hadi bakalım inşallaahh.. dualarımda olacaksın bir kaç güne iyi haberini alalım inşallah canım sonra da bizimkileri inşallahKızlar doktor 12.günde yap demişti yaptım ikinci silik çıktı. Dün yaptıgım negatifti. Dua edin vardır inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi bakalım inşallaahh.. dualarımda olacaksın bir kaç güne iyi haberini alalım inşallah canım sonra da bizimkileri inşallahKızlar doktor 12.günde yap demişti yaptım ikinci silik çıktı. Dün yaptıgım negatifti. Dua edin vardır inşallah
Canım inşallah Allah razı olsun. Ben hepimiz için dua ediyorum.hadi bakalım inşallaahh.. dualarımda olacaksın bir kaç güne iyi haberini alalım inşallah canım sonra da bizimkileri inşallah
Gözünaydın canım. İnşallah dogrudur. Bi kan testide yaptır bizede güzek haberler verirsin inşallah:) bu arada cümlemizin ramazan ayı hayırlara vesile olsun inşallah :))Canım inşallah Allah razı olsun. Ben hepimiz için dua ediyorum.
Canım ben sana en baştan anlatıyım. 1,5 senelik evliyim. Geçtiğmiz agustos ayında ilk kez çocuk sahini olmaya karar verdik ve hamile kaldım. Herşey güzelken 8. Haftada gittiğimizde gelişimi durmuş ve kalp atışı yok dedi. Yani kalbi hiç atmadı. Kürtajla alındı. 3 ay ara verdik ve bu ocak ayında tekrar denemeye başladık olmadı. Üç ay daha olmayınca doktora gittim tahliller yapılıo bişey çıkmıo. Dedmki neden olmuyor ozaman. Hırmon testi yapalım dedi ve yaptık. Sonuö kötü. Fsh ve prolaktin yğksek. Yani doğal yolla olma ihtimali çok zor. Tabi iki gün yıkıldım bn. Sonra dedmki neden üzülüyorm. Rabbim geçiktiriyorsa zorlaştırıyorsa güzelleştiriyordur dedm ve toparlandm. Klomene başladım ama hiç moralimi bozmadım. Hep olucak hüssediyorum dedim. Çok şükür o ay hamile kaldım işte. Şuandada 6. Haftam:) kalp atışı içinde yarın gidicez. Çok tedirginim haliyle diğeri gibi olucak diye ama yine diyorumki rabbime hiç isyan etmedim olmayacaksada olmayacak rabbim böyle buyurmuş dedim hep. O hayırlısını vericektir zamanını o biliyordur hayırlısı neyse o olsun diyorum. Uzun oldu biraz ama kısaca şunu söyliyim. Sakın üzülme rabbime bırak. Ve neden niye diye sakın sorma. Rabbim elbet veriyor mükafatını :)) stres yapma bukadar:))çok güzel ya her bekleyiş çok heyecanlı yumurta oldumu çatlıcakmı çatladı mı tuttu mu tutmadı mı canlandı mı canlanamdımı... hep bu deli sorular daha da bitmeyecek yani ama hepsine şükürler olsun. Ne zaman gitceksin kalp atışları için peki? birde geçmişte yazılanları unuttum belki söylemişsindir de ne kadar zaman denediniz ve kaç tedavi geçirdin? been 1 yıllık evliyim 8 aydır denedik olmadı polikistikover var bende bu ilk tedavim ama yıpranmış durumdayım bi ara geç adet oluyodum hevesleniyodum geçenlerde 15 günde bir adet oldum(çok az ve kahverengi akıntı şeklinde oldu) acaba yerleşme mi dedim bi sürü bir sürü şeyy... bu güzel günler hürmetine güzlerimiz gülsün kucaklarımız sağlıklı bebeğimizle dolsun inşallah
teşekkür ederim canım benim de proklaktin biraz yükselmişti ama en fazla 40 olmuştu bu sıralar 16 24 27 değişiyo üç rakam arasında evet Allah bilir en hayırlısını olmayanı oldurandır O ama böyle başkalarının hikayelerini dinlemek çok iyi geliyor insana.. ilk yaşadığın olay için çok üzüldüm rabbim bir daha yaşatmasın inşallaah.. kendin de diyosun ya rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyodur diye yine böyle pozitif ol ömceki gibi ben inandım bu sefer olacak Allahın izniyleCanım ben sana en baştan anlatıyım. 1,5 senelik evliyim. Geçtiğmiz agustos ayında ilk kez çocuk sahini olmaya karar verdik ve hamile kaldım. Herşey güzelken 8. Haftada gittiğimizde gelişimi durmuş ve kalp atışı yok dedi. Yani kalbi hiç atmadı. Kürtajla alındı. 3 ay ara verdik ve bu ocak ayında tekrar denemeye başladık olmadı. Üç ay daha olmayınca doktora gittim tahliller yapılıo bişey çıkmıo. Dedmki neden olmuyor ozaman. Hırmon testi yapalım dedi ve yaptık. Sonuö kötü. Fsh ve prolaktin yğksek. Yani doğal yolla olma ihtimali çok zor. Tabi iki gün yıkıldım bn. Sonra dedmki neden üzülüyorm. Rabbim geçiktiriyorsa zorlaştırıyorsa güzelleştiriyordur dedm ve toparlandm. Klomene başladım ama hiç moralimi bozmadım. Hep olucak hüssediyorum dedim. Çok şükür o ay hamile kaldım işte. Şuandada 6. Haftam:) kalp atışı içinde yarın gidicez. Çok tedirginim haliyle diğeri gibi olucak diye ama yine diyorumki rabbime hiç isyan etmedim olmayacaksada olmayacak rabbim böyle buyurmuş dedim hep. O hayırlısını vericektir zamanını o biliyordur hayırlısı neyse o olsun diyorum. Uzun oldu biraz ama kısaca şunu söyliyim. Sakın üzülme rabbime bırak. Ve neden niye diye sakın sorma. Rabbim elbet veriyor mükafatını :)) stres yapma bukadar:))
Ooooo maşallah var tabi kuzum 12. Gün artık gözün aydın olsun şimdidenKızlar doktor 12.günde yap demişti yaptım ikinci silik çıktı. Dün yaptıgım negatifti. Dua edin vardır inşallah
Aminnnn hepimizi inşallah kuzum benim allah razı olsunteşekkür ederim canım.. bende zeytinyağı ile kuru incir yemeğe başladım inşallah faydasını görürüz.. rabbim bu güzel günlerde bizi de meleklerimize kavuştursun sağlıkla inşallah
Öyle mi dersin kuzum. Merakla bekliyorum sabah olmasını. Allahım şu güzel günlerde hepimizn gönlüne göre versin hayırlı bi şekildeOoooo maşallah var tabi kuzum 12. Gün artık gözün aydın olsun şimdiden
Ayyyy amin kuzum benim aminnn bu Arada gümlerimiz aynı ama bende pek umut yok allah büyük bakalımÖyle mi dersin kuzum. Merakla bekliyorum sabah olmasını. Allahım şu güzel günlerde hepimizn gönlüne göre versin hayırlı bi şekilde
Benim prolaktin 70 ti fsh ta 15 di. Ama allah işte ol deyince oluyo:) bugün doktora gittik. Kalbi atıyo miniğmin. Boyuda 0.96 cm :)) sesini dinletmedi kalbi güzel atıyo dnletmege gerek yok birazdhaa büyüsün bol bol dnlersnz dedi:) kendmi çok tuhaf hissediyorum. Rabbim hrkese yaştsın inşallah. Daha minicik bir pirinç tanesi kadar olan şey nasılda hayatımızın merkezi oluyor. Dilerim hepimiz o güzel anı yaşarız :))teşekkür ederim canım benim de proklaktin biraz yükselmişti ama en fazla 40 olmuştu bu sıralar 16 24 27 değişiyo üç rakam arasında evet Allah bilir en hayırlısını olmayanı oldurandır O ama böyle başkalarının hikayelerini dinlemek çok iyi geliyor insana.. ilk yaşadığın olay için çok üzüldüm rabbim bir daha yaşatmasın inşallaah.. kendin de diyosun ya rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyodur diye yine böyle pozitif ol ömceki gibi ben inandım bu sefer olacak Allahın izniyle
Cnm genelde söylüyor doktorlar kaç mm oldugunu ama ilişki takvimi verdiyse istediği büyğklüğe gelmiştir. Yoksa başka bigün gel derdi. Sıkıntı yapma Allaha inan ve ilişki gğnlerini iyi değerlendir güzel sonuç alırsın inşallah :))hanımlar merhaba ben yeni uye oldum klomen ilacina pazartesi gunu baslladım ve hic bi sorunum cikmadı bugun doktor kontrolune gttim yumurtaliklarim gelisiyrmus ama kac mm oldunu soylemedi iliski takvimi uyguladi bana biraz bilgi verirmisinz
Maşallaah subanallah! okadar sevindim kii... ağlayasım var rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.. bir daha ki kontrol ne zaman? ☺aah Allahım çok heyecanlı yaa bende istiyorumm.. klomen kullanırken bitkisel birşeyler de kullanmışmıydın canım? örnek profilim sensin senin izinden gidelim inşallah bizler de tez zamamda kavuşuruz bebeklerimize Amiin.. bol bol dualarında olalımBenim prolaktin 70 ti fsh ta 15 di. Ama allah işte ol deyince oluyo:) bugün doktora gittik. Kalbi atıyo miniğmin. Boyuda 0.96 cm :)) sesini dinletmedi kalbi güzel atıyo dnletmege gerek yok birazdhaa büyüsün bol bol dnlersnz dedi:) kendmi çok tuhaf hissediyorum. Rabbim hrkese yaştsın inşallah. Daha minicik bir pirinç tanesi kadar olan şey nasılda hayatımızın merkezi oluyor. Dilerim hepimiz o güzel anı yaşarız :))
Canım benim çok saol. Bende öyleyim valla ne yapsam bilmiyorum sığamıyorum biyere :) sende yaşayacaksın Allahın izniyle canım ben inanıyorum. Valla hiçbişey kullanmadım canım ben bitkisel falan. Sadece dostinex kullandım prolaktin dşsün diye ki düşüp düşmediğni öğrenemeden hamile oldugumu öğrendim ve artık içmiyorum. Allah a bıraktım ben ona güvendim hiçbişey içmedim canım. Derdin dermanı Allahtır dedim ve sonuç çok gğzel oldu. Dualarımdasınız hepiniz. Rabbim inşallah tamamınada erdirir sadece ona bıraktım valla canım :) sende dualarında beni unutma bu mübarek aylarda dualarla gelsin bebeklerimiz :)) he birde sana tek tavsiyem moralini hiç bozma ve Allaha bırak olucaktır:))Maşallaah subanallah! okadar sevindim kii... ağlayasım var rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.. bir daha ki kontrol ne zaman? ☺aah Allahım çok heyecanlı yaa bende istiyorumm.. klomen kullanırken bitkisel birşeyler de kullanmışmıydın canım? örnek profilim sensin senin izinden gidelim inşallah bizler de tez zamamda kavuşuruz bebeklerimize Amiin.. bol bol dualarında olalım
Canım ben de dostineks kullandım, düştü. Bu ay klomen kullandım ve iğne oldum. Ama ümidim yok. Senin adına cok sevindim. Saglıkla kucagına al inşallahCanım benim çok saol. Bende öyleyim valla ne yapsam bilmiyorum sığamıyorum biyere :) sende yaşayacaksın Allahın izniyle canım ben inanıyorum. Valla hiçbişey kullanmadım canım ben bitkisel falan. Sadece dostinex kullandım prolaktin dşsün diye ki düşüp düşmediğni öğrenemeden hamile oldugumu öğrendim ve artık içmiyorum. Allah a bıraktım ben ona güvendim hiçbişey içmedim canım. Derdin dermanı Allahtır dedim ve sonuç çok gğzel oldu. Dualarımdasınız hepiniz. Rabbim inşallah tamamınada erdirir sadece ona bıraktım valla canım :) sende dualarında beni unutma bu mübarek aylarda dualarla gelsin bebeklerimiz :)) he birde sana tek tavsiyem moralini hiç bozma ve Allaha bırak olucaktır:))
Teşekkür ederim canım. Ümitsiz olma iyi düşün iyi olsun. Ama benimde dünden beri dişim ağrıyor. Kan sulandırıcı kullanıyorum diye dişçiyede gidemiyorum doktorum gitme dedi. Ne yapcam bilmiyorum.Canım ben de dostineks kullandım, düştü. Bu ay klomen kullandım ve iğne oldum. Ama ümidim yok. Senin adına cok sevindim. Saglıkla kucagına al inşallah
Canım illaki ona göre bi tedavi uygular doktor. Sen git hamileyim de ona göre bir şeyler önerirTeşekkür ederim canım. Ümitsiz olma iyi düşün iyi olsun. Ama benimde dünden beri dişim ağrıyor. Kan sulandırıcı kullanıyorum diye dişçiyede gidemiyorum doktorum gitme dedi. Ne yapcam bilmiyorum.
Doktoruma sordun gitme beklemeye çalış dedi nasıl olcaksa. Kan sulandırıcıya ara vermem gerek ama ara veremeyiz şuan dedi ne bilim anlamadımki yaCanım illaki ona göre bi tedavi uygular doktor. Sen git hamileyim de ona göre bir şeyler önerir