klomen kullananlar klomenle hamile kalanlar

Canım aynı belirtileri yaşadım ama adet oldum dıphastonu bırakır bırakmaz adet oldum.Fakat hamilelik belirtisi de olabilir ikisinin belirtileri çok benzer.İnşallah hamilesindir.

Merhabalar bende klomen tedavisine basladim ikinci kez. Klomen kullanio doktor ilişki gunleri veriyor o günlerden sonraki zamanda hic ilişki olmucakmi yani.daha onceki hamileligim gec dollenme olmustuda tabi sonlandirildi. Bukez de gec dollenme olayi olurmu ki diye sormak istedm

Canım doktorların geneli günaşırı ilişki öneriyor ama o eşine bağlı. Sperm sayısına falan. Ben bu ay doktor değiştirdim öyle söyledi. Biz de iğne vurulduktan itibaren her günü değerlendiriyoruz. İki üç gündem beri birer gün arayla yaptık. Dediğin gibi geç döllenme falan olur. Atlamak istemiyoruz

Canım aynı belirtileri yaşadım ama adet oldum dıphastonu bırakır bırakmaz adet oldum.Fakat hamilelik belirtisi de olabilir ikisinin belirtileri çok benzer.İnşallah hamilesindir.
Bana herhangi bir ilaçta vermedi doktor sadece klomen.Adet düzensizliği oldugu için ne gün olacam bilemiyorum.Hâlâ olmadım ama bugün yarını da atlatırsam umudum biraz daha yükselir.İnşallah isteyen herkese nasip etsin Allahım

Adetin kaç gün gecikti canım.Eğer geciktiyse hamile olma olasılığın yüksek çünkü klımen geciktirme yapmaz aksine gününde adet olmanı sağlar diye biliyorum.Bence hemen bir test yap

Canım önce ben de öyle zannetmiştim ama onu özellikle o günler diye söylüyorlar.Çünkü ne zaman olacağı belli olmuyor sonuçta dediğin gibi geç döllenmede olabilir.Bana iki doktorun da dediği hafta 2 3 kez düzenli ilişki diyorlar.Kanalların boş kalmaması için böyle söylüyorlar.Gün aşırı denemek daha garanti bir yöntem bence.İkinci ayıma başladım ben de klomenle bakalım ne olacak

Çatlatma iğnesi 13. Günüm beta hcg 1.26 çıktı geç döllenme olmuş olabilir mi yükselir mi acaba kızlar cevaplarsınız sevinirim bir umut belki vardır benim gibi olan

Çatlatma iğnesi 13. Günüm beta hcg 1.26 çıktı geç döllenme olmuş olabilir mi yükselir mi acaba kızlar cevaplarsınız sevinirim bir umut belki vardır benim gibi olan
Canım düşük bir değer yani yükselir mi bilmiyorum ama dua edelim hep beraber inşallah yükselir.İçini ferah tut.

Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz kısa sürede olumlu sonuçlar alırız doktor çok da umutlu konuşmuştu 24 mm yumurtam iki tane idi ikiz bike olabilir demişti hayırlısı rabbimden

Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz kısa sürede olumlu sonuçlar alırız doktor çok da umutlu konuşmuştu 24 mm yumurtam iki tane idi ikiz bike olabilir demişti hayırlısı rabbimden
Belki de hamilesindir canım daha çok yeni olduğu için düşük çıkmıştır

Yani kacinci gune kadar iliski serbest olurki insanda korkyo doktor 15 dakka poponun altina yastk koy yat dedi kıpırdama dedi iliski olurken ya tutuncak oluyoda baska gunker yapilan iliski tuunmasina engel olur diyede korkyorm ondan sordm.ben klomen kullanmistim olmamisti calismyo denmisti tedaviden 2 ay sonra kendiliginden kalmisti adrtimdr duzensiz progestand verdi 2 3 ayda bir adet olyodu tarlusalla falan.benim simdi nezman gelirki.

Yok canın hamileyken bile ilişkiye giriliyor onun bir zararı olmaz.Korkma sen atlama günleri iyi değerlendir.Ama diğer konuya bir şey diyemiyorum çünkü bildiğim ilaçlar değil klomen hariç

Oyle iliskiye giriliyor biliyorumda ilk gebeligimde dusuk tehlikeside opmustu 3 ay kalkmadm hic doktor hicbisey demedi tek dedigi iliskiye mi girdin dedi.girmemistim ama bu sözü beni korkuttu iliski olunca babak tutuncagi varsada tutunamyo gibi geldi bana

Bilemedim canım valla benim de kafama taktın şimdi

Özür dilerim ama napyim korkyom npsak suc olyo bizede ha.Allah vercegi varsa herturlu olur dicez artk hamileler elinde cocuk diger elinde esya karnnda bebek olyo biz ole yapsak hemen duser aman diuoz ondan hep

MERHABA ARKADAŞLAR evet konu biraz eski ama bende ilacı yarın kullanmaya başlıcam normalde bir sorunum yok ama 8 aydır bebek düşünüyoruz nasip olmadı inşallah bu ilaç işe yarar ilacı 5 gün kullanıp 3 gün beklemem gerektiği söylendi ama burdaki arkadaşlar daha farklı kullanmışlar okuduğuma rağmen ilacı 5 gün kullanıp 3 gün sonra doktora gitmem gerekiyor dimi

Canım ilaç 5 günde bitiyor. Bittikten 2 gün sonra muaneye gidiyosun yumurta oluşumuna bakıyor doktor.

Evet 2günde bir yumurtalarına bakar büyüyo mu diye

Merhaba arkadaşlar bende bu ay klomene basladim adetin 4 günü basladim 5 gün kullandım günde iki kere doktora kontrole gittiğimde 3 adet yumurtam oluşmuştu gün aşırı ilişki önerdi bakalım Insallah hamile kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…