verdi 2 3 ayda bir adet olyodu tarlusalla falan.benim simdi nezman gelirki.
Bilemedim canım valla benim de kafama taktın şimdiOyle iliskiye giriliyor biliyorumda ilk gebeligimde dusuk tehlikeside opmustu 3 ay kalkmadm hic doktor hicbisey demedi tek dedigi iliskiye mi girdin dedi.girmemistim ama bu sözü beni korkuttu iliski olunca babak tutuncagi varsada tutunamyo gibi geldi bana
Canım ilaç 5 günde bitiyor. Bittikten 2 gün sonra muaneye gidiyosun yumurta oluşumuna bakıyor doktor.MERHABA ARKADAŞLAR evet konu biraz eski ama bende ilacı yarın kullanmaya başlıcam normalde bir sorunum yok ama 8 aydır bebek düşünüyoruz nasip olmadı inşallah bu ilaç işe yarar ilacı 5 gün kullanıp 3 gün beklemem gerektiği söylendi ama burdaki arkadaşlar daha farklı kullanmışlar okuduğuma rağmen ilacı 5 gün kullanıp 3 gün sonra doktora gitmem gerekiyor dimi
Evet 2günde bir yumurtalarına bakar büyüyo mu diyeMERHABA ARKADAŞLAR evet konu biraz eski ama bende ilacı yarın kullanmaya başlıcam normalde bir sorunum yok ama 8 aydır bebek düşünüyoruz nasip olmadı inşallah bu ilaç işe yarar ilacı 5 gün kullanıp 3 gün beklemem gerektiği söylendi ama burdaki arkadaşlar daha farklı kullanmışlar okuduğuma rağmen ilacı 5 gün kullanıp 3 gün sonra doktora gitmem gerekiyor dimi